VICHY DERCOS ANALIZA VLASIŠTA+DARIVANJE

Posted by Dear Skin at 14:02

Jesen je stigla, a s njom i problem sezonskog ispadanja kose. Nakon izlaganja suncu i kupanja u slanoj morskoj vodi kosa se obnavlja, a odgovarajuća njega i tretmani ključni su za njen oporavak.
Kroz listopad i studeni u tijeku su besplatne stručne analize vlasišta kose, koje je organizirao Vichy Dercos u suradnji s ljekarnama Farmacije. Detaljan popis Farmacijinih ljekarni u kojima se za analize možete predbilježit, kao i forma za prijavu, nalaze se na stranicama: www.vichy.hr/dercosklinika.

Dijagnoza vlasi i vlasišta se obavlja s Neoscan Expert uređajem, a kako to izgleda možete vidjeti na fotografijama:
Stručnjaci Laboratorija Vichy se više od 25 godina učinkovito bore protiv ispadanja kose. Ustanovili su kako je ispadanje kose direktno povezano s mikrocirkulacijom vlasišta, a istovremeno na ispadanje utječu stres, hormonalne promjene i vremenski uvjeti. Do povećanog ispadanja kose dolazi u prijelaznom razdoblju kad je ljudsko tijelo manje otporno. Gubitak kose je teškoća koja pogađa mnoge muškarce, ali suprotno općem uvjerenju pogađa i žene. Na alopeciju, odnosno trajni gubitak kose mogu utjecati brojni unutarnji čimbenici kao što su prehrana, hormoni ili genetske karakteristike. Značajnu ulogu imaju i godišnja doba, pa tako u proljeće više folikula prelazi u fazu mirovanja, što se nastavlja tijekom ljeta. To uzrokuje povećano ispadanje kose u jesenskom razdoblju.
Dercos je vodeća dermokozmetička ekspertiza za zdravlje i ljepotu kose te pionir na području prevencije ispadanja kose. Inovativnim molekulama Aminexil i Stemoxydine u ampulama Aminexil PRO i Neogenic, Dercos sprječava ispadanje kose te aktivira njen ponovni rast. Dercos Neogenic: Prvi tretman za ponovni rast kose inovacije je koja je predstavljena  2012. godine- molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko  potvrđena in vitro ( klinička studija napravljena je pod dermatološkim nadzorom na više od 100 osoba kod kojih je utvrđena alopecija). Za još bolji učinak Vichy preporučuje korištenje Dercos Neogenic šampona za gustoću kose, prvi Vichy šampon s Stemoxydinom koji pruža vidljive rezultate: gušću kosu, bolju prekrivenost vlasišta te trenutačan i trajan volumen. 
Osim besplatne analize vlasi i vlasišta, Vichy ujedno daruje 20 % popusta na  Dercos dermatološke proizvode za zdravlje i ljepotu kose!


Vichy Hrvatska ekskluzivno daruje mojim čitateljicama  tri paketa s Dercos Neogenic šamponom koji i sama koristim te njegovu recenziju možete pročitati ovdje.

Kako možete osvojiti nagradu?
 •  u komentarima odgovorite na pitanje: kako se zove inovativna molekula koja se nalazi u Dercos Neogenic i koja je njezina funkcija. Odgovor se krije u gonjem tekstu.
 • share nagradne igre na facebooku, a ukoliko me pratite na drugim mrežama, molim navedite u komentaru pod kojim imenom pratite Dear Skin blog.
 •  NE OSTAVLJAJTE PODATKE U KOMENTARIMA ALI OSTAVITE NEKO IME ILI NADIMAK
 • darivanje je otvoreno za sve čitateljice
 • javljajte se do nedjelje 09.11.2014. u ponoć, a nakon toga ću prekoRandom.org izabrati tri dobitnika Vichy Dercos Neogenic  koji se moraju javiti u roku od 48 sati.

Jeste li se već predbilježili za analizu vlasišta?


