NAJAVA: MÁDARA ORGANSKA KOZMETIKA


Kada je u pitanju njega kože, organsko je vjerojatno jedan od najboljih izbora. Sve više shvaćamo kako je Majka Priroda ipak najbolji saveznik u njezi kože i zdravlju a kao što znate moju sklonost prirodnim i organskim proizvodima i brendovima, danas ću vam predstaviti novi organski brend u Hrvatskoj.
Madara Organic Skincare nam dolazi iz Latvije i 100% je organski a ono što ga izdvaja je činjenica da je svaki proizvod klinički ispitan i dokazan. Konkretno, postoje certifikati iz Zavoda koji potvrđuju promjene na koži a ono što je specifično za Madara kozmetiku je vrlo visoka koncetracija aktivnih sastojaka zahvaljujući zemlji podrijetla Latviji gdje su ljeta i periodi cvatnje vrlo kratka stoga biljke moraju"uhvatiti" što više sunca u kratkom periodu. Madara je u potpunosti prirodna i eko kozmetika s EKOCERT certifikatom a ime je dobila po stoljetnoj biljci koja raste pored mora na sjeveru Latvije.
Čitala sam mnogo o ovom brendu na stranim blogovima gdje je vrlo popularan posljednjih osam godina i prvo što sam zapazila je moderan i nekako svjež izgled proizvoda i puno pozitivnih recenzija.
U asortimanu brenda nalaze se proizvodi namijenjeni svim tipovima kože i kose kao i dobnim skupinama a više o proizvodima možete pročitati na ovom linku. 

Čitajući o brendu kao i mnogobrojne recenzije, poželjela sam i ja isprobati neki Madara proizvod pa obzirom na moju strast prema serumima a i činjenici da sam u skupini anti-age odluka je pala na najhvaljeniji proizvod iz linije Time Miracle®: Intezivni serum za oporavak kože.

 Radi se o serumu koji ima posebnu formulaciju : 0% vode, koncentrat brezinog soka i kompleksa Gallium 7 a poseban je upravo po tome što je čisti koncentrat biljaka koji djeluju na obnovu kože i staničnu obnovu a uz sve ima vitamin P koji djeluje na kapilarice a vjerujte mi da je prava rijetkost pronaći proizvode s ovim sastojkom, te vitamin C koji posvjetljuje i kojeg inače preferiram u serumima plus mnoštvo biljnih i eteričnih ulja koji djeluju protuupalno kao i minerale i flavonoide od kojih bi istaknula silicij koji dokazano liječi kožu. Po sastavu čini se pravo malo čudo i jako se veselim korištenju jer serumi bi upravo trebali biti koncentrati što je danas ponekad zaista teško pronaći. Koristi se intezivno 4 tjedna svakodnevno a tada vam tipkam o svojim dojmovima :)

Madara kozmetiku inače možete vidjeti i probati u biljnim ljekarnama, Bio trgovinama kao i na web shopovima  BB Natura Vera Terra Organica.


Jeste li već uočili ovaj organski brend ili već isprobali nešto?

Oznake: , , ,