MOJ BEST OF GREEN GIRL KOZMETIKE


Prirodna aromakozmetika koja se krije pod nazivom Green Girl već je na široko poznata, a često ste i na ovom blogu mogli čitati o njenim proizvodima. Prvo što moram naglasiti je činjenica da je upravo autorica ove kozmetika "kriva" što sam se zaljubila u prirodnu kozmetiku. 

Kako je sve krenulo?
Iako Green Girl izrađuje kozmetiku duži niz godina, nesebično daje savjete i recepture, ja sam osobno bježala od prirodnih proizvoda. Razlog je nekoliko testera Melvita kozmetike radi kojih sam završila na hitnoj, nakon što sam dobila jake alergijske reakcije
Dakle, kao što vidite na početku mog bloganja, koristila sam puno "kemije", proizvode često nerealno visokih cijena, a zapravo koži nisam pružala dovoljno korisnih i ljekovitih sastojaka.
Kada je Green Girl poslala prve proizvode napravljene za mene, moja koža je objeručke prihvatila sastojke poput biljnih i eteričnih ulja, raznih ljekovitih ekstrakata i vitamina... a ostalo je povijest :)
Hvala GG, hvala što si tvrdokornu osobu poput mene usmjerila na pravi put jer istina je jedna: sve što nanosimo na kožu, ona nam tako vraća.
Nakon ovog uvoda u kojem sam imala veliku potrebu podijeliti s Vama početak moje prirodne njege, u nastavku Vam donosim best of the best GG proizvoda, što je vjerujte, jako težak posao.


1. NJEGA LICA: svi znamo kako se proizvodi izrađuju individualno za svaku osobu, pa sam tako imala tri verzije krema za područje oko očiju. Razlika je što su bile različitih tekstura, ovisno u kakvom mi je stanju bila koža. Kada smo kod njege lica, na samom vrhu ljestvice su GG serumi za lice
Recenziju For your eyes only kreme i Simply the best seruma, mogle ste čitati u ovom postu, a imala sam serum As time goes by za kojeg mislim da ne postoji ni jedan sličan kupovni serum. Recenzija ovdje
Umivalica What's not to like (klik) postala je moj HG a izdvojila bih i tonike Wet the skin koji se rade prema namjeni kože (čišćenje, hidratacija, anti age...). 
Maska za lice pod nazivom Double or nothing oduševila me kreativnom vrstom proizvoda i velikom učinkovitošću kao i Endless love koja fantastično čisti mitesere na osjetljivoj koži. 
Pilinzi za lice Polish me brown i Sweet Orange su nešto na što sam se najviše morala naviknuti jer sam do tada preferirala grublje pilinge što je zapravo bila greška za moju osjetljivu kožu i ubrzo nakon toga zaljubila se u kremaste i uljne pilinge za lice.

TOP lista za lice izgleda ovako: 1. serumi, 2. okoloočne, 3. gel za umivanje, 4. tonici, 5. maske i 6. pilinzi

2. NJEGA TIJELA I KOSE:  ja sam velika lijenčina kada treba mazati tijelo. Obično bih skupljala razne proizvode za njegu tijela, koji bi samo stajali na policama. Kada sam isprobala neke od GG mazalica za tijelo, postala sam puno ažurnija u mazuckanju svake večeri a za to su najviše zaslužni prekrasni prirodni mirisi, bogate teksture pa je ritual mazanja postao pravi užitak.
Na prvom mjestu bih izdvojila On cloud nine suho ulje i njegovu zlatnu verziju Under your spell koji su naprosto božanstveni. Oduševljenje ovim uljima nije splasnulo od prvog dana kada sam ih probala i sigurna sam da ćemo se još dugo družiti. 
Mlijeko za tijelo Love letters koje sadrži ureu i AHA kiseline i kojim se trenutno mažem jer je zima a samim time i koža grublja stavljam odmah na drugo mjesto, a potom i predivni maslaci za tijelo s kojima morate pripaziti da Vaša polovica ne pomisli da ste kolač :) Sweets for my sweet i Perfect flirt. 
GG šampon i balzam za kosu isprobala sam u sklopu putnih pakiranja što je bilo dovoljno da shvatim da su odlični. Sa šamponom sam se malo"borila" jer se ne pjeni onako kako sam navikla pa sam se morala naučiti pravilnom doziranju, dok je balzam za kosu od prvog korištenja napravio čudo i moju oštećenu kosu vidljivo omekšao i nahranio. Žao mi je što nisam stigla napisati recenziju, no uskoro hoću čim naručim nove primjerke. 
Isprobala sam i kreme za ruke koje su odlične, iako za moje kronično žedne ruke nema spasa. Najbolja od svih je bogata, masnija krema koje zapravo nema u katalogu ali GG izradi prema narudžbi ako imate problem s kožom ruku poput mene. 
I za kraj, moram spomenuti i Undecover dezodorans koji je nakon mnogih pokušaja prirodnih dezića, smanjio razvoj bakterija i držao higijenu pod kontrolom ovog ljeta.
TOP lista proizvoda za tijelo: 1. suha ulja, 2. mlijeko Love letters, 3. balzam za kosu, 4. maslaci za tijelo i 5. dezodorans

GG kao velika kreativka i stručnjak, konstantno izbacuje novitete tako da vjerujem da ćete ovdje još puno čitati o ovoj kozmetici, kozmetici koja stvara ovisnost :))
Katalog proizvoda možete vidjeti ovdje a naručiti proizvode preko GG Facebook stranice ili preko  mail-a: green.girl.aromakozmetika@gmail.com.

Koji su Vaši Green Girl favoriti? Dijelimo li koje proizvode?


Oznake: , , , , , ,