ALVA OLOVKE ZA OČI I USNE: NIJANSE SHINY BROWN I SOFT ROSE


Olovka za oči i usne su osnova mojeg svakodnevnog makeup-a. Vjerojatno bih maskaru ili ruž preskočila ali olovke nikada jer uspješno ističu oblik i boju očiju te usana, Danas vam predstavljam dvije olovke s prirodnim i organskim sastojcima brenda Alva koji osim proizvoda za lice i tijelo nudi i veliki izbor dekorativne kozmetike koja je organski certificirana i 100% veganska.

KAJAL OLOVKA ZA OČI U NIJANSI SHINY BROWN

U svom svakodnevnom šminkanju, najčešće koristim smeđe olovke jer izgledaju puno prirodnije a savršeno pristaju uz srednje smeđe oči poput mojih, pa u svojoj kolekciji posjedujem šest različitih smeđih olovaka. Alva shiny brown  je bogata smeđa nijansa s suptilnim brončano-zlatnim odsjajem. Pruža prekrasan sjaj očima i naglašava boju, lagani metalik finiš daje super efekt i praktički uz nju mi nije potrebno nikakvo sjenilo.
Vrlo je mekana pa se njome lako barata po kapku i na unutarnjoj liniji oka, nježna za kožu i sluznicu te ne iritira osjetljive oči. Mekoća olovke omogućuje da s njom kreirate smokey eye, definirate oblik očiju nanoseći na unutarnji ili vanjski rub oka i na taj način vizualno povećavate oko ili činite trepavice gušćima. Intezitet olovke je visok kao i sama trajnost ali u slučaju masnih kapaka definitivno je potrebna baza kako bi se trajnost olovke produžila.


Fotke su snimljene nakon osam sati nošenja što pokazuje kako je olovka super zadržala postojanost i nije se razmazala dok se nažalost maskara malo strusila ispod oka (moja vječita boljka s maskarama :D)
Osim shiny brown nijanse, dostupne su nijansa black i brown koje možete vidjeti na ovom linku.
Cijena olovke je 69,00 kn za 1,1 gr

OLOVKA ZA USNE SOFT ROSE


Kako sam već spomenula, olovke za usne su za mene must have dnevni proizvod.Moja najdraža kombinacija za dan je olovka plus sjajilo ili balzam za usne. Na taj način boja na usnama mi traje duže a bolje i ljepše definiram oblik usana a dodatkom balzama spriječavam isušivanje.
Poput olovke za oči, radi se o vrlo kremastoj i pigmentiranoj olovci radi čega se lako nanosi na usne. Na Alvinoj stranici piše da sadrži karnauba i kandelila vosak i prirodni vitamin E što je lijepo znati da proizvod istovremeno i njeguje.
Olovke se inače mogu koristiti kao baza za ruž kako bi spriječile razlijevanje ruža ili samostalno kako ja najviše volim uz dodatak sjajila ili balzama. Postojanost je odlična, naravno, ovisi koliko jedete ili pijete no uz sve to možete očekivati da će se dugo nalaziti na usnama nepromijenjeno. Soft rose je nježna roza nijansa koja odgovara svim tonovima kože i vjerujem da svatko ima u svojoj kolekciji jednu nježnu, svakodnevnu nijansu poput ove. Za dnevni look koristim s balzamom za usne dok za večernji dodam sjajilo i odlično izgleda uz naglašene oči i nježno rumenilo.
Osim soft rose dostupna još i nijansa reddy brown koju ću definitvno iduću isprobati. 
Cijena 69,00 kn za 1,1 gr
Odozgo prema dolje: olovka samo na rubovima, olovka sama preko cijelih usana i olovka preko cijelih usana plus sjajilo

ZAKLJUČAK: Iako nisam imala prilike do sada isprobati prirodne verzije olovaka moram priznati da su olovke brenda Alva odlične. Najviše mi se dopala laka mazivost, postojanost a i sama činjenica da sadrže prirodne sastojke i blagotvornost za osjetljive oči i usne.
Alva kozmetiku možete pronaći na web shopu  ili prodajnim mjestima Zdravi Bili - Split, Terra Organica - Zagreb, Salveo - Bjelovar, IPBio Karlovac, Aromedica-Rijeka, Filos-Zagreb, Biomarket Dietetika-Poreč, Lotos trgovina-Rijeka, Mondopharm-Zagreb, Alternativa za Vas, Ljekarnik.hr, Planet zdravlja-Zagreb, Malči Viola-Zagreb

Jeste li već isprobale neki proizvod iz asortimana Alva kozmetike? Koje olovke su vaši trenutni favoriti?


Oznake: , , ,