BELL KOZMETIKA: HIPOALERGENA MASKARA I ROYAL MAT RUŽ


Prošli mjesec u Kozmo drogerijama pojavio se novi brend dekorativne kozmetike pod imenom Bell. Brend dolazi iz Poljske a nudi široku ponudu proizvoda: ruževe, sjajila, olovke za usne i oči, maskare, tuševe za oči, sjenila, pudere, rumenila i lakove za nokte. Cjelokupnu ponudu možete pogledati ovdje.
Bell najviše ističe HypoAllergenic liniju koja sadrži maskaru, tuš, olovku i sjenilo, a posebna je po tome što cijela linija sadrži pažljivo odabrane sastojke koji njeguju. Moje oči su jako osjetljive i zato sam odmah prionula isprobavanju hipoalergene maskare.

HYPOALLERGENIC MASKARA

OPIS: sadrži pažljivo odabrane sastojke (vitamin E, biljni voskovi, pčelinji vosak, maslinovo ulje) koji njeguju i jačaju trepavice, daju im sjaj i zdrav izgled te je posebno dizajnirana za osobe koje imaju osjetljive oči i one koje nose kontaktne leće. Ne sadrži alkohol te smanjuje rizik od alergija. Četkica maskare je posebno dizajnirana za savršeno modeliranje trepavica i ne ostavlja grudice.

MOJ DOJAM: kada sam prvi put otvorila ovu maskaru, doslovno sam poskočila od sreće ugledavši četkicu. Iz mog iskustva, najbolje produžuju i ne lijepe trepavice upravo ovakve četkice, uske i tanke s rjeđom teksturom same maskare. Upravo takve karakteristike ima ova maskara, međutim radi preslab efekt. Potrebno je nanijeti čak tri sloja da bi se trepavice podigle i naglasile. 
Moje trepavice su normalne dužine i nemaju prirodnu uvijenost pa zato od maskare tražim da trepavice što bolje produži i uvije. Bez obzira na slab efekt, dobre strane su što je nježna za oči i ne trusi se tokom dana.

CIJENA:  49,99 kn 

TOP

FLOP


ROYAL MAT RUŽ NIJANSA 012

Iako ja nisam osoba koja često nosi mat ruževe i crvenu nijansu, moram priznati da sam ovu nijansu rado nosila za vrijeme blagdana. Nijansa je po meni definicija crvene, klasična nijansa, bezvremenska boja koju svaka žena ima, poput male crne haljine.
Tekstura je mat i lako se nanosi ali potrebna je brutalna preciznost jer je izuzetno pigmentiran a crveni ruž mora izgledati savršeno. Trajnost je odlična, na mojim usnama traje dobrih 4 sata uz pijenje i jedenje i tek nakon tih 3-4 sata ga je potrebno popraviti.
Nisam primijetila isušivanje što mi je jako drago jer zimi me doslovno sve isušuje. Radi svih ovih osobina, odlučila sam kupiti još dvije nijanse iz ove linije jer cijena definitivno opravdava kvalitetu. 

CIJENA: 31,99 kn


TOP

FLOP

Jeste li probale nešto iz asortimana novog brenda Bell?  Volite li mat efekt ruževa ili ipak birate sjajnije teksture?

Oznake: , , ,