BOCASSY PARIS SERUM ZA LICE


Sigurna sam da ste već odavno upoznate s novim brendom Bocassy Paris koji je prije nekoliko mjeseci stigao na police Dm-a. Više o brendu možete saznati u ovom postu, a danas Vam donosim recenziju seruma za lice kojeg sam koristila posljednja tri mjeseca u svim vremenskim uvjetima i vrijeme je za moj konačan dojam.
OPIS PROIZVODAProfinjena kombinacija potpune vlažnosti i ulja čine ovaj proizvod nadmoćnim u svojoj namjeni. "Veoma lagan u svojoj teksturi, no veoma snažan u učinkovitosti i rezultatima ovaj serum zadovoljava i one koji traže potpunu hidrataciju sa svim nutrientima kao što su biljna ulja a da pritom njeguju kožu i ne ostavljaju težak i mastan sloj nakon nanošenja. Dodali smo unutra možda i previše vitamina, dovoljno biljnih extrakata da bi se podržalo snažno učvrščivanje kao dodatak hidrataciji. Pomaže poboljšati prirodnu elastičnost u kože, čineći ju čvrščom te će tako koža izgledati mlađei svježije kroz produljeni vremenski period."
Sadrži maslinovo ulje, shea i kako maslac, vitamine A i E, pantenol te ekstrakt korijena gaveza i sjemena anisa (96% sastojaka je prirodnog porijekla).
PAKIRANJE: serum je pakiran u staklenu bočicu u količini od 50 ml i aplicira se pomoću pumpice za koju sam čitala da je nekima zakazala, ali eto moj primjerak je besprijekorno radio sva 3 mjeseca. Na kraju sam odvrnula pumpicu i ostatke seruma na dnu istresla u ruku kako obično radim sa svim proizvodima da ih iskoristim do kraja.
SASTOJCI: 


TEKSTURA, MIRIS I UPIJANJE: u sastojcima možete primjetiti vrlo visoku koncetraciju sastojaka koji su hranjivi i sama sam bila skeptična zbog pantenola, maslinovog ulja, glicerina i shea maslaca, obzirom da mogu stvarati ljepljiv osjećaj i teško se upijati. Sama tekstura je mliječna, kremasta i podsjeća na bogati fluid. Čitala sam da ga mnogi uspoređuju s Loccitane Iznimnim serumom koji je sinonim za bogate, zimske serume i u tome se mogu složiti s tom razlikom da je Loccitane za nijansu gušće teksture i na mojoj koži duže se upija i duže održava hidratiziranost. Nanošenjem na kožu, Bocassy serum pretvara se u tekuću i laganu emulziju koja se vrlo brzo upija, doslovce manje od minute. Moja koža je mješovita i obično u toplijim mjesecima iza ovako hranjivog seruma nemam potrebe za dodatnom kremom, ipak sam morala koristiti kremu iznad jer nakon upijanja koje potraje nekoliko minuta, potrebna je dodatna hidratacija i zaštita. Miris je prilično intezivan i zadržava se nekoliko minuta na koži.
NAČIN KORIŠTENJA: nakon čišćenja lica, ujutro i navečer nanijeti pumpicu-dvije na lice i vrat a potom dnevnu ili noćnu kremu. Ukoliko imate masniji tip kože, serum može ostati kao jedina dnevna njega.
DJELOVANJE I ZAKLJUČAK: ovo je jedan od proizvoda za koje kažu da je za sve tipove kože na što sam ispočetka bila jako skeptična. Vidjevši sastojke pomislila sam da je "prejak" za masnu kožu, i srećom da sam ga koristila duži period (toplije i hladnije vrijeme) pa mogu zaključiti da doista odgovara većini tipova kože. Ako imate masnu kožu, svakako predlažem da ga koristite samostalno. Što se tiče hidratacije, prilikom nanošenja daje trenutačno olakšanje, ne "sjedi" na koži, no kako je moja koža prilično dehidrirana, najviše zbog uvjeta u kojima radim, nakon nekoliko sati osjetim zatezanje kože i nedostatak vlage. Znate da je moja koža mješovita ali iznimno osjetljiva (rozacea, isušenost), moram spomenuti da sam  ponekad osjetila da mi smeta miris, odnosno parfem u serumu i da mi lice nije smireno već da lagano žari. Drugi problem je što ga ne mogu koristiti oko očiju jer su osjetljive, a neki sastojak ih iritira u smislu da lagano suze, šteta jer je inače odlična njega za kožu oko očiju.
Sve u svemu, odličan omjer cijene/količine/kvalitete i proizvod koji može potrajati nekoliko mjeseci, no ja bih ga preporučila normalnoj, mješovitoj i suhoj koži koja nije osjetljiva ili sklona komedonima.
CIJENA: 50 ml- 180 kn u svim Dm poslovnicama a uskoro stiže i u ostale zemlje Ex-Yu i šire.


Jeste li probale proizvode Bocassy Paris? Dojmovi? 


*PR PROIZVOD

Oznake: , , , , ,