VICHY DERCOS ANALIZA VLASIŠTA+DARIVANJE


Jesen je stigla, a s njom i problem sezonskog ispadanja kose. Nakon izlaganja suncu i kupanja u slanoj morskoj vodi kosa se obnavlja, a odgovarajuća njega i tretmani ključni su za njen oporavak.
Kroz listopad i studeni u tijeku su besplatne stručne analize vlasišta kose, koje je organizirao Vichy Dercos u suradnji s ljekarnama Farmacije. Detaljan popis Farmacijinih ljekarni u kojima se za analize možete predbilježit, kao i forma za prijavu, nalaze se na stranicama: www.vichy.hr/dercosklinika.

Dijagnoza vlasi i vlasišta se obavlja s Neoscan Expert uređajem, a kako to izgleda možete vidjeti na fotografijama:




Stručnjaci Laboratorija Vichy se više od 25 godina učinkovito bore protiv ispadanja kose. Ustanovili su kako je ispadanje kose direktno povezano s mikrocirkulacijom vlasišta, a istovremeno na ispadanje utječu stres, hormonalne promjene i vremenski uvjeti. Do povećanog ispadanja kose dolazi u prijelaznom razdoblju kad je ljudsko tijelo manje otporno. Gubitak kose je teškoća koja pogađa mnoge muškarce, ali suprotno općem uvjerenju pogađa i žene. Na alopeciju, odnosno trajni gubitak kose mogu utjecati brojni unutarnji čimbenici kao što su prehrana, hormoni ili genetske karakteristike. Značajnu ulogu imaju i godišnja doba, pa tako u proljeće više folikula prelazi u fazu mirovanja, što se nastavlja tijekom ljeta. To uzrokuje povećano ispadanje kose u jesenskom razdoblju.
Dercos je vodeća dermokozmetička ekspertiza za zdravlje i ljepotu kose te pionir na području prevencije ispadanja kose. Inovativnim molekulama Aminexil i Stemoxydine u ampulama Aminexil PRO i Neogenic, Dercos sprječava ispadanje kose te aktivira njen ponovni rast. Dercos Neogenic: Prvi tretman za ponovni rast kose inovacije je koja je predstavljena  2012. godine- molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko  potvrđena in vitro ( klinička studija napravljena je pod dermatološkim nadzorom na više od 100 osoba kod kojih je utvrđena alopecija). Za još bolji učinak Vichy preporučuje korištenje Dercos Neogenic šampona za gustoću kose, prvi Vichy šampon s Stemoxydinom koji pruža vidljive rezultate: gušću kosu, bolju prekrivenost vlasišta te trenutačan i trajan volumen. 
Osim besplatne analize vlasi i vlasišta, Vichy ujedno daruje 20 % popusta na  Dercos dermatološke proizvode za zdravlje i ljepotu kose!


Vichy Hrvatska ekskluzivno daruje mojim čitateljicama  tri paketa s Dercos Neogenic šamponom koji i sama koristim te njegovu recenziju možete pročitati ovdje.

Kako možete osvojiti nagradu?

Jeste li se već predbilježili za analizu vlasišta?


Oznake: , , , ,