OPET DLAKE: UPDATE BRAUN FACE 2u1


Iako sam vam obećala update nakon četiri tjedna od recenzije Braunovog epilatora i četke za čišćenje u jednom o kojem sam pisala u ovom postu, nažalost nikako nisam stigla prije, pa u međuvremenu sam epilaciju obavila još jednom. Uglavnom, vrijeme je za dojmove rasta dlačica nakon dvije epilacije u razmacima od mjesec dana.
Nakon prve depilacije koju ste mogle vidjeti u ovom videu gdje sam demonstrirala upotrebu, lice je bilo glatko i lišeno ružnih facijalnih dlaka punih deset dana. Nakon tog perioda primjetila sam ponovni rast na svim dijelovima lica na kojima inače stanuju dlakavi stanovnici. Uglavnom, dlačice su bile prekratke za ponovni tretman i nevidljive golim okom ali ja sam ih primjećivala a znate onaj osjećaj kada vidite na sebi sve što drugi ne primjećuju. Iako se i vrlo kratke dlačice mogu epilirati, ipak sam ih ostavila neka rastu.
nakon 4 tjedna od prve epilacije
nakon 2 tjedna od druge epilacije

Nakon cca dvadesetak dana, dlačice su dovoljno narasle i bile spremne za novu epilaciju ali primjetila sam da su mrvicu svjetlije a možda se radi o mom subjektivnom osjećaju ili utjesi "ma još je ok i ne vidi se jako" :D 
Napokon, nakon četiri tjedna definitivno sam trebala novu depilaciju i ovog puta moram priznati da epiliranje nije bilo tako neugodno kao prvi put. Pretpostavljam da se koža naviknula a takav osjećaj znam i kod depilatora za noge. Prvi put je najgore :-) 
Drugi put je čak i koža bila manje crvena, mada to crvenilo je potpuno usporedivo i kod korištenja običnih pinceta, ništa više niti manje. 
Naredni period nakon druge depilacije protekao je u istom ritmu kao prvi put: deset dana savršeno glatka koža a potom ponovni rast. Ovog puta, primjetila sam da su malo rjeđe dlačice iako morate znati da sam ja baš ekstremno facijalno dlakava tako da je i manje prorjeđivanje za mene veliki plus. 
Najteže i najtvrdokornije ide na nusnicama: osim što podosta boli jer su završetci živaca u pitanju, tu su mi dlake i nekako najčvršćeg korijena i nikako ih istrijebiti. U svakom slučaju, tri tjedna nakon druge depilacije, dlake rastu i nerealno je očekivati čuda jer čuda ponekad ne daje niti puno veća tehnologija ali prorijeđene dlačice koje će primjetiti oni koji imaju problem poput mene je odličan efekt.



ZAKLJUČAK: želite li isprobati jedan drugačiji način epiliranja facijalnih dlačica, brzo, jednostavno a usput mislite kako propuštate čišćenje lica duplo skupljim četkama onda morate isprobati ovu jer radi posao jednako dobro poput svojih skupljih sestara. 
Moram se osvrnuti i na ogledalo koje dolazi u kompletu s modelom 830: naime, toliko je bilo često u upotrebi da se mala baterijica koja se nalazi unutar samog ogledala i služi osvjetljavanju ogledala potrošila nakon mjesec dana što ne čudi jer ovim ogledalcem sam čupkala obrve, nanosila maskaru ali i brojala svoje proširene pore.
FOTO I VIDEO napravila Gordana Sermek.


Što mislite o ovoj metodi epiliranja facijalnih dlaka?


Oznake: , , , ,