BEAUTY KUHINJA #1


U novoj kategoriji pod nazivom "Beauty kuhinja" jednom mjesečno, obaviještavat ću Vas što se novoga "skuhalo" u kozmetičkom i beauty  Svijetu.
Protekli mjesec, predstavljeno je mnogo noviteta, pa krenimo redom:

U samom centru Zagreba, na adresi trg Maršala Tita br.8, otvoren jedinstveni koncept optike i specijalizirane prodavaonice lijekova koja na jednom mjestu pruža usluge dermokozmetičkog, nutricionističkog i optometrijskog savjetovališta uz određivanje dioptrije – Mandis plus.
Uz velik izbor vitamina i minerala, dodataka prehrani i besplatne savjete nutricionista, Mandis plus optika i specijalizirana prodavaonica lijekova u optometrijskom savjetovalištu pruža i besplatan pregled optometrista koji na temelju dugogodišnjeg iskustva savjetima pomaže u odabiru kontaktnih leća te dioptrijskih naočala. U dijelu optike dostupan je i velik izbor atraktivnih sunčanih naočala.

Sada na jednom mjestu možete dobiti:

Ovaj tjedan, službeno je predstavljen vrhunski DermaCare centar koji sam već posjetila i uvjerila se mnogo puta u stručno osoblje i kvalitetne proizvode. Više o mom posjetu pisala sam u ovom postu.
DermaCare centar spaja koncept jedinstvene njege i kože i kose na jednom mjestu i to vrhunskim preparatima koji su od nedavno dostupni i u Hrvatskoj. Svi proizvodi su ponajprije namijenjeni zdravlju kože i kose:


U Kozmo drogerije  stigao je novi dekorativni brend BELL, nov u Hrvatskoj ali širom Europe poznat već 30 godina. Radi se o dekorativnoj kozmetici čiji su proizvodi testirani pod nadzorom dermatologa i oftalmologa. Cijena za kvalitetu koju nudi Bell je vrlo prihvatljiva. HypoAllergenic maskara je po cijeni od 49,99 kuna, dok je Royal Mat ruž za usne po cijeni od 31,99 kuna.
U studenom, Eucerin ima odličnu ponudu: uz kupnju Hyalluron-Filler dnevne kreme, na poklon se dobiva 2-tjedni tretman Hyaluron Filler koncentrata u ampulama (2x5 ml). Cijena 203 kn.

Hyaluron-Filler dnevna krema za normalnu i mješovitu kožu- visoko molekularna hijaluronska kiselina djeluje na sitne bore u gornjim epidermalnim slojevima kože. Nisko molekularna hijaluronska kiselina prodire dalje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju dublje bore. Bioaktivni glicin-saponin podržava proizvodnju hijaluronske kiseline u stanicama dermalnog sloja kože gdje se stvaraju najdublje bore. SPF 15 + UVA podržava obranu kože od preranog starenja i produbljivanja bora. Izvrsna podloga za make-up.

Američka dermatološka tvrtka NeoStrata, napoznatija po stvaranju nove kože diljem svijeta, izbacila je novitete koji me jako zanimaju jer sam do sada imala samo pozitivna iskustva s ovim brendom:



Avon i nova kampanja 15 donosi novitete po super cijenama. Obzirom na hladnije dane, Avon je pripremio pravu hranjivu bombu za kožu, bez obzira na godine. Nova linija Anew Nutri Advance obogaćena je dragocjenim omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama, koje u trenu dubinski hidratiziraju te uklanjaju sve simptome suhe kože. Osim toga, na stranicama kataloga 15 možete pronaći pregršt modnih noviteta za hladnije dane pred nama kao i odlične ideje za jesenski make up. Cjelokupnu ponudu možete pogledati ovdje.
Na tržište je stigao novi Batiste proizvod: Batiste Strenght & Shine šampon za suho pranje kose obogaćen L-argininom - prirodnom, esencijalnom aminokiselinom koja revitalizira oštećene vrhove, masnoj kosi vraća sjaj i čvrstoću. Batiste Strenght &Shine šampon za suho pranje uklanja višak masnoće, kosa postaje sjajnija, čvršća i lakše se oblikuje. Cijena 200 ml-34,90 kn
U dm-u počinje mjesec prirodne njege:Tijekom studenog za 50 bodova sa svoje active beauty kartice otisnite kupon s kojim ostvaruje 30 % popusta na sve proizvode prirodne kozmetike te ujedno na poklon dobivate i atraktivnu alverde torbu.
Dm me za ovu kampanju zaista oborio s nogu, poslavši punu torbu prirodnih proizvoda koja zaslužuje poseban post pa ćete vidjeti uskoro u new in-u kakve sam ljepote dobila, a možda dobijete ideju prilikom korištenja popusta u studenom.


Oznake: , , , , , , , ,