LUSH FIRST SNOW PUDER ZA TIJELO


Prvi snijeg u meni budi onu dječju radost, sjećanje na djetinjstvo i ljepotu zimskih večeri u toplom domu. Ove zime, Lush je uveo u asortiman proizvod koji donosi radost prvog snijega u bilo kojem trenutku, a ja kako već znate "padam" na sjaj, glitter i svjetlucavost :) 

Radi se o mirišljavom prahu za tijelo sa svjetlucavim česticama kojeg sam jednostavno morala imati.
30 grama praha smješteno je u plastičnu bočicu s praktičnim čepom kroz kojeg dozirate proizvod, vrlo oprezno da ne "izleti" previše. Iskreno, bila bih sretnija da je otvor s nekim sitnim rupicama, no nije tolika tragedija. Koristim tako da malu količinu posipam u dlan pa potom primjenjujem na željene dijelove pomoću četke za rumenilo ili sjenilo. Iako je namijenjen korištenju na tijelu, bojim se da će taj dio pričekati do ljeta (ako ga ostane do tada) jer sad mi apsolutno nema smisla koristiti ispod odjeće. Iz tog razloga, našla sam mu drugu namjenu a to sam uostalom i planirala kada sam kupovala: na licu i kosi.
Na fotografijama možete vidjeti o kakvoj finoći pudera se radi. Nije potpuno sitan kao na primjer baby puder a opet dovoljno mekan i baršunast da se potpuno stopi s kožom. Nažalost, pravu ljepotu svjetlucavih čestica je teško uslikati, pa moram napomenuti da se prilikom utrljavanja u kožu, ovaj svilenkasti i baršunasti puder potpuno stopi s kožom, sjajne čestice koje su na početku vrlo uočljive, utrljavanjem postaju suptilne iako i dalje prilično vidljive. Ovo je proizvod koji daje svjetlucavi, blijedi izgled poput Belle u filmu Sumrak Saga. Dakle, ako niste ljubitelj svjetlucavog izgleda, ovaj proizvod preskočite. 
nakon nanošenja
nakon osam sati

Lush je za ovaj proizvod izabrao miris ulja limuna i apsoluta naranče što priznajem, nisam očekivala. Za nešto što asocira na zimu i snijeg, definitivno sam zamišljala neki gurmanski miris ala badem ili vanilija tako da je miris jedini koji se ne uklapa u kompletni dojam ali je božanstven. Posebno ako ste ljubitelj fresh i citrusnih mirisa. Na koži se zadržava nekih 30 minuta, iako to možete osjetiti samo ako ga nanesete na tijelo. Na licu i kosi teško da ćete same osjetiti miris, osjetiti će jedino oni koji vam se približe. Voljela bih da je miris malo dugotrajniji jer je odličan, a za pojačanje opojnog mirisa limuna i naranče, Lush savjetuje losion za tijelo Celebrate kojeg možda jednom kupim kada potrošim trenutne zalihe.

SASTOJCI:



CIJENA ovog proizvoda je 27,50 kn (30 grama)što je ujedno cijena aktualnih 50% popusta u Lushu. Regularna cijena je iznosila 55 kn i jedini je problem što je ovaj proizvod dio limitirane kolekcije Božić 2014.

Lush First Snow u tren čini kožu svjetlucavom poput Snjeguljice i savršen izbor za svjetlu put i blijedu kožu, dok kod tamnije puti predlažem Lustre zlatni puder za tijelo kojeg ću se već dokopati poznavajući sebe :) Po svemu, ovaj puder spada u proizvode za  svečanije trenutke, ali ako volite sjaj na koži bez pretjeranog "disco kugla" izgleda, nema prepreke da se koristi svakodnevno, barem ne kod mene. Prirodni sastojci, odličan miris i efekt od mene dobiva same pohvale.

Na što Vas asocira prvi snijeg? Volite li svjetlucave pudere?

Oznake: , , ,