SVA MOJA SJAJILA ZA USNE


Volim sjajila mada im nikada ne dajem prednost ispred balzama i ruževa za usne ali tražim od njih samo jedno: da se ne lijepe i da nisu teška na usnama. 
Trenutačna kolekcija sjajila je prilično mala ali odabrana i skoro svakodnevno su u upotrebi. Moja omiljena kombinacija je olovka za usne+sjajilo jer pruža odličan efekt i postojanost tokom dana i zato za kvalitetno sjajilo nikada ne žalim ulaženog novca.
Pa krenimo redom:

LANCOME LIP LOVER u nijansi 337 je zapravo hibrid sjajila, ruža ii balzama, Godinama sam koristila njihove čuvene Juicy Tubes pa tako ni ovaj proizvod koji je relativno nov u asortimanu nije nimalo razočarao. Pigmentiranost je srednja, daje laganu boju i sjaj usnama, ne isušuje a kako nije jako pigmentiran, daje mogućnost obnavljanja onako u hodu, bez ogledala.
CIJENA: 184 kn (parfumerije)


DIOR LIP GLOW nažalost je bio limitiran i dio proljetne kolekcije 2014 i već tada sam kupila odmah dva komada. Ovo sjajilo se u dodiru s usnama doslovno prilagođava teksturi kože. To znači, ako imate "reckice" na usnicama i nabore, ovo sjajilo će ih izravnati a isto tako se prilagođava prirodnoj boji usana pa ih još više ističe. Nije teško, ljepljivi niti masno.
CIJENA: cca 250 kn (parfumerije)


ART DECO HYDRA LIP BOOSTER u nijansi 38 vrlo slično teksturom gore opisanom Dioru s tom razlikom da daje laganu boju a postoji u 3 nijanse. Boja nije pigmentirana i zapravo možete očekivati samo sjaj ali odlično zaglađuje usne, hidratizira i nije ljepljivo.
CIJENA: 72 kn (parfumerije)


YVES SAINT LAURENT VOLUPTE TINT-IN-OIL: je najnoviji član moje sjajolike obitelji i već je postao jedan od miljenika. Radi se o sjajilu s mikrokapsulicama ulja koja se u dodiru s usnama raspršuju i oslobađaju njegu, sjaj i laganu boju. Moja nijansa je I rose you ali postoje još osam nijansi za koje nisam sigurna koliko su pigmentirane. Nijansa je nježna ružičasta boja koju praktički nećete ni primjetiti na usnama ali osjetiti ćete sjaj i odličnu njegu. Također, za mene veliki plus: nije ljepljivo.
CIJENA: cca 230 kn(parfumerije)


GIVENCHY GLOSS INTERDIT u nijansi 25: ovaj proizvod nije klasično sjajilo, više je kao tekući ruž jer je izuzetno pigmentiran. Nijansa 25 je narančasta boja s sitnim zlatnim shimmerom i njegovo nanošenje zahtjeva preciznost i ogledalo. Osim moje nijanse postoji još 12 nijansi i samo je pitanje vremena kada ću kupiti još koju nijansu jer sam prezadovoljna: pigmentirano, sjajno, ne lijepi se i prekrasno miriši.
CIJENA: cca 180 kn(parfumerije)



BELL GLOSSY COLOUR LIP GLOSS u nijansi 02: eto i jednog ljepljivog uljeza u mojoj kolekciji :D Ovo sjajilo sam probala dva puta i bilo je dovoljno da ga izbjegavam jer eto, ima sve karakteristike koje ne volim: nekvalitetna četkica (pogledajte četkicu nakon samo dvije primjene), ljepljivost i efekt "kao da sam se namazala slaninom". Boja je pigmentirana ali kako se neravnomjerno nanosi tako ju je teško nadograditi da izgleda solidno.
CIJENA: 31,99 kn (Kozmo)



CHANEL je jedino sjajilo u sticku koje imam i zapravo je više balzam nego sjajilo i tako se ponaša na usnama: njeguje ali daje lagani, suptilan sjaj bez ikakve boje. Ovaj proizvod najviše koristim kao bazu za ruževe ili preko olovke kada želim više njege s mrvicu sjaja.
CIJENA: cca 200 kn



Za kraj, swatchevi na suncu:


lancome/dior/art deco/ysl/givenchy/bell/chanel

*za neke proizvode ne znam točnu cijenu već približnu jer sam bacila račune i zaboravila.

Volite li sjajila za usne? Što najčešće tražite od dobrog sjajila? Dijelimo li koje favorite ili imate preporuke? 

Oznake: , , , , , , ,