DIOR HYDRA LIFE SKIN PERFECT


Nedavno sam slagala kozmetiku i naišla na kremu koju sam kupila prije nekih godinu i pol dana i sjetila se da nisam o njoj ništa napisala a često me pitate što mislim. Radi se o proizvodu koji obećava prekrasnu kožu bez proširenih ili začepljenih pora, hiperpigmentacija, otečenosti i tamnih podočnjaka. Nisam u toku, no ovaj serum/ krema je bila najnovija zvijezda Diorove Hydra Life linije prije dvije godine.


OPIS PROIZVODAHydra Life, serum Skin Perfect Pore Refining Moisturizer.  Nemasni i osvježavajući serum  izvana će odmah kožu lica učiniti glatkom, suženih pora, a mikroreflektirajuće čestice će osigurati idealnu refleksiju svijetla. U dubini kože serum svojim aktivnim sastojcima dugotrajno djeluje na obnovu stanica intenzivnom hidratizacijom i usporava lučenje sebuma.
AMBALAŽA : Očekivano kod Diora, radi se o luksuznoj bočici s pumpicom na vrhu kojom se lako dozira proizvod.
TEKSTURA, MIRIS, UPIJANJE: Kada sam kupila ovaj proizvod rečeno mi je da se radi o kremi za lice, međutim, čitala sam na netu da je ovo zapravo serum. Koliko god bilo zbunjujuće, tekstura izgleda poput lagane kreme: polugusta, ne prozirna dok se na mom licu upije brzinom svjetlosti poput seruma. Zaključila sam da se može koristiti ovisno o koži. Na mojoj mješovitoj nema šanse da bi bio dovoljna samostalno dok kod jako masne kože vjerujem da bi uspješno zamjenio kremu.

Miris je nježan, skoro neprimjetan ali osjeti se onaj fini diorovski miris preparative.
SASTOJCIWater, Alcohol, Dimethicone, Glycerin, Caprylyl Methicone, Butylene Glycol, Mica, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Aluminum Hydroxide, Silica, Vinyl/Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Glyceryl Oleate Citrate, Polysorbate 20, Betaine, Maltitol, Rosa Hybrid Flower Extract, Methyl Trimethicone, Polyacrylamide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, C13-14 Isoparaffin, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Enantia Chlorantha Bark Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Fragrance, Laureth-7, Sodium Hyaluronate, Mallow Extract, Hydrolyzed Optuna Ficus-Indica Flower Extract, BHT, Ajuga Turkestanica Extract, Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Oleanolic Acid, Red 4, Poterium Officinale Root Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Sodium DNA, Ginger Root Extract
MOJ DOJAM: Dakle, ako kupujete ovaj proizvod u nadi da će vam smanjiti proširene pore ili učiniti lice savršenim, moram vas razočarati. Upijanje je trenutačno i formula je potpuno nemasna i kao takva ne hidratizira dovoljno iako mu je i to namjena. Pretpostavljam na nekom licu koje je jako masno da bi bilo čisto ok jer čak i prilično matira. Međutim, uklanjanje hiperpigmentacija, proširenih ili začepljenih pora ne dolazi u obzir jer  ovaj serum poput mnogih nema takvu moć. Sužavanje pora je trenutačno, nakon nanošenja pore će izgledati manje ali taj efekt traje dok se ne umijete. Što se tiče dugoročnog učinka, nakon nekih mjesec dana ten izgleda ujednačenije mada su to ovisno o problemima prilično mršavi rezultati posebno u odnosu na cijenu proizvoda a i činjenicu da puno povoljniji proizvodi mogu dati konkretnije rezultate. U sastavu vidite alkohol i mica koji nemaju učinak na kožu već samo daje sjaj i tako optički čini kožu ljepšom, dok ostali sastojci u maloj količini koja je zaista potrebna našoj koži. Precijenjeno.

CIJENA: 476 kn za 50 ml (parfumerije)

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Kakvi su vaši dojmovi?




Oznake: , ,