HEAN KOZMETIKA: SPREJ ZA FIXIRANJE I MASKARA VOLUME STIMULATOR


Nedavno se u svim poslovnicama Bipa Hrvatska pojavio novi brend čije proizvode možete vidjeti na posebnim stalcima a radi se o brendu HEAN.
U asortimanu su trenutno dva proizvoda koji su dizajnirani od strane profesionalnih šminkera, a ja sam koristila oba proizvoda posljednih mjesec dana pa je vrijeme da podijelim svoj dojam.
Hean 2 u 1 maskara Volume Stimulator Growing Lashes

OPIS PROIZVODA: sadrži inovativnu Widelash formula za raskošan volumen te guste i čvrste trepavice plus serum za rast trepavica obogaćen proteinima žitarica, keratinom i D-Panthenolom. Ima silikonsku četkica s kojom je nanošenje jednostavno i glatko. 

ČETKICA I EFEKT: Radi se o silikonskoj četkici srednje debljine i veličine s kojom se vrlo lako nanosi maskara i na gornje i na donje trepavice. Prema kraju se sužava čime se i najsitnije dlačice obuhvate, naglase i istaknu. Inače, rijetko koristim maskaru na donjim trepavicama iz razloga što teško nalazim četkicu koja bi bila prikladna za njih, ova se pokazala odličnom i za donje trepke.
Što se tiče efekta, rekla bih da je ovo odlična maskara za dnevni makeup. Dovoljno produži i naglasi trepavice, nije intezivno crna ali prilično pigmentirana i vrlo je postojana tokom dana. Za noćne, dramatične lookove predlažem da koristite neku bazu kako bi se efekt pojačao ili jednostavno nanesite više slojeva

Evo kako izgleda na mojim trepavicama:

bez maskare
jedan sloj maskare
dva sloja maskare
Maskara sadrži sastojke koji jačaju trepavice, moje su u prilično dobrom stanju pa ne mogu ništa posebno reći ali činjenica da mi ni jedna trepavica nije ispala otkako ju koristim je veliki plus. 

CIJENA: 59,90 kn

Drugi proizvod istog brenda je Hean Spray za fixiranje make up-a:

OPIS PROIZVODA:  bezbojni make up fixator u spreju koji se raspršuje poput fine maglice. Licu daje nevidljivi zaštitni sloj koji osigurava postojanost make up-a i sprječava njegovo razmazivanje. Lako se odstranjuje s mlijekom za čišćenje ili toplom vodom i sapunom za lice.
Fixatore za makeup prilično rijetko koristim iako sam isprobala vjerojatno sve koji postoje na tržištu i šire. Probala sam od skupih high end brendova pa sve do drogerijskih i dvije stvari izdvajaju ovaj proizvod  u odnosu na sve koje sam imala prilike probati:

KAKO SE KORISTI FIKSATOR: nakon šminkanja, posljednji korak je fiksiranje šminke. Nanosi se s udaljenosti 20-30 cm od lica i lagano pošprica i pusti da se osuši na licu. Naravno, oči moraju biti zatvorene.
U segmentu izdrživosti i postojanosti šminke, ja sam ga testirala u raznim varijantama (tekući puder, BB krema, mineralni puder) i kod mene se najbolje pokazao kod tekućih podloga. Doduše, zimsko je vrijeme pa ću ga još dodatno testirati ljeti kada se sva šminka topi s lica, no nemam zamjerke. Sve na licu je na svom mjestu dobrih 8 sati. Pretpostavljam da bi efekt bio duži, ali ja osobno nikad nemam makeup duže na licu. Super se pokazao posebno kod rumenila koje često izblijedi i oksidira na mojim obrazima koje je zadržalo svoj intezitet satima bez popravka. Zapravo, uz ovaj fiksator nisam imala potrebe popravljati šminku osim ruža cijelo radno vrijeme, pa čak i masnu T zonu koja bi zasjajila puno kasnije u odnosu kada nemam ovaj proizvod.  

CIJENA: 99,90 kn -150 ml 

FOTOGRAFIJE:  Gordana Sermek

*PR PROIZVOD 

HEAN proizvode možete kupiti isključivo u BIPA drogerijama u kojima je trenutno akcija 30% na svu dekorativu. 

Jeste li već primjetile novi brend? Koristite li fiksatore u svojoj makeup rutini? Preporuke?

Oznake: , , , ,