102 komentari:

 1. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro.

  OdgovoriIzbriši
 2. molekula Stemoxydine - njezina funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi.

  OdgovoriIzbriši
 3. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ZMaja Toncinic na FB i Maja T. na Bloglovinu :)

   Izbriši
 4. Zove se molekula Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.

  pratim te kao Teky Frost ovdje, na bloglovinu i facebooku :)

  OdgovoriIzbriši
 5. molekula Stemoxydine - njezina funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi.

  Pratim na face po aleksandra kovač

  OdgovoriIzbriši
 6. Molekula Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje delovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.
  Pratim te kao Jovana Stankovic na fejsu i GFC-u.

  OdgovoriIzbriši
 7. Zove se molekula Stemoxydine i prva je
  molekula biomimetičkog djelovanja za
  poticanje djelovanja matičnih stanica,
  koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula
  Stemoxydine aktivira folikule u
  latentnoj fazi te je njena učinkovitost
  dvostruko potvrđena in vitro . Pratim te na fc kao Ivanka Sabadin Ferencak

  OdgovoriIzbriši
 8. Molekula Stemoxydine -njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi :)
  Tijana Ilić

  OdgovoriIzbriši
 9. Stemoxydine je prva molekula sa biomimetičnim delovanjem, koja imitira efekte hipoksične sredine, potrebne za optimalno delovanje matičnih ćelija folikula dlake. Stemoxydine aktivira folikule dlake u latentnoj fazi i tako deluje na bujniju kosu.
  FB/G+/BL: Jovana Veljkov
  Twitter: @JovanaVeljkov
  FB post: https://www.facebook.com/jovanaveljkov/posts/588182167976738?pnref=story
  Twitter post: https://twitter.com/JovanaVeljkov/status/528916520961716225

  OdgovoriIzbriši
 10. Molekula se zove Stemoxydine, biomimetičkog je djelovanja na stimulaciju matičnih stanica iz kojih rastu nove vlasi. Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi, učinkovitost joj je dvostruko potvrđena in vitro.

  OdgovoriIzbriši
 11. Molekula Stemoxydine-prva molekula biomimetickog djelovanja za poticanje djelovanja maticnih stanica,koje su izvor rasta novih vlasi. Pratim te na fb-Daniela Salinovic

  OdgovoriIzbriši
 12. Molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro

  OdgovoriIzbriši
 13. Molekula se zove Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.
  FB: Manuela Mališ - share-la sam
  Blogolovin Manuela1310

  OdgovoriIzbriši
 14. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro . Pratim te na FB - Emina Hlobik

  OdgovoriIzbriši
 15. molekula Stemoxydine - njezina funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi.
  pratim na FB: Tina I.

  OdgovoriIzbriši
 16. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro nikolina dapas

  OdgovoriIzbriši
 17. molekula Stemoxydine - njezina funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi.fb Žana Plažanin

  OdgovoriIzbriši
 18. molekula Stemoxydine - njezina funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi

  Ljiljana S.

  OdgovoriIzbriši
 19. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro
  FB: Moon Child

  OdgovoriIzbriši
 20. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro
  Pratim te na Facebooku: Magdica D.

  OdgovoriIzbriši
 21. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro
  FB: Tea Š.

  OdgovoriIzbriši
 22. molekula Stemoxydine - njezina
  funkcija je poticanje djelovanja
  matičnih stanica, koje su izvor rasta
  novih vlasi. Molekula Stemoxydine
  aktivira folikule u latentnoj fazi
  fb: sandra šeligo

  OdgovoriIzbriši
 23. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro
  Fb: lolin svet

  OdgovoriIzbriši
 24. Stemoxydine je molekula i ima biomimetičko djelovanje koje potiče djelovanje matičnih stanica. One su izvor rasta za nove vlasi. Molekula djeluje tako da aktivira folikule u latentoj fazi.

  OdgovoriIzbriši
 25. Stemoxydine je molekula i ima biomimetičko djelovanje koje potiče djelovanje matičnih stanica. One su izvor rasta za nove vlasi. Molekula djeluje tako da aktivira folikule u latentoj fazi.

  Pratim te preko google naloga kao Biljana P.

  OdgovoriIzbriši
 26. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Šerala igru na fejsu kao "Blue Panther Sandrinne" :-)

   Izbriši
 27. molekula Stemoxydine - njena funkcija je poticanje delovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi.
  Pratim preko fb Zoka Miki Djurdjevic
  Twitter ZokaMiki83
  Google Zorica Djurdjevic
  Bloglovin Zoka Miki Djurdjevic

  OdgovoriIzbriši
 28. Zove se molekula Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.

  FB: Danijela Vukov

  OdgovoriIzbriši
 29. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro
  fb ivana kuna

  OdgovoriIzbriši
 30. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro
  fb ivana halic

  OdgovoriIzbriši
 31. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro
  FB barbara labrovic

  OdgovoriIzbriši
 32. Zove se molekula Stemoxydine i prva je
  molekula biomimetičkog djelovanja za
  poticanje djelovanja matičnih stanica,
  koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula
  Stemoxydine aktivira folikule u
  latentnoj fazi te je njena učinkovitost
  dvostruko potvrđena in vitro .

  Fb: Gordana Mandić Čotra

  OdgovoriIzbriši
 33. Molekula se zove Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.

  danijela d.

  OdgovoriIzbriši
 34. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi.

  Kristina :)

  OdgovoriIzbriši
 35. molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro.

  pratim te na fb. Mara S.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro.

   FB.ivana s.

   Izbriši
 36. Molekula se zove Stemoxydine i njena je funkcija poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Ona aktivira folikule u latentnoj fazi, a njena je učinkovitost potvrđena in vitro.
  Facebook share : Ida Čotra

  OdgovoriIzbriši
 37. Molekula Stemoxydine - njezina funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi.
  Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi, a njena je učinkovitost potvrđena in vitro.
  Facebook : Monika Jakopović

  OdgovoriIzbriši
 38. Inovativna molekula koja se nalazi u Dercos Neogenic zove se Stemoxydine, a njena je funkcija poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi.

  FB: Petra Kos

  OdgovoriIzbriši
 39. Molekula se zove Stemoxydine. Njezina je funkcija poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi aktivirajući folikule u latentnoj fazi. Stemoxydine pruža vidljive rezultate: gušću kosu, bolju prekrivenost vlasišta te trenutačan i trajan volumen.

  OdgovoriIzbriši
 40. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro.
  pratim te na:
  FB: Anica Mirosavljević ;
  Twitter: AMZAKS

  OdgovoriIzbriši
 41. Molekula se zove Stemoxydine i funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Ona aktivira folikule u latentnoj fazi, a njena je učinkovitost potvrđena in vitro.

  FB Marija Krešić Bandić
  Bloglovin Marija

  OdgovoriIzbriši
 42. Inovativna molekula koja se nalazi u Dercos Neogenic je Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje delovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.

  fb, g+: Zorana Jondzic
  bloglovin: 30ka
  twittter: @cucubiii

  OdgovoriIzbriši
 43. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi.
  fb : baka ljubica

  OdgovoriIzbriši
 44. Molekula Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje delovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.
  Ksenija Cajzek
  pratim preko Fb Ksenija Cajzek

  OdgovoriIzbriši
 45. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi.

  FB i Bloglovin: Lepa Mara.

  OdgovoriIzbriši
 46. Molekula Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje delovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.

  Tea Salopek
  FB: Jurica Lutkić

  OdgovoriIzbriši
 47. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro

  FB i Blogolovin: Marina Vuić

  OdgovoriIzbriši
 48. To je molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetrickog delovanja za poticanje delovanja maticnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Ona aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena ucinkovitost dvostruko potvrdjena in vitro.
  Fb,Bl: Suzana Petrovic
  https://www.facebook.com/suzanapetrovic011/posts/518452144957717

  OdgovoriIzbriši
 49. Molekula Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje delovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.

  Facebook: Renata Rambousek

  OdgovoriIzbriši
 50. Zove se molekula Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.
  Pratim te na facebooku ana aancicaa

  OdgovoriIzbriši
 51. molekula Stemoxydine - njezina funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi.

  face - sanja djerdj

  OdgovoriIzbriši
 52. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro. Vlatka Toljan-fb

  OdgovoriIzbriši
 53. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro.

  FB: Susana Pizeta

  OdgovoriIzbriši
 54. Molekula se zove Stemoxydine i biomimetičkog je djelovanja na stimulaciju matičnih stanica iz kojih rastu nove vlasi. Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi, učinkovitost joj je dvostruko potvrđena in vitro.

  FB - Natasa T.-S.

  OdgovoriIzbriši
 55. Zove se molekula Stemoxydine. Njezina funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi.
  Kris

  OdgovoriIzbriši
 56. Zove se molekula Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.
  FB:Stanka Frlan

  OdgovoriIzbriši
 57. Inovativna molekula koja se nalazi u Dercos Neogenic zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro.
  FB: Ale Ra

  OdgovoriIzbriši
 58. LJILJANA Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro Fb Ljiljana Bošnjak Gligorević

  OdgovoriIzbriši
 59. molekula Stemoxydine - njezina funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi.pratim te preko fejsa Martins Filipovic

  OdgovoriIzbriši
 60. Marica Opačak

  Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro

  OdgovoriIzbriši
 61. molekula Stemoxydine - njezina funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi.
  Anita Baćurin

  OdgovoriIzbriši
 62. Molekula Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje delovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.
  FB: Rajka Kovačević

  OdgovoriIzbriši
 63. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro.
  FB: Sanja Mitric

  OdgovoriIzbriši
 64. Zove se molekula Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.

  Pratim te na facebooku: Marina Petr

  OdgovoriIzbriši
 65. Molekula se zove Stemoxydine, biomimetičkog je djelovanja na stimulaciju matičnih stanica iz kojih rastu nove vlasi. Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi, učinkovitost joj je dvostruko potvrđena in vitro. fb Jadranka Mulković

  OdgovoriIzbriši
 66. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro.
  Ivana Budimir

  OdgovoriIzbriši
 67. Andreja Vlahović - molekula Stemoxydine - je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro ( klinička studija napravljena je pod dermatološkim nadzorom na više od 100 osoba kod kojih je utvrđena alopecija). Za još bolji učinak Vichy preporučuje korištenje Dercos Neogenic šampona za gustoću kose, prvi Vichy šampon s Stemoxydinom koji pruža vidljive rezultate: gušću kosu, bolju prekrivenost vlasišta te trenutačan i trajan volumen. - FB ANDREJA VLAHOVIĆ

  OdgovoriIzbriši
 68. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro

  Face: Ljerka Rambousek

  OdgovoriIzbriši
 69. Zove se molekula Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.

  FB: Maja Utd CV

  OdgovoriIzbriši
 70. To je molekula Stemoxydine koja je prva molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro. Facebook: Kristina Kemešić

  OdgovoriIzbriši
 71. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro

  FB: Josipa Kristić

  OdgovoriIzbriši
 72. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro.
  FB: Mirna Oreč

  OdgovoriIzbriši
 73. Molekula Stemoxydine prva je
  molekula biomimetičkog djelovanja
  za poticanje djelovanja matičnih
  stanica koje su izvor rasta novih
  vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira
  folikule u latentnoj fazi te je njena
  učinkovitost dvostruka potvrđena in
  vitro.
  Fb: Anita Martić

  OdgovoriIzbriši


 74. Ivana Budimir4. studenoga 2014. u 12:35

  Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro.
  FB Hanna Ruza Matich, ruzamatika@net.hr

  OdgovoriIzbriši
 75. Molekula Stemoxydine - njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.

  FB: Darija Bošnjak

  OdgovoriIzbriši
 76. Molekula Stemoxydine - njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.

  FB: Aida Sertic i preko bloglovina

  OdgovoriIzbriši
 77. Molekula Stemoxydine -njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi..
  Facebook - Gordana Laco

  OdgovoriIzbriši
 78. Molekula Stemoxydine - njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.
  fb: Dolly Cool
  fb share: https://www.facebook.com/doli.doli.315/posts/356667107830514?pnref=story
  bloglovin: Dolly Cool
  twitter: Dolores @doliii2212

  OdgovoriIzbriši
 79. Molekula se zove Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.

  FB : Andrea Čretni (share-ano)
  Twitter: monica_bell22
  Google + : Andrea Čretni
  Bloglovin: Andrea Čretni

  OdgovoriIzbriši
 80. Molekula Stemoxydine koja ima funkciju poticanja djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi, na način da aktivira folikule u latentnoj fazi.
  FB: Helena Prizmić Lozo

  OdgovoriIzbriši
 81. Zove se molekula Stemoxydine. Njezina funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi.
  FB: Danijela Novaković

  OdgovoriIzbriši
 82. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro.
  FB: Silvana Ban M
  silvanabm@net.hr

  OdgovoriIzbriši
 83. Molekula se zove Stemoxydine, a njena funkcija je poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi i njena učinkovitost je dvostruko potvrđena in vitro.
  fb Marijana Škorvaga

  OdgovoriIzbriši
 84. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro.
  Fb Tijana Gr, hanna012003@yahoo.com

  OdgovoriIzbriši
 85. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro...
  Zora Martin Matika na fbb

  OdgovoriIzbriši
 86. Antonia P.
  Molekula Stemoxydine, a ona potiče djelovanje matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Također, ona aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro.

  OdgovoriIzbriši
 87. Molekul Stemoxydine prvi je molekul biomimetičkog delovanja za podsticanje delovanja matičnih ćelija, koje su izvor rasta novih vlasi. Ovaj molekul aktivira folikule u latentnoj fazi te je njegova učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro.
  Post je share-ovan :-)
  FB profil: Jelena Petrovic

  OdgovoriIzbriši
 88. Inovativna molekula je Stemoxydine, potiče djelovanje matičnih stanica zbog čega dolazi do rasta novih vlasi!
  Na fejsu: Petra Terzić Terza

  OdgovoriIzbriši
 89. Radi se o molekuli Stemoxydine koja je prva molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi, a folikule aktivira u latentnoj fazi.
  FB: Jadranka Vuraić Vojnić

  OdgovoriIzbriši
 90. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro
  FB: Jasna Horvat

  OdgovoriIzbriši
 91. Stemoxydine - molekul koji podstiče delovanje matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi.
  Pratim na Bloglovin-u pod svojim imenom.
  Vesna Matić

  OdgovoriIzbriši
 92. Zove se Stemoxydine i potiče djelovanje matičnih stanica pomoću kojih rastu nove vlasi... :)

  OdgovoriIzbriši
 93. molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro.
  pratim FB. ana orec

  OdgovoriIzbriši
 94. Zove se molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro ( klinička studija napravljena je pod dermatološkim nadzorom na više od 100 osoba kod kojih je utvrđena alopecija).
  nstrunje

  OdgovoriIzbriši
 95. FB ana capalija
  zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro

  OdgovoriIzbriši
 96. Molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruka potvrđena in vitro.!!
  Pratim-na-fb.-Ljiljana-Solenički

  OdgovoriIzbriši
 97. Zove se molekula Stemoxydine i prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko potvrđena in vitro pratim preko fb ŽANA PLAŽANIN

  OdgovoriIzbriši