FLOP OF THE 2014.


Danas je na redu post o proizvodima koji su me u protekloj godini ostavili ravnodušnom ili razočarali što je vrlo nezahvalan posao. Čitajući recenzije širom neta, bacanje novca sam svela na minimum, ipak našlo se i ove godine nekoliko "fulanih" proizvoda. Mnogi od njih su dobiveni na recenziju i moram naglasiti kako je nezahvalno pisati o svom nezadovoljstvu, pa imajte na umu da je to samo moje mišljenje i da ne znači da navedeni proizvodi nisu drugima odlični. Postove s FLOP proizvodima redovito pišem tijekom godine što ste mogle čitati u ovim postovima: klik  i klik 

FLOP DEKORATIVA:
Isprobala sam nekoliko maskara i vrlo mali broj je prošao moj test a jedino što tražim je da ne lijepe trepavice, ne truse se tijekom dana i ne iritiraju oči. Nažalost, mnoge su pale, a jedna od njih je Look by Bipa Lash Unlimited. Ovu maskaru sam jednom kupila i stvarno je bila odlična, no na nedavnoj akciji u Bipi kupila sam još dva primjerka koji jednostavno nisu tako dobri kao prvi primjerak. Premokra, stvara nered na ambalaži, nemoguće je odstraniti višak s četkice, a na trepavicama pravi užas koliko ih slijepi. Cijena nije previsoka, ali odlučila sam ih više ne kupovati.


Još jedna maskara koju nisam kupila već dobila na recenziju : Lancome Cils Tint koja nije klasična maskara već polutrajna boja za trepavice i kompletnu recenziju možete pročitati ovdje. Mislim da je cijena previsoka za efekt koji nudi jer samo boji trepavice, ne pruža volumen niti produžuje trepavice. 


Potom je bilo još raznih proizvoda s kojima se nisam našla, no izdvojit ću samo neke za koje mi je žao novca: Dr Brandt BB krema (recenzija), ruževi YSL Rouge Volupte, Bourjois Velvet Rouge Edition koji su mi grozno isušili usnice. Takvih ruževa je bilo još, no ove izdvajam jer sam posebno razočarana. 


FLOP PREPARATIVA
Kod preparativnih proizvoda bilo je puno više failova, vjerojatno zato što puno više isprobavam preparativu od dekorative, ali i činjenica što njezi kože dajem puno veću prednost od makeup-a. 
U 2014-toj, stiglo je puno novih brendova i noviteta. Sredinom godine, pojavio se Le Petit Marseillais i tom prigodom sam dobila paket koji vidite na fotki. Moram priznati da me skoro sve sa slike razočaralo: šampon i regenerator, iako za suhu kosu kao da su ju dodatno isušili, balzam za tijelo predivno miriši ali me odbio petrolatum u sastavu i strah od dodatnog isušivanja radi istog. Jedino mi je tuširalica bila ok, možda zato što volim miris vanilije tako da ću ubuduće kupovati samo gelove za tuširanje ovog brenda.


Stigao je i brend Olos koji mi je ustupio svoje proizvode na recenziju. Moj dojam možete pročitati na ovom linku, razočarana sastavom odlučila sam ne isprobavati više ovaj brend.


Biotherm u ponudi ima gel za umivanje iz linije Pure Fect namijenjen masnoj i mješovitoj koži. Cijena gela iznosi 195 kn za 125 ml što mislim da je previše za sastav i učinak gela koji možete pronaći u povoljnijim brendovima. Osobno sam davala i duplo veće iznose za umivalice pa mislim da za tu cijenu možete pronaći čistače s boljim sastavom i učinkom. Moju kožu nije isušio, ali oprez kod osjetljive kože i očiju jer iritira.


Lush Gurugu krema za ruke: ne znam koliko košta jer je dobivena na poklon, ali prelagana za moje jako suhe ruke, a miris mi nikako ne odgovara. Puzzle antibakterijski puder koji nažalost ne radi ništa posebno a ni sastav mu nije obećavajuć. Potom Avon maska iz linije Amazonian Treasures- previše umjetnih aroma i gelasta tekstura nikako nisu za moju osjetljivu kožu i Weleda dezodorans čiju recenziju ste mogle čitati ovdje.


Ako me redovito pratite, znate da sam u vječitoj potrazi za dobrim kremama,pa tako ove godine ne mogu pohvaliti Lancome Visionnaire kremu (recenzija), Vichy Idealia Pro koja obećava uklanjanje hiperpigmentacija, Adonia Stemulift serum koji je brutalno skup a učinak nikakav i Bio-Oil ulje o kojem ste mogle čitati ovdje.


Gadget koji me razočarao je Scholl Velvet Smooth, aparat koji uklanja tvrdu kožu na petama. Mislim, nije toliko loš ali na mojim petama daje efekt poput strugalice za 30 kn.

Kao što znate, isprobala sam i mnoge beauty tretmane i ono što me potpuno ostavilo ravnodušnom su anticelulitne injekcije Alidya ( dva tretmana) i Venus Freeze (deset tretmana) o kojima sam pisala u ovom postu, potom Clear Lift laser za lice (recenzija), LED tretman dubinske hidratacije (recenzija) te Gamma Swing ekstenzija kralježnice (recenzija) za koje redom mislim da su preskupi za mršave rezultate. 



Koji su proizvodi Vas ostavili ravnodušnim u protekloj godini? Mislite li da je neki proizvod nepravedno završio u ovom postu?

Oznake: , ,