DEXE® LIP BALM- PRIRODNI BALZAM ZA USNICE


Kažu da su njegovane i meke usne su najljepše usne i zato ne čudi da balzam za usne imaju apsolutno svi: žene, muškarci, djeca pa i naše bake. Osjećaj suhoće, ispucane usnice, ljuskice a potom i bore oko usana nisu nimalo privlačna slika, posebno ne ako volite puteni i njegovan izgled (muškarci, ovo vrijedi i za vas!).
Kako spadam u one kojima su usne kronično suhe ne moram ni pisati kako su kod mene balzami najčešće korišteni proizvod. Osim na njegu, padam na ambalažu i miris a ako ste i sami takvi, predstavljam vam novost koji je od ovog tjedna dostupan u Hrvatskoj: 

  DEXE®   Lip Balm

OPIS PROIZVODA: Dexe lip balm je 100% prirodan i 95% organski balzam za usne koji hidratizira, vlaži te štiti usne od utjecaja vjetra i hladnoće. Obogaćen antioksidantima, vitaminom E, shea maslacem i jojobom održava usne hidratiziranim, vlažnim i sjajnim bez ikakvih kemikalija.
Veselog oblika i  dostupan u šest različitih boja od kojih svaka ima svoj okus i miris:
 Strawberry, Lemon, Mint, Pineapple, Blueberry i Honey Peach


Pakiranja su preslatka, jajastog oblika,  veselih boja  i mirisa,  zapravo je prava "slatka muka" odabrati onaj najljepši. Upotreba je jednostavna, poklopac proizvoda se odvrne i dočeka vas jajasti balzam kojim jednostavno prelazite preko usana kada god imate potrebu. Jajoliki oblik koliko se god činio "čudnim" zapravo je vrlo praktičan za nošenje u svakoj torbici, lijepo sjedne u ruci i vjerujem da će se svidjeti mnogim ženama i muškarcima.

Moj primjerak koji vidite na fotografijama je okus Honey Peach koji osvježavajuće miriši na breskvu i potpuno je neutralnog okusa. Na usnicama ostavlja lagan sloj, nije mastan, ljepljiv ni težak a definitivno nije od onih balzama koji samo "sjede" na usnama. Upija se relativno brzo, otprilike za 10 minuta usne su spremne za ruž i olovku koji će na hidratizirane usne puno ljepše "sjesti" i tako se neće razmazivati. Inače, moj trik protiv razmazivanja ruža je nanošenje balzama malo iznad ruba usana :)
Ukoliko niste od onih koji koriste ruževe svakodnevno, tim bolje jer ovaj mirišljavi balzam odlično ističe prirodnu boju usana i daje lagani sjaj. Za noćnu, intezivniju njegu ako patite od isušivanja potrebno je nanijeti deblji sloj i usnice su ujutro mekane i glatke bez masnog sloja koji je samo "stajao" tokom noći ako znate na što mislim.  

SASTOJCI: Beeswax, Candelilla Cera, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Aqualane, Shea Butter, Jojoba Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea Fruit Oil, Flavor, Ci 77492 


CIJENA: 29,90 kn (7gr) dostupno u svim BIPA prodavaonicama. 

ZAKLJUČAK: Odličan balzam koji sam odmah zavoljela a ono što me najviše veseli su zavidni sastojci, praktična primjena, učinak za dnevne i noćne potrebe a najbolje od svega: funkcionira u zimskim mjesecima a radi svoje lagane teksture vjerujem da ćemo se družiti i u toplijim mjesecima. 

*PR UZORAK

EDIT: Glede sastojaka koji su otisnuti na zaštitnoj foliji na Dexe balzamima a koji se ne poklapaju sa sastojcima koje sam ja navela, nakon što sam kontaktirala uvoznike ispalo je da je nastala greška kod proizvođača te su nalijepili pogrešnu zaštitnu foliju. Pravi sastojci su dakle Beeswax, Candelilla Cera, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Aqualane, Shea Butter, Jojoba Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea Fruit Oil, Flavor, Ci 77492  što možete provjeriti na deklaracijama na proizvodu kao i u Bipa prodavaonicama.

Sviđaju li vam se Dexe balzami? Koji okus biste htjele probati? U narednim postovima Dexe priprema i malo iznenađenje za vas :)

Oznake: , ,