EUCERIN® NJEGA SUHE KOŽE: OSVOJI LOSION ZA SUHU KOŽU


U današnjem postu, o suhoj koži savjetuju nas Eucerinovi stručnjaci.
ŠTO JE SUHA KOŽA?  Suha koža najčešće je privremeni problem koji javlja uglavnom zimi.U većini slučajeva ne predstavlja ozbiljan problem, ali može biti neugodan. Uglavnom nastaje uslijed djelovanja vanjskih faktora koje je nemoguće kontrolirati. 
UZROCI SUHE KOŽE:
SIMPTOMI SUHE KOŽE:


ISPRAVNA NJEGA SUHE KOŽE: Kronični ili ozbiljni problemi zahtijevaju konzultaciju s dermatologom, no svatko može za sebe učiniti ponešto u sprečavanju problema: korištenje hidratantnih krema, smanjenje količine kupanja i tuširanja, te izbjegavanje jakih sapuna koji isušuju kožu.
ŠTO JE UREA : Urea je tvar koja na sebe veže vodu i opskrbljuje kožu vlagom.Vrlo čest sastojak kod proizvoda za njegu izrazito suhe i prhutave kože, te krema za ovlaživanje kože jer omekšava kožu, čuva vlagu u koži i omogućava da koža bolje prihvaća i čuva vodu. Odlično djeluje na cijeljenje rana i oštećenja kože. U visokim koncentracijama djeluje keratolitički.

Eucerin® njega s urejom je posebna linija namijenjena svim oblicima suhe kože: za suhu i izrazito suhu kožu, kožu kod dijabetesa, atopijskog dermatitisa, psorijaze. Ovi preparati njeguju suhu kožu urejom, laktatima i koži srodnim lipidima. Linija sadrži: Eucerin® krema za ruke s 5% ureje , Kremu za stopala s 10% uree, Complete Repair Losiona s 5% ureje + Aquaporin tehnologija i Complete Repair Losiona s 10% ureje + Aquaporin tehnologija, Dnevna krema za lice s 5% ureje, Noćna krema za lice s 5% ureje, Intenzivna hidratantna njega s 5% ureje, Fluidza pranje s 5% ureje, Acute lip balm, Hyal-Urea dnevna, noćna, te krema oko očiju. 
 Više o Eucerinovim proizvodima možete saznati na ovom linku.
Ovaj vikend, Eucerin Vam poklanja Complete Repair losion s 5 % ureje+ aquaporin technologie: Za suhu i grubu kožu, sadržava ureju, prirodni čimbenik zadržavanja vlage i AQUAporin tehnologiju, umiruje i vidljivo smanjuje zategnutost kože, obnavlja zaštitnu funkciju kože, aktivira prirodnu hidrataciju u koži, bez parabena, PEG i mirisa.
Kako možete osvojiti nagradu?

Sretno!

Dobitnica Eucerin losiona za tijelo je čitateljica s nadimkom snoopy. Molim podatke na mail u roku 48 sati :)


Oznake: , , , , ,