SHISEIDO LUMINIZING SATIN RUMENILO NIJANSA RD103


Shiseido dekorativu naprosto obožavam, od pudera, ruževa do rumenila jednostavno prekrasne teksture, inspirativne boje i odlična kvaliteta. Imala sam nekoliko Shiseido rumenila koja su nekada izgledala drugačijeg dizajna a potom osvanula u novom ruhu. Danas ću vam pokazati moje trenutno najdraže rumenilo ovog brenda koje me oduševi svaki puta kada posegnem za njim.

Pakiranje je klasično, crna kompaktna ambalaža s prilično velikim ogledalcem i količini od 6,5 grama.

Nijansa RD103 je neutralna rozo/breskvasta nijansa fantastična za svakodnevno korištenje. Tekstura je mekana tako daje dovoljno proći jednom četkicom za rumenilo da zahvati dovoljno boje jer je prilično pigmentirano. Na licu je svilenkasto , daje prekrasan sjaj jer reflektira svjetlost i lagano osvjetljava. Savršeno za one dane kada hitno trebam svjež i prozračan izgled. 


Trajnost na licu je solidna, moji obrazi nisu masni pa relativno dobro svako rumenilo izdrži satima, tako da nisam sigurna kolika bi postojanost bila na masnoj koži ali ono što je meni osobno bitno je da rumenilo ne oksidira i ne mijenja boju cijeli dan.
Jedina mana je cijena jer ovakvo rumenilo košta 309 kn no ja sam svoj primjerak kupila na jednoj od čestih akcija na dekorativu u Douglasu i uštedila 20%

Za kraj, tražite li rumenilo koje pristaje svakom tonu kože, daje prirodan, svjež izgled, želite savršenu ravnotežu između roze i breskvaste nijanse a usput želite dodati sjaj bez svjetlucavih čestica, bacite pogled na ovu nijansu. Ovo je rumenilo koje pristaje uz apsolutno svaku kombinaciju.


Koje je vaše najdraže rumenilo? Volite li Shiseido make-up?

Oznake: , ,