[TAG]: SEDAM ČINJENICA O MENI


U posljednje vrijeme kruže zanimljivi tagovi a kako sam zanemarila ovakvu vrstu postova a zapravo ih volim, danas odgovaram na tag nakon što su me nominirale kolegice AiryFairