HELLO BEAUTYFULL LIPS: VIDEO RECENZIJA


Danas za Vas imam pravu ekskluzivu - novu igračku koja je od ovog tjedna dostupna u Bipa trgovinama a služi povećanju usana :)
Postoje razni oblici usana: netko ima obje usne tanke, netko tanju gornju ili donju, nekome nedostaje srcoliki oblik... Hello BeautyFull Lips omogućuje da oblikujete svoje usne onako kako želite.
Za recenziju ovog proizvoda, odlučila sam napraviti video kako bih Vam lakše pokazala kako proizvod funkcionira. Za što realniji dojam, preporučujem da kliknete na HD kvalitetu.



Hello BeautyFull Lips je posebno dizajniran model 2 u 1 prema anatomiji usana. S jedne strane nalazi se manji i veći otvor koji možete koristiti na dva načina:

UPUTE su jednostavne, ali moram priznati da je potrebna manja praksa kako bi se uhvatila rutina kod postavljanja.
  1. Očistiti povećivač usana blagim šamponom i mlakom vodom
  2. Navlažiti usne i područje oko usana za lakše postizanje vakuuma
  3. Postaviti povećivač usana (veći ili manji model ovisno o veličini i obliku usana) vodoravno na usne, nježno pritisnuti na određeno mjesto i brzim i kratkim udisajima usisavati zrak iz povećivača dok se hermetički ne zatvori i ne stvori vakuum.
  4. Početi s periodom od 15 do 30 sekundi, provjeriti efekt i po potrebi ponoviti postupak.
  5. Nakon korištenja mogu se upotrijebiti uobičajeni proizvodi: balzami, sjajila, ruževi...

KOLIKO TRAJE EFEKT?
Efekt koji se postigne ovim proizvodom je individualan. Kod mene traje od 20 do 35 minuta, ali moram naglasiti da efekt nestaje postupno. Znači, usnice se ne vrate u sekundi na staro već laički rečeno "s vremenskim otpuštanjem" :)

TKO NE SMIJE KORISTITI FULL LIPS?

EFEKT na meni:

CIJENA: 119 kn u svim BIPA prodavaonicama u kojima je do kraja godine akcija na svu dekorativu pa tako ovaj proizvod možete kupiti za 109,90 kn. 

ZAKLJUČAK: Iako meni osobno ovakav proizvod nije potreban, vjerujem da će se svidjeti mnogim ženama koje imaju tanke usne a žele ih naglasiti, ovaj puta bez sjajila koja peku, olovaka kojima ocrtavamo rubove i raznih trikova. Dovoljna je ova spravica i sjajilo:)

*PR PROIZVOD

Kako Vam se sviđa povećivač usana? Primjenjujete li neke trikove za naglašavanje usana ili ste sretnica kojoj tako nešto ne treba?

Fotografije i video napravila Gordana Sermek kojoj se ovim putem još jednom zahvaljujem na velikoj pomoći!

Oznake: , , ,