KEVIN MURPHY PLUMPING LINIJA ZA TANKU KOSU


Sjećate li se grupnog posjeta frizerskom salonu Opium o kojem sam vama pisala u ovom postu. Tom prilikom, dobile smo novu liniju poznatog brenda Kevin Murphy čiji začetnik je jedan od najpoznatijih svjetskih frizera. Moram priznati da do tada nisam imala nikakvog doticaja s ovim brendom a kako je nova linija namijenjena tankoj kosi sklonoj opadanju jedva sam čekala da krenem s redovitom upotrebom.
Linija Plumping se sastoji od tri proizvoda:
Kevin Murphy Body.Mass (leave-in tretman) je tretman koji se ne ipire s kose već se nanosi na tjeme i lagano umasirava. Zadaća mu je da spriječi lomljenje kose i pojača cirkulaciju vlasišta pomoću agruma i biljnih ekstrakata, a kada je cirkulacija poboljšana događa se da i kosa manje ispada.

Bočica u kojoj se nalazi prati oblik i ideju ambalaže cijele linije ali na vrhu ima mali dozator kojim lako aplicirate proizvod a i sama količina proizvoda je manja (100 ml). Body.Mass je potpuno tekućeg izgleda a kako ja nisam od leave-in tretmana, ovaj proizvod nisam baš redovito koristila. Najveći razlog je zapravo ovaj alkohol na početku sastojaka pa sam u početku izbjegavala iz straha da me ne isuši no moja znatiželja je popustila pa sam nakon dva tjedna počela upotrebljavati i ovaj treći proizvod iz linije.Pomoću aplikatora, jednostavno se nanese na tjeme i prstima umasira nakon svakog pranja i potom posuši kosa. Nisam primjetila isušivanje niti ikakve iritacije na tjemenu barem ne u tri tjedna koliko sam koristila.Ne masti kosu, a kosa se i lakše raščešljava nakon upotrebe. Učinak koji ovaj proizvod treba pružiti je pojačana cirkulacija vlasišta čime se smanjuje opadanje i ono što mogu zaključiti da to doista radi. Cirkulacija se poboljšala što je zapravo rezultiralo pojačanim rastom mlade kose no da li utječe na ispadanje to ne mogu s sigurnošču tvrditi jer sam ga vjerojatno nedovoljno koristila. 
SASTOJCI:


CIJENA:cca 40 $ za 100 ml
ZAKLJUČAK: Tanka, rijetka kosa koja opada nije baš izlječiva potpuno i teško da se i sa jednim proizvodom može dogoditi čudo no posljednih mjeseci koristeći ovu liniju zadovoljna sam trenutačnim izgledom svoje kose, odnosno debljinom dlake. Nije mi narasla griva niti sam to očekivala no rezultati su jako zadovoljavajući u smislu sveukupnog izgleda kose, plus velika prednost što ni jedan proizvod nije iritirao kožu niti dodatno isušio. Šampon je definitivno zvijezda linije u mom slučaju dok je regenerator malo prelagan te sam uz njega morala ubaciti neku masku ili biljni pakung jednom tjedno. Jedina mana ovih proizvoda je cijena ali obzirom na komplimente koje dobivam posljednjih mjeseci za kosu, čine se dobrim odnosom cijene i kvalitete.
Kevin Murphy proizvode možete pronaći u salonima koji ih koriste i prodaju, za više informacija pratite njihovu stranicu (klik). Točne cijene ni uz najbolju volju vam ne mogu napisati, prema online cijenama trebale bi biti slične kao vani.
*PR PROIZVODI
Jeste li čuli za Kevin Murphy kozmetiku? Probali nešto iz asortimana?

Oznake: , , ,