BLAGDANSKO DARIVANJE: BOCASSY PARIS (ZATVORENO)


Mjesec darivanja još uvijek traje :) Kako sam najavila, danas imam za Vas vrijedno darivanje u suradnji s Bocassy Paris. Ovaj divan brend o kojem sam Vam pisala u ovom postu, i čiji serum sam recenzirala ovdje te testiram još neke proizvode čije recenzije Vas očekuju, odlučio je darivati dvije čitateljice i to:

Bocassy Lagana dnevna krema za normalnu i mješovitu kožu.
Lagana dnevna krema Bocassy zasigurno pokriva najveću skupinu korisnika radi svog izrazito hidratantnog djelovanja te širokog spektra učinka. Ona je namijenjena ženama u dobi od 25-45 godina. Osnovna zadaća ove kreme je hidratizirati kožu tijekom dana, nahraniti ju te energizirati. Kako bi se podržala jača čvrstoća kože te poboljšao njezin opći tonus Bocassy lagana dnevna krema bogata je maslinovim uljem koje kožu ne masti, ali dubinski hrani i omekšava, bogato je masnim kiselinama te ima visoki učinak na pomlađeni izgled kože, zadržava vlažnost u koži kroz dulji vremenski period; ekstraktom zelenog čaja koji kožu pomlađuje, revitalizira i energizira, te je dokazani i moćan antioksidans. Zeleni čaj i maslinovo ulje također posjeduju svojstva koja potiču jačanje kolagenskih vlakna u koži i tako djeluju na produljenu čvrstoću i elastičnost, jer se kolagen nažalost ne može lokalno nadomjestiti. Vitamin B neophodno je nadomjestiti jer je potreban za zdravlje kože i njezin optimalan tonus; ulje pšeničnih klica, te kakao i shea maslac podižu volumen kože, daju joj izdašnost, te štite tijekom cijeloga dana. Svi ovi elementi utječu na produljeni mladenački izgled kože, tako da kožu hidratiziraju, povećavaju čvrstoću i elastičnost te samim tim pomažu i odgađaju znakove vidljivog starenja.
Bocassy lagana dnevna krema najbolja dnevna njega za sve tipove kože u mlađim i srednjim godinama žene. Sastav ovog proizvoda zadovoljava osnovne dnevne potrebe, a prirodni sastojci neće zasititi kožu već poboljšati njezin optimalan tonus i hidratizirati ju tijekom dana.
Bocassy Hidratantna noćna krema za suhu kožu.
Bocassy hidratantna noćna krema je izrazito učinkovita i bogata prirodnim izvorom tvari potrebnih za optimalan rad kože i njezin njegovan izgled, te pojačanu čvrstoću i elastičnost. Noću se koža prirodno pojačano regenerira i potrebno je poduprijeti taj proces s pravilnom kombinacijom ovlaživača i masti kako bi se nadomjestio i iskoristio nedostatak vitamina, minerala i masti koje gubimo s vremenom. Spoj sastojaka precizno je odabran u svrhu ovakve noćne revitalizacije kako bi pojačao čvrstoću kože te njezinu elastičnost koja, ako se održava na optimalnoj razini kao rezultat ima odgođenu pojavu vidljivih znakova vremešnosti kože. U ovakvoj kombinaciji maslinovo ulje, glicerin i vitamini (A, E i B kao dodatna hrana) pospješuju hidrataciju kože, no najviše djeluju na njezino učvršćivanje. Ekstrakt zelenog čaja jak je anti-oksidans, djeluje revitalizirajuće i pomaže zadržati mladenački i svjež izgled kože, a ekstrakt korijena gaveza pomažu jačanje elastičnosti, zadržavajući optimalnu razinu vlažnosti u koži te tako u konačnici rezultira odgođenim vidljivim znakovima starenja. Sezamovo i suncokretovo ulje prirodan su izvor vitamina i ostalih nutritivnih elemenata pa dubinski hrane kožu, a s kakao i shea maslacem te pčelinjim voskom pospješuje se volumen kože vraćajući beživotnoj i umornoj koži sjaj, vitalnost i mekoću. Hidratantna noćna krema dokazano djeluje na značajno poboljšanje biomehaničkih  svojstva (čvrstoća i elastičnost) kože.
Kako možete osvojiti nagradu?

Sretno svima!

Dobitnice nagrada su čitateljice pod nadimcima Nebeska i Tanja Jones, molim podatke na mail kroz 48 sati:)
Nažalost, jedna dobitnica se nije javila stoga moram birati ponovo. 

Oznake: ,