JANE IREDALE IN TOUCH HIGHLIGHTER


Nisam ljubitelj potpuno mat kože pa čak ni kada se zasjajim tijekom dana radi moje mješovite kože. Uvijek mi nedostaje sjaja, onog zdravog sjaja i mislim da bez obzira na godine, koža mora izgledati blistava i svježa, pa se u tu svrhu služimo malim pomagačima poput highlitera ili posvjetljivača.
Ovog proljeća, stigli su noviteti by Jane Iredale u obliku malih preslatkih stickova In touch cream blush. Radi se o kremastim rumenilima koji dolaze u 6 nijansi a među njima kao uljez In touch highlighter kojeg vidite na fotki skroz desno. 


In touch highlighter je kremasti posvjetljivač u obliku sticka koji daje prirodan izgled lica. Ambalaža je preslatka i vrlo praktična jer se uvijek može naći u torbici i koristiti u bilo kojem trenutku.



Kako vidite na fotografijama, stick vuče na rozi ton, ali se u dodiru s kožom pretvara u biserni ton koji se stapa sa svakom vrstom i tonom kože.  Mogu ga koristiti žene s toplim kao i hladnim podtonom, a ovisno koliko ga nanesete, njegovo prisustvo na licu će dati potpuno prirodan sjaj kao kad koža zrači "iznutra". Naravno, ako pretjerate s nanošenjem poput mene koja voli da se jako sjaji i šljašti, biserne čestice će se jače nazirati što je i dalje od izgleda "disco kugle" :D

Što se tiče načina primjene, Jane Iredale sugerira nanošenje pomoću kista kao završna točka na kraju šminkanja za isticanje prirodnog, vrlo mekanog i gotovo nevidljivog učinka, ali ja ga najčešće direktno nanosim na dijelove lica i lagano utapkam prstom. Možete poput mene, ali ipak je bolje kistom iz razloga što se sjajne čestice ljepše rasporede po koži.
Za pravilno korištenje predlažem da pogledate ovaj odličan video u kojem je korišten ovaj malac:

SASTOJCI: Ethyl Macadamiate, Isostearyl Neopentanoate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Silica, Copernicia Cerifera Cera, Moringa Pterygosperma (Moringa) Seed Oil, Isopropyl Jojobate, Cera Alba (Beeswax), Ozokerite, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate.Može sadržavati: mica (tinjac), okside željeza (Ci 77489, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Red 30 Lake (Ci 73360), Red 7 Lake (Ci 15850)(Aka 202), Red 27 Lake (Ci 454102)

ZAKLJUČAK: Mislim da svaka žena mora imati highligter bez obzira na vrstu ili ton kože.  Kako ih sama koristim jako često, otkako imam ovaj stick ne odvajam se od njega i čak je uspio poslati na godišnji odmor ostale highlitere u mojoj kolekciji. :D Jednostavan za upotrebu, praktičan za nošenje, fancy ambalaža, odlični sastojci a na licu izgleda anđeoski. Formula lijepo klizi, nije teška na licu i stapa se s kožom, a super izgleda i na usnama. Efekt posvjetljivanja je potpuno prirodan, nema šljokica niti glitera već stvarna biserna boja s mrvicu roze nijanse i posebno lijepo izgleda kada se na suncu presijava iznad jagodica.

CIJENA: 198,00 kn (vrijedi svaku lipu) za 4,2 grama koje će Vam potrajati jako dugo jer ga zaista ne treba previše, ali opet ne vječno poput praškastih iluminatora radi kremaste teksture. Osobno mi to više odgovara jer ipak ne želim neki proizvod razvlačiti i koristiti godinama.
Dostupan je u DermaCare centrima ili putem web shopa.
*PR UZORAK

Volite li efekt blistave i svježe kože ili ste fan mat izgleda? 

Oznake: , , , ,