FLOP PROIZVODI: MOJOJ GLUPOSTI NEMA KRAJA..


Što sam starija to sam kao "pametnija" i nakon što sam puno toga shvatila i naučila u životu, ipak "vražičak" u meni ne odustaje i kupujem neke proizvode za koje se nadam da će pomoći, odnosno, nasjedam na reklame i marketinške trikove. Danas Vam donosim nekoliko stvari koje sam kupila proteklih mjeseci za koje ne znam da li da se smijem ili plačem.

Pisala sam mnogo na blogu o mom problemu s kilama, i iako sam uspjela smršaviti, posljednjih godinu dana, nakupilo se ponovo viška. Najviše to pripisujem promjeni radnog mjesta radi kojeg ne jedem redovito pa se onako laički rečeno "natovarim" nakon posla u sitne sate, a i činjenica da jako malo vježbam radi nedostatka vremena. Svo slobodno vrijeme posvećujem blogu a to znači :"sjedi i grickaj" tako da sam ponovo htjela neki čudotvorni preparat koji će mi pomoći u gubitku apetita.

Odluka je pala na NIDORA prah. U paketu dobijete dva komada ovog praha od kojeg svaki ima kombinaciju za slatka ili slana jela. Dva komada potraju cca mjesec i pol i kao u tom periodu tvrtka obećava da će ovaj prah otapoti masne naslage,  onemogućiti ponovno pojavljivanje nekontrolirane gladi, prejedanja i dobivanja na težini. 
"Nidora je prah, kombinacija prirodnih sastojaka. Posipa se po hrani i potpuno prirodno i sigurno blokira želju za hranom i glad. Ova metoda za gubitak težine nije nalik nijednoj koju sam dosad probala. Ima snažan utjecaj na tijelo na 4 razine pošto se sastojci apsorbiraju kroz nepce, jezik, miris i želudac, čime se mozgu šalje signal sitosti, i apetit nestaje"


Aha, kako ne. U mom slučaju ovo je bačen novac jer ovaj prah niti zaustavlja glad niti topi masne naslage. Distributer obećava povrat novca u slučaju da niste zadovoljni, samo kada ga želite vratiti nemate pojma na koju adresu vratiti niti Vam itko odgovara na upite. Tako da, bojim se da je ovo jedna velika prevara. Cijena je nešto manja od 300 kn, užas.

Puno puta Vam se žalim na problem s bolovima u kralježnici, a kako puno stojim na jednom mjestu, posebno me bole noge nakon radnog dana. U tu svrhu, ugledavši oglas u novinama kupila sam ZRAČNE ULOŠKE DR.HOA


Zračni ulošci Air Orthotics pomažu u uklanjanju bolova u stopalima, nožnim zglobovima, koljenima, kukovima i leđima. Ublažavaju udarce prilikom hodanja, trčanja i skakanja, te pružaju stopalima opuštajuću refleksomasažuZbog 110 zračnih pumpica, vaša stopala ostaju suha, a neugodni mirisi nestaju! Napravljeni su od najkvalitetnijeg i najzdravijeg materijala - silikona. Riješite se neugodnih mirisa i bolova! "

Iako često ulažem u uloške za stopala napravljene prema mom otisku, ne znam zašto sam poželjela ovaj proizvod. Vjerojatno obećanje da zračni jastuci olakšavaju bolove pa rekoh, ajde da probam. Mogu se koristiti s dvije strane, jedna je glatka i noga propada kroz njih čime je hodanje zapravo otežano, dok druga strana ima izbočine koje kao rade refleksomasažu a zapravo žuljaju i nakon nekoliko sati na stopalima ćete primjetiti natiske. Ulošci koštaju nešto manje od 200 kn za kojih, bolje da sam uložila u neku anatomsku obuću.

Nije tajna da moj posao zahtjeva konstantno pranje ruku i korištenje deterđenata što je katastrofalno za kožu ruku koja puca, uvijek izgleda suho, uništeno, hrapavo. Koža peče, puca do krvi i to nimalo ne izgleda lijepo ni njegovano. Osima arsenala raznih krema, maski i ulja za njegu, prije nekoliko mjeseci, ugledala sam u drogeriji SPA GEL GLOVES. 

Radi se o rukavicama koje sadrže gel za njegu dlanova i proizvođač obećava da će one učiniti suhe i ispucale dlanove mekim i nježnim u samo 20 minuta dnevnog korištenja.
Iskreno, nemam pojma zašto sam povjerovala da će neke rukavice učiniti čudo od moje kože, posebno jer su napravljene od običnog pamuka i poliesterskog vlakna, dok su punjene gelom s njegujućim sastojcima koji zaista ne znam na koju foru mogu prodrijeti do kože.
Cijena nije previsoka, ne sjećam se točno, čini mi se oko 50-tak kuna, ali definitivno proizvod ne djeluje na meni.

Sjećate se Adonie i njihovih čudotvornih krema koje brišu bore i celulit? (klik i klik)
U svom asortimanu nude STEMULIFT SERUM  proizvod koji zamjenjuje dnevnu, noćnu i kremu protiv bora.

Stručnjaci garantiraju 10 godina mlađi izgled nakon samo godine dana korištenja a prvi rezultati su vidljivi već nakon devet dana korištenja, a nakon samo 8 tjedana testiranja pokazuju izuzetne rezultate. 
Aha, možeš misliti. Kremu sam platila nešto više od 100 eura, koristila dva mjeseca i nisam primjetila nikakve promjene. Inače, sastojci su stvarno ok, brend je prirodan i organski, ali cijena previsoka za nikakav efekt. Detaljniju recenziju ću uskoro napisati.

Sijeda kosa neumoljivo raste i kada se bojate u tamniju boju, izrast se svaki čas vidi, a kako mi se zaista ne boja svako malo, tražila sam neki proizvod kojim bi sakrila izdajničke sijede vlasi. Nakon konzultacije s mojom lokalnom frizerkom, kupila sam ovaj proizvod koji je zapravo REGENERATOR ZA SMEĐU KOSU.

Iako takvih proizvoda ima puno, ovaj se razlikuje time što je crn kao boja, pa sam zaista pomislila da bi mogao napraviti željeni efekt. Nažalost, osim što uprljate cijelu kupaonicu uključujući odjeću i ruke, ovaj proizvod apsolutno ništa ne radi boji kose. Niti prekriva sijede, niti pojačava već postignutu boju.
Cijena je oko 80 kn, kupila sam kod frizerke jer pripada profesionalnoj upotrebi ali ne žalim što nema u slobodnoj prodaji.

Nadam se da sam se sjetila svih kupljenih gluposti u posljednje vrijeme, što je najbolje, vjerujem da će ovakvih failova biti ponovo :D


 Dijelimo li mišljenje ili mislite da su neki proizvodi nezasluženo u ovom postu? Na kakve ste "gluposti" Vi u posljednje vrijeme bacile novac?.

Oznake: , , , , , , ,