AVON :NUTRI-ADVANCE LIGHT CREAM, PLANET SPA PILING I FOOT WORKS KREMA ZA STOPALA


Avonov aktualni katalog donosi neke novitete, kako u dekorativi, tako u preparativi. Moju sklonost preparativnoj kozmetici i njezi tijela su skoro svi brendovi prepoznali tako da sam ja dobila novitete iz kataloga koji su zaduženi za njegu. Danas Vam donosim svoj dojam, pa krenimo redom:

ANEW NUTRI-ADVANCE LIGHT CREAM:

Za jesen i zimu a ujedno u novom katalogu, Avon je pripremio novu liniju s naglaskom na  esencijalne omega kiseline koje obnavljaju i jačaju epidermalnu barijeru te štite kožu od prekomjernog gubitka hidratacije pod nazivom Anew Nutri-Advance. U cijeloj liniji moguće je birati između lagane njegujuće kreme za normalnu kožu poput moje i intenzivne njegujuće kreme za suhu kožu. Primjerene su za sve dobne skupine i mogu se koristiti i za dan i za noć.
Radi se o hranjivoj ali nemasnoj kremi koja nanošenjem prvi tren osvježava (ili je do moje hladne kupaonice pa su mi svi proizvodi osvježavajući), uglavnom, kremaste je teksture ali dovoljno lagane da se brzo upije, ne stvara film na koži i ne masti. Ja sam ju koristila posljednjih 10 večeri i nemam primjedbu na hidrataciju do jutra. Definitivno jedna od onih krema koje mogu odraditi svoj posao u većini mjeseci igrajući se s dodatnim serumom ili uljem kao pojačanje ili samostalno ako ne grijete sobu do besvijesti. 
Miris je nježan, ugodan, ne zadržava se na licu i ne iritira. Odličan izbor za sve vrste kože osim suhe, za nju je predviđena bogatija verzija.
Cijena 69 kn za 50 ml.

PLANET SPA PEELING ZA TIJELO S AFRIČKIM SHEA MASLACEM I SMEĐIM ŠEĆEROM

Taman sam sama sebi nedavno rekla: "Ne, ne treba ti još jedan piling za tijelo" i onda stigne ovaj primjerak iz moje omiljene Planet Spa linije. Naviknuta na grublje pilinge, pune aromatičnih trava poput ružmarina i soli, ovaj piling je zapravo pravo osvježenje u mojoj kolekciji. Zimi nam je piling tijela potreban skoro kao i ljeti kako bi skinuli mrtve stanice i oslobodile kožu svih onih ljuskica koje se događaju radi vunene odjeće i suhoće. Piling zimi mora biti poput ovog: nježan i učinkovit, a kada se tome pridonese činjenica da miriši gurmanski, toplo i kremasto, mislim da će ritual prije spavanja biti više nego užitak.
Tekstura je poput nekog kremastog balzama, a granulice šećera sitne da ih uopće ne možete vidjeti na fotografiji. Sve zajedno se u doticaju s tijelom topi i čini finu emulziju kojom ćete nježno obaviti posao. Praktički da iza ispiranja nije potrebna nikakva mazalica za tijelo, ali ipak nanesite kako bi koža bila nahtranjena iza uklanjanja mrtvih stanica. Znam da ćete se navući ako si ga priuštite, ipak, koristite ga jednom tjedno.
Cijena 69 kn-200 ml

FOOT WORKS BEAUTIFUL KREMA ZA STOPALA S ULJEM MAKADAMIJE

Već sam pisala o svom dugogodišnjem favoritu za njegu stopala u ovom postu, i nakon nje nisam dugo isprobala neku drugu Avonovu kremu za njegu stopala. Kako mi je stigao ovaj novitet, odnosno dio nove linije Foot Woorks koja uključuje osim kreme i opuštajuću kupku te piling za stopala, naravno da sam posljednjih deset večeri koristila isključivo ovu. Sama činjenica da volim ulje makadmaije i obilno ga koristim kao i to da se radi o hranjivoj teksturi bilo je dovoljna razlog da se ova tubica nađe u mojim favoritima. Bogata,  ali ne i premasna krema koja se prvi put u trenu upila u moje kratere od peta zaista je super zagladila pukotine i kožu. Naravno, spremna sam za pedikuru i bez dobrog struganja nema pravih rezultata, ipak je mazuckanje svake večeri doprinjelo ljepšem izgledu peta. Narednih večeri sam stavljala deblji sloj, poput maske i navukla čarape pa su rezultati bili bolji i a krema učinkovitija. I da nije sve tako, sami miris koji je ponovo gurmanski, vanilijast i topao natjerao bi me da svaku večer posežem baš za ovom kremom. 
Cijena 23 kn za 75 ml.

ZAKLJUČAK: Tko god da je birao, izabrao je bolje od mene, svi proizvodi su apsolutno po mom ukusu, uključujući i ruž Siren koji sam Vam pokazala u ovom postu, te lak iz Hollwood kolekcije u nijansi "Drive in" koji ću pokušati uhvatiti čim sredim noktiće za fotografiranje :))

Jeste li probale ove proizvode ili pronašle nešto zanimljivije u novom katalogu (klik)?


Oznake: , , , , ,