HELLO BEAUTY DETANGLING BRUSH + DARIVANJE


Četka koja ne čupa, raščešljava, sprečava pucanje tanke kose, masira vlasište i potiče cirkulaciju? 

Sigurna sam da su mnogi čuli za "čudo od četke" koje je od ovog ljeta dostupno u BIPA prodavaonicama širom Hrvatske. 
OPIS PROIZVODAOvaj model četke je prilagođen svim tipovima kose, te je ona jednako korisna i za tanku i za gustu kosu. Posebno je nježna prema tankoj kosi i kosi sklonoj pucanju jer je dodatno štiti. Uz Hello Beauty Detangling Brush kosa postaje glatka i sjajna u samo nekoliko poteza. Savitljive i pomno poredane iglice na četki zaslužne su za maksimalne rezultate koje Hello Beauty Detangling Brush daje. I ono najbitnije - nema zatezanja, boli, čupanja i pucanja kose. Četka je ergonomskog dizajna čime omogućava praktično držanje. Može se koristiti ili na mokroj ili na suhoj kosi.  Njena prednost je što istovremeno prilikom raščešljavanja kose, četka nježno masira vlasište pri čemu potiče njegovu cirkulaciju. Hello Beauty Detangling Brush  pogodna je i za kratku i za dugu kosu, kovrčavu, ravnu ili valovitu, a može se koristiti i za ekstenzije.



MOJ DOJAM: Moja kosa spada u kategoriju tanka, bez volumena a izuzetno se petlja na vrhovima zbog nedostataka elastičnosti. Upravo radi tih suhih i beživotnih vrhova ne volim češljanje jer počupam pola dlaka s kose pa pogled na četke i češljeve izaziva suze na očima. :D Iako Hello Beauty nije moja prva četka koja obećava lako raščešljavanje (imam još nekoliko koje ću u narednim postovima usporediti), u posljednje vrijeme sam koristila upravo ovaj zebrasti primjerak s fotografije. 

Zupca četke izgledaju oštro, ali su izuzetno fleksibilna i prelaskom po kosi uopće se ne osjete, odnosno četka klizi niz kosu kao nož kroz maslac. Na vrhovima koji su prepuni čvorova, naravno da malo zapinje ali nježnim pokretima raspetljava moja gnijezda i vrhovi izgledaju zaglađeno. Doduše, prisiljena sam nanijeti neki dobar serum ili ulje na vrhove kako bi i ostali ravni i glatki, ali to je stvar moje kose koja vapi za škarama, al ne dam se još :D
Sve u svemu, odlična četka, vrlo učinkovita za raščešljavanje bez suza kako kod djece , tako i kod nas odraslih, dušu dala za zapetljanu kosu, a vjerujem da dobro radi i kod guste i suhe, te kovrčave kose.
Može se koristiti i na mokroj kosi, ja osobno nikad ne češljam mokru kosu, (možda bih trebala?) jer mi jednostavno ne odgovara kada rastežem kosu prepunu vode. 

CIJENA: Hello Beauty četka košta 54,90 kn u svim BIPA prodavaonicama. Dostupna je u magenta i zelenoj boji a nedavno su se pridružile i novi Crno-bijeli svijet HB četki: Tri uzorka – elegantna zebra, romantična crna s bijelim točkicama i bijela s crnim točkicama, novi su modeli četki koje raščešljavaju kosu, masiraju vlasište i potiču njegovu cirkulaciju kako bi kosa u konačnici izgledala podatno i zdravo.

Hello Beauty nagrađuje jednu čitateljicu Dear Skin bloga s četkom iz nove Crno-bijele kolekcije. :)


Kako možete osvojiti nagradu?
Dobitnica HB četke je Gordana B. molim podatke na mail u roku 48 sati.

Oznake: , , ,