THE BEST OF 2014.



Još je jedna godina na izmaku. Mnogo noviteta, proizvoda, tretmana, saznanja..vrijeme je da i ja podvučem crtu i izaberem ono što mi je obilježilo 2014-tu u kozmetičkom svijetu. Puno proizvoda sam probala, neki su me oduševili, neki ostavili ravnodušnom, a neki i razočarali. Mnoge nisam stigla recenzirati što je nažalost nedostatak vremena, ali obećavam, sve ću nadoknaditi nakon praznika.
Izabrala sam proizvode koje sam probala i koristila u protekloj godini, te koji su ostavili na mene najbolji dojam.

TOP DEKORATIVA:

Lioele Dolish BB cream (recenzija) i Loccitane Sublime Beauty BB cream za koju sam Vam dužna recenziju.


Jane Iredale PurePressed rumenilo nijansa Awake (recenzija) i Touch highlighter istog brenda (recenzija)

Avon Illuminating duo bronzer kojeg sam rado koristila i kao sjenilo (recenzija) i Dior Aurora bronzer

U moru divnih ruževa koje sam probala, najviše sam posezala upravo za ovim dvojcom: Avon nijansa Siren iz Hollywood kolekcije (recenzija) i Shiseido Perfect Rouge nijansa RD351

Aura olovke za usne...koje sam najčešće kombinirala s balzamima za usne od kojih su mi najdraži bili La Roche Posay Cicaplast i Rosal Incredible nijansa Morning Rose (recenzija)

Revelique olovka za obrve koju trošim već drugu, eto koliko mi je dobra :D

S prvom razvikani Avonovi lakovi koje sam i ja poput mojih kolegica najčešće nanosila :)


Godina je definitivno obilježena Lancome-ovim mirisom La Vie est belle.

TOP PREPARATIVA:
Kod preparative,isprobala sam daleko više proizvoda nego kod dekorative i moram priznati da je vrlo teško izabrati TOP zato što sam možda prekritična. Nakon svega probanog i korištenog, evo proizvoda koji su mi obilježili godinu:

Najdraža hidratantna krema Olival regenerativna o kojoj sam pisala ovdje. Morate znati da sam ih isprobala preko 50 komada i zaista je bilo teško odlučiti. Ova krema pobjeđuje zato što nije masna,učinkovita i povoljna :)

Hidratantni serum Bocassy (recenzija) i serum s C vitaminom John Masters Organics (recenzija).

Najbolja anti-age krema : ROC Pro-correct linija s retinolom. Trenutno koristim fluid iz linije, a zašto je na ovoj listi, uskoro ću Vam pisati u recenziji.

Proizvodi za umivanje lica: Green Girl What's not to like? (recenzija) i Kojic sapun (recenzija). Iako sad koristim neke druge stvari ovaj dvojac je obilježio prošlu godinu u kategoriji čišćenja lica.

Njega tijela i proizvodi koje sam najviše koristila prošle godine:


Pilinzi za tijelo Prunus anticelulitni (recenzija) i Biobaza Harmony piling gel za tuširanje.

Isprobala sam mnogo novih proizvoda za kosu. Najviše sam koristila proizvode brenda CHI o kojima sam pisala u ovom i ovom postu, ali momentalno koristim jedan šampon s odličnim sastavom koji će vjerojatno ući u favorite za iduću godinu.
Proizvod za njegu koji me prošle godine oduševio je John Masters Organics Shine on a za styling Keune puder za volumen i sprej za sjaj kose za koje mogu reći da su napokon ono što sam tražila nakon mnogih pokušaja. Moram izdvojiti i fantastičnu Hello Beauty četku (klik) uz napomenu da imam još mnoge slične pa usporedba uskoro slijedi.


Najbolji beauty gadgeti : Clarisonic MIA i Oral B četkica za zube o kojoj Vam uskoro pišem :)


Najbolji proizvodi u segmentu zdravlja: Aromara Gyno Pro o kojem sam pisala ovdje, kineziološke trake koje su spasile moju kralježnicu u najtežim trenucima (klik), otpadni bio enzim koji je fenomenalno otkriće (klik) i Woody prirodna četkica za zube s kojim sam se jako sprijateljila i žvačem već četvrtog :D (recenzija)
Kao što znate, prošle godine sam isprobala i niz kozmetičkih tretmana od kojih izdvajam nekirurški lifting putem tri metode (klik), tretman Active Resurface 35 (klik), minival trepavica (klik), te St.Tropez tretman samotamnjenja (klik).

I za kraj, proizvod koji je definitivno obilježio 2014-tu : Green Girl zlatno suho ulje (recenzija). Razlog zašto je na ovom počasnom mjestu je taj što je ovo proizvod u kojem sam uživala u svakoj kapljici, objedinio je dekorativu (daje boju koži), preparativu (njeguje) i parfem, a ja sam se jednostavno osjećala božanstveno jer lajkam takve hibride njege,mirisa i dekorative, ali i činjenica da volim sjaj i šljokice :D

Planirala sam u ovom postu napisati i FLOP proizvode za 2014-tu, ali s obzirom na to da je ovaj post prilično potrajao, u sljedećem postu Vas očekuje lista proizvoda koji su me razočarali.

Koji proizvodi su Vama obilježili 2014-tu? Dijelimo li koje favorite?

Oznake: , , ,