WELEDA CITRUS GEL ZA TUŠIRANJE I DEZODORANS


Weleda je brend o kojem toliko puno čitam, a zaista se ne mogu sjetiti da li sam ikada nešto probala. Nešto mi zvoni u glavi da sam prije par godina kupila neko mlijeko za čišćenje lica, ali u principu nisam previše upoznata s ovim proizvodima. Nedavno sam dobila Weledin gel za tuširanje i prirodni dezodorans pa kako ste izrazile želju da čitate o njima, danas donosim zajedničku recenziju.

WELEDA PRIRODNI ORGANSKI GEL ZA TUŠIRANJE
OPIS: Svjež miris eteričnih ulja limuna i naranče djeluje osvježavajući, te daruju energiju i poseban doživljaj tuširanja. Blagi tenzidi šećera nježno odstranjuju nečistoće kože, dok ulje sezama - bogato nezasićenim masnim kiselinama - sprječava njeno isušivanje. PH-pogodno za kožu. Dermatološki testiran proizvod. Bez konzervansa, umjetnih bojila i mirisa, te sintetskih dodataka.
MIRIS I DJELOVANJE: Ako ste ikada tražili gel za tuširanje po kojem će mirisati cijela kupaonica i miris se zadržati na tijelu, onda je to definitivno ovaj. Citrusi asociraju na osvježavajući miris, specifičan za ljeto i jutarnja tuširanja, ali ovo nije "taj limunasti miris". Ovdje se radi o kremastom mirisu citrusa, da bude jasnije, zamislite miris pite sa sirom i limunom. E to je to. Iskreno, ja nisam fan limunastih mirisa osim ako se ne radi o tuširanju na +35, ali ovaj gel me osvojio svojim napadnim i dugotrajnim posebnim mirisom. U jednom korištenju zaista nije potrebna velika količina proizvoda.  Dovoljno je zrno graha na spužvici ili rukavici da se postigne bogata pjena, a nakon tuširanja, koža nije isušena poput mnogih gelova koji tvrde da su hidratantni, već baš lijepa, mirisna i meka. Zaista kvalitetan proizvod i sigurno ću kupiti još koji miris. Vidjela sam da postoji isti s divljom ružom, pasjim trnom i narom tako da ću morati razmisliti koji će biti idući. Mana mu je cijena, ali ako tražite nježno tuširanje s dugotrajnim mirisom i prirodnim sastojcima, obratite pažnju na ove gelove.
SASTOJCI: Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Coco-Glucoside, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance (parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citral*. *natural constituents of the essential oils
CIJENA: 69,50 kn-200 ml

WELEDA PRIRODNI ORGANSKI DEZODORANS CITRUS
OPIS: Osvježavajući miris sočnog limuna dobiven je od eteričnog ulja limuna koja djeluju nježno dezodorirajuće bez da utječu na prirodne funkcije kože. Pore se ne zatvaraju, pa prirodna regulacija znojenja nije blokirana. Može se koristiti i kao sprej za tijelo i prostor.
Primjena: s razmaka od 15-20 cm raspršiti ispod svježe opranog pazuha, na tijelo ili u prostor. Može se koristiti nekoliko puta dnevno. Izbjegavati kontakt sa sluznicom ili očima.
SASTAV: Alcohol, Water (Aqua), Fragrance (Parfum)*, Citrus Medica Limonium (Lemon) Peel Oil, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Farnesol*. *from natural essential oils
MOJ DOJAM: Koliko oduševljena gelom za tuširanje, toliko me deo ostavio ravnodušnom.. Na stranu činjenica da ne volim citrusne deziće ili parfeme, ovaj proizvod je mješavina alkohola, vode i eteričnih ulja i tim sastavom teško može predstavljati dezodorans u pravom smislu: brzo ishlapi, ne radi ništa po pitanju  neugodnih mirisa a može iritirati kožu posebno nakon depilacije zbog visokog udjela alkohola. Osim alkohola sadrži još neke iritanse  pa  poseban oprez kod osjetljive kože. Ipak, ako se ne znojite kao ja i nemate pretjeranih problema s neugodnim mirisima, možda će ovaj deo biti idealan za Vas pod uvjetom da volite jače i citrusne mirise.
CIJENA: 44 kn-30 ml i 91 kn-100 ml

Proizvode možete pronaći u skoro svim drogerijama i specijaliziranim trgovinama prirodne kozmetike u Hrvatskoj i ne zaboravite da u Dm-u tijekom studenog za 50 bodova sa svoje active beauty kartice ostvarujete 30 % popusta na sve proizvode prirodne kozmetike te ujedno na poklon dobivate i atraktivnu alverde torbu.
*PR UZORCI

Volite li Weledu? Preporuke?


Oznake: , , ,