AVON PREDBLAGDANSKI LOOK - KAMPANJA 17


Avon Hrvatska, kompanija koja u svakom katalogu donosi novitete, posebne ponude i iznenađenja, ovih blagdana u aktualnoj kampanji 17 nudi pregršt ideja za blagdanske darove i proizvode s kojima morate bljesnuti u nadolazećim svečanim danima. Avon me nedavno počastio pomno biranom ekipom proizvoda o kojima Vam danas pišem, te ću Vam pokazati kompletan look s novitetima iz kataloga 17 (klik). Moram priznati da su sve nijanse potpuno pogođene po mom ukusu tako da je ova postava posljednjih dana prva za kojom posežem.


PALETA SJENILA 8u1 NOT SO NEUTRAL


Radi se o paleti od 8 toplih, zemljanih nijansi koje najčešće koristim jer volim neutralne i tople boje na mojim smeđim očima. Pet nijansi su potpuno mat, dok preostale tri sadrže sitan shimmer, taman da zadovolji svačiji ukus. Pakiranje nije toliko elegantno poput sjenila iz True Color linije, ali je praktično i ne zauzima mnogo prostora. Što se tiče pigmentiranosti, moram priznati da su sjenila također slabije pigmentirana u odnosu na True Color sjenila, ali ionako uvijek koristim bazu pa time pojačam intenzitet boja. Ne truse se što je meni vrlo bitno, a trajnost im je sasvim solidna: bez baze oko 5-6 sati, s bazom i više od 12 sati. Napominjem da nemam masne kapke i inače problema s "nestajanjem" sjenila na kapcima.

CIJENA: 69 kn 
SWATCHEVI: danje svijetlo bez baze:
 gornji red palete
donji red palete

HIDROKOLOR RUŽ- LIMITIRANO IZDANJE COZY MAUVE



Blistavi ruž za usne u limitiranom izdanju s poklopcem u obliku dijamanta i nijansi koja će se vjerujem svidjeti mnogima koji žele naglasiti usne a opet nisu od crvenih i upadljivih nijansi. Nijansa je nešto između ružičaste i neutralne boje sa sjajnim, blještavim efektom. Ovaj ruž prelijepo naglašava usne s time da ih ne čini upadljivima i po mom mišljenju, odličan izbor za svečane trenutke žena koje inače preferiraju neutralne i neupadljive usne. Formula je poput svih Avonovih ruževa koje sam probala, kremasta, hidratantna i srednje pigmentirana. Jednim nanosom dobivate svakodnevni ruž za svaku priliku, uz dva sloja pretvara se u pravi svečani, večernji ruž.

CIJENA: 25 kn


s blicom/bez blica
LAK ZA NOKTE STARDUST NIJANSA CHERRY DAZZLER



Blagdani bez šljokica na noktima kod mene su nezamislivi, zato me posebno obradovao ovaj lak koji eto, ne skidam danima. Avon Stardust linija sadrži sedam nijansi blistavih lakova i toplo preporučujem ukoliko Vas zanimaju da bacite pogled na svih sedam nijansi kod Male Palčice jer zaista ima krasnih nijansi.
Cherry Dazzler je crvena nijansa koja sadrži sitne crvene i zlatne sjajne čestice. Formula i četkica su standardne za Avonove lakove, vrlo lako se nanosi i kako uvijek stavljam dva sloja, moram primijetiti da se svaki sloj vrlo brzo suši. Efekt na noktima je mat i lagano hrapavi finish, izuzetno svečano izgleda na rukama i već vidim da će biti moj ovomjesečni favorit na noktima.

CIJENA: 49 kn, u aktualnom katalogu 25 kn (uz narudžbu određenih proizvoda iz kataloga).
Za kraj, evo i mog look-a u kojima su korišteni proizvodi iz recenzije :)


Za potpunu zimsku njegu kože, Avon je ubacio i maslac za tijelo iz moje omiljene linije Planet Spa sa shea maslacem i mirisom čokolade. Zasad mogu samo reći da moram bježati po kući od mojih sladokusaca kako ne bi zabunom pojeli ovaj proizvod umjesto deserta. :) 
Miris je zaista intenzivan, a što se tiče njege, više ću Vam napisati nakon dužeg korištenja.

 *PR PROIZVODI

Jeste li isprobale aktualne novitete? Koji proizvod Vam se najviše dopao?

Oznake: , , , , ,