SISLEY PHYTO LIP TWIST: NIJANSA 03 PEACH


Olovke za usne koje objedinjuju balzam i boju za usne, tzv. "debeljuce" nisu novost i skoro svaki brend nudi sličan proizvod. Slatkim "debeljucama" nisam ni ja odoljela i odlučila se za Sisley-evu verziju pod nazivom Phyto lip twist u nijansi peach. Radi se o proizvodu koji zamjenjuje balzam, ruž i sjajilo koji hidratizira i zaglađuje usnice, a kako je moj prvi izbor uvijek tako nekakav hibrid njege i lagane boje, definitivno je bilo vrijeme kada će se i u mojoj kolekciji pronaći sličan proizvod.
Zebrasti dizajn proizvoda je vrlo moderan i zanimljiv, a moram priznati da sam se iznenadila kada sam prvi put vidjela ovaj proizvod jer dobro poznajem Sisley proizvode i vrlo rijetko naprave nešto uočljivog uzorka, većinom su minimalistički i elegantni detalji na proizvodima. Ambalaža praktično uvlači i izvlači proizvod  okretanjem a ako ste ikada probale slične proizvode, onda znate koliko su praktične za nošenje u torbicama i korištenje u svakom trenutku.



Nijansa Peach nije pigmentirana, zapravo koliko sam u parfumeriji isprobala ostale, čini se da ni jedna nije jako pigmentirana osim nijansi Cherry i Berry koje su pigmentirane poput svakog ozbiljnog ruža u tim nijansama.
Radi se o srednje narančastoj breskvastoj nijansi s mikro shimmerom narančastog i zlatnog odsjaja. Na mojim usnicama je mješavina nudaste i breskvaste boje ali može povući na narančasto što ovisi o prirodnoj boji usana.
Sjaj mikro shimmera nije napadan što me najviše zabrinjavalo jer nisam ljubitelj previše šljokica na usnama ali priznajem, padam na sjaj svake vrste. Kako izgleda  na mojim usnama možete vidjeti na fotografijama, s tim da moram napomenuti kako ova nijansa na mojoj prijateljici izgleda narančasto dok je na meni više breskvasta.




Formula bez obzira na taj mikro shimmer je izuzetno glatka i kremasta ali ne poput mnogih proizvoda koji ostavljaju predebeli sloj na usnicama pa se iz tog razloga brže troše. Jednim ili dva sloja, na usnicama će ostati dovoljna količina za potpunu prekrivenost bez težine na usnama i onog što se užasavam-ljepljivosti.

TOP:

FLOP:


Tražite li izuzetnu njegu uz optimalan sjaj i boju a volite si priuštiti malo luksuza, ova debeljuca ima svaku preporuku.
CIJENA: 289 kn u parfumerijama i Sisley Studio

Volite li "debeljuce" ? Koje su Vaši favoriti?

Oznake: , , , , ,