INSPIRATIVNI BLOG: MOOSHEMA



 
 * izvor fotografije: Sun Gazing, Facebook



Dragi moji, za početak svima želim sve najbolje u Novoj :)
Nova godina - novi list. Ne znam da li ste tip koji donosi odluke ili samo radite rekapitulaciju prošlosti, izbora, procjena, dobrih i loših odluka i navika. Jedino što si ja želim više je slušati svoju intuiciju, držati se principa i držati do sebe. Reagirati na one ''lampice'' koje se pale i ne zatomiti intuiciju kada vrišti na mene.

A najviše od svega želim sebi i vama snagu volje!


 * izvor fotografije: Sun Gazing, Facebook


Osoba koja me najviše inpirira u blogosferi da budem bolja, osim naše Martine naravno :D,  je Tatjana. Odlučna, aktivna, čvrsta, zdrava 48-godišnjakinja koja vodi divan divan blog, Mooshema. To je žena koja trči 100 km mjesečno, kuha zdravo i piše divno isnpirativne tekstove. Žena koja je dokaz da nikad nije kasno, žena koja je jednog dana samo počela, i kako god teško bilo, promijenila svoj život iz temelja. Samo pročitajte ovo i sve će biti jasno, i bit ćete navučeni na blog :D.
Puštam da sami istražite njen blog, jer ćete i sami vrlo brzo shvatiti koliko je ta žena nevjerovatna! Osim motivacijskih postova, tu su i recepti/savjeti o prehrani, vježbanju te općenito zdravom životu i izazovima sa kojima se susrećemo.

Meni posebno inspirativni postovi su:
30! – izgubi višak kilograma, a ne vreme
Što si uopšte i prekidala?
Gle, ona trči, blago njoj!


Dakle, što ste odlučile za 2015.?
Je li vrijeme za neke promijene? Možda manje izgovora, više zahvalnosti i volje.
Bug_lady

 
 * izvor fotografije: Sun Gazing, Facebook






Oznake: , , , , ,