NAGRADNI NATJEČAJ: NIVEA&Q10PLUS SERUM PEARLS


Svaka žena (a i muškarac) ima svoju beauty rutinu. Ponekad je ona potpuno automatska, praćena ostalim radnjama. Dogodi li vam se da nakon umivanja na brzinu nanesete serum i dok se upija, vi već spremate djecu za školu ili vrtić? Potom trk u kupaonu nanijeti okoloočnu kremu i već se vraćate u kuhinju spremati doručak? Poznate situacije? Nedostatak vremena i užurbani tempo prisiljava nas da beauty rutina postanu automatske radnje bez pravog užitka.
Srećom, postoje dani u tjednu kada su obaveze manje i kada se posvetimo pravim ritualima u tišini našeg doma. Nezaobilazna muzika, kupka, pilinzi, maske, masaže... sve su to male ženske radosti, ali puno opuštanja, užitka i na kraju zahvalna koža i kosa.


Ovaj tjedan, Nivea Hrvatska je pripremila odličan natječaj na temu: " Mojih 5 beauty rutina koje me čine sretnom" u kojem možete osvojiti vrijedne nagrade i to novitet koji je nedavno osvanuo na policama:
                                             NIVEA Q10plus serum protiv bora

Ovaj inovativni serum u perlicama djelotvorno opskrbljuje kožu koenzimom Q10, hijaluronskom kiselinom i kreatinom te potiče prirodnu sposobnost kože u borbi protiv bora. NIVEA Q10 plus serum protiv bora u perlicama sadrži najvišu koncentraciju koenzima Q10 unutar cijele Q10 plus linije i ujedno je i prvi proizvod koji nudi tehnologiju perlica na masovnom tržištu.  

Formula seruma s ova tri aktivna sastojka protiv starenja potiče prirodne procese unutar kože, smanjuje vidljivost bora i daje koži mekan i mladolik izgled. Novi NIVEA Q10plus Serum Pearls namijenjen je svakodnevnoj upotrebi. Za optimalne rezultate, serum se može koristiti ujutro prije NIVEA Q10 plus dnevne kreme i navečer prije noćne, a savršena je podloga i za make-up.
 Zahvaljujući prozirnom pakiranju moguće je uživati u ljepoti perlica novog NIVEA Q10plus Serum Pearls proizvoda. Prije nanošenja, perlice se unutar mlaznice rastvaraju i stvaraju homogeni serum zajedno s hidratizirajućim gelom. Tako se snaga ovog seruma protiv bora aktivira netom prije korištenja. Njegova žuta boja, koja podsjeća na prirodnu boju koenzima Q10, blijedi nakon nanošenja na kožu.
Preporučena maloprodajna cijena: NIVEA Q10plus Serum Pearls (40 ml) - 99,90 kn

 Nivea Hrvatska  daruje tri čitateljice novim inovativnim Q10plus Serum Pearls :)

Kako možete osvojiti nagradu?

Oznake: , , ,