BEAUTY KUHINJA #2


Prethodni mjesec donosi mnogo noviteta i promocija, pa krenimo redom što se novoga "skuhalo" u kozmetičkom svijetu.

Početkom mjeseca, pozvana sam u Sisley Paris Studio u samom centru Zagreba (Praška 6) u kojem se mogu pronaći svi Sisley proizvodi na jednom mjestu, dobiti savjeti vezani za skin care i make up, te napraviti tretmani lica. U jednom od tretmana sam i sama uživala i nakon skin care njege, počašćena stručnim make up-om i ovim putem se još jednom zahvaljujem ljubaznom i stručnom timu. Ukoliko ste ljubiteljica luksuzne Sisley kozmetike a želite zablistati, topla preporuka da posjetite ovu oazu u kojoj ću i sama biti redoviti gost.
Stigao nam je novi brend prirodne kozmetike Alpstories, a s njim i Balthazar, prvi robot u Europi koji izrađuje kozmetiku prema Vašim željama. Više o brendu i Balthazaru pisala sam Vam u ovom postu.
U Hrvatsku je stigao Bio-Oil jedan od najtraženijih proizvoda koji poboljšavaju izgled kože s vidljivim ožiljcima, strijama i neujednačenim tenom. Vani je prisutan već 20 godina a od nedavno je dostupan i u Hrvatskim ljekarnama.
Za nas kojima je prijeko potrebna anti age njega, stigli su noviteti s retinolom:
Roc Hrvatska donosi kombinaciju DVIJE MOĆNE anti-age tehnologije RoC Retinol i HIJALURONSKE KISELINE u liniji PRO CORRECT unutar koje se nalaze tri proizvoda: koncentrat, fluid i krema, a kako neko vrijeme koristim ove proizvode, uskoro ću Vam pisati o svom dojmu.


Još jedan novitet u anti age njezi, dolazi nam iz laboratorija Skeyndor: nova linija Skeyndor Power Retinol: radi se o inovativnim preparativnim proizvodima zahvaljujući jedinstvenoj 3-u-1 kombinaciji antiage sastojaka, među kojima su čisti retinol i retinoidne supstance Bakuchiol i hidrosolubni ekstrakt soje.

Prosinac je vrijeme darivanja, stoga su nam brendovi pripremili super promotivne pakete od kojih izdvajam:
Eucerin Hrvatska donosi Volume-Filler promo paket: dnevna krema za suhu kožu + luxury mini noćna kremica gratis.
Tijekom prosinca na snazi je posebna akcijauz kupnju jednog od Toleriane Teint pudera La Roche-Posay Vam daruje poklon paket koji sadrži Toleriane Dermo Nettoyant 50ml (mlijeko za čišćenje i skidanje šminke) i 7 uzoraka dnevne njege za cijeli tjedan.
Ovih blagdana, Vichy poklanja privjesak sa Swarovski elementima uz kupnju Vichy proizvoda za njegu, transformaciju ili čišćenje lica iznad 250 HRK.

Avon u novoj kampanji C 17 poručuje: Ovih blagdana nosi se… SVJETLUCAVO!!! Zavirite u novi katalog (klik) koji je prepun poklon setova i predivnih iznenađenja.
Neumorna i divna Green Girl prirodna aromakozmetika, nedavno je uvrstila novitete u svoju ponudu (uljni serum za područje oko očiju,maslaci za tijelo, maska za ruke i stopala...), a osim toga, pripremila je Božićne poklon pakete. Ponudu možete vidjeti na ovom linku.

Ovaj tjedan prisustvovala sam predstavljanju novih proizvoda Dr Stribor kozmetike. Događaj je bio vrhunski a od sada u ponudi su tri tonika za lice: Tonik Zlato i Ruža čisti su užitak i olfaktornim stanicama. Tonik Cink i Neroli daje savršenu ravnotežu masnoj i nečistoj koži, a Tonik Germanij i Neroli, apsolutno prvi puta prisutna kombinacija kraljevskog nerolija i elementa germanija, zaštitit će kožu od agresivnih utjecaja okoliša. Novitet su i dva seruma za lice : Serum Ag-Au /CP vrhunski je spoj lijepog balansa tri hijaluronske kiseline oplemenjene  srebrom, zlatom i esencijalnom vodom ruže, te Echium gamma booster, uljni serum kompleksnoga sastava, nastao spajanjem ekstrakta iz biljnih ulja sjemena američke brusnice, ulja  sjemenki borovnice i ulja trputaste lisične, izbalansiranih sa maceratom gotu kole i karotenoidima pasjeg trna.
Braun, moj omiljeni brend kada su u pitanju kućanski aparati, u širokoj paleti proizvoda odnedavno ima i novi beauty aparat: Braun Face 2 u 1 multifunkcionalni uređaj. Radi se o kombinaciji  epilatora za lice i četkice za čišćenje lica, a uskoro ću Vam detaljno pisati o njemu. Obzirom na moju facijalnu dlakavost i opsjednutosti čišćenjem, jako se veselim novoj igrački :)
Osim ovog multifunkcionalnog uređaja, Braun je poznat po OralB, električnoj četkici za zube i ovih blagdana pripremljena je posebna limitirana kolekcija i pakiranja. 
Oral B omogućuje i sudjelovanje u nagradnoj igri putem koje mogu osvojiti trenutno najpoželjniji pametni telefon – iPhone 6. Kako sudjelovati u nagradnoj igri, možete pročitati na ovom linku.

Sigurna sam da nas ovaj mjesec očekuje još mnogo noviteta, promocija, pogodnosti te ideja za darivanja o čemu ću Vas obavijestiti u narednom postu u ovoj kategoriji.

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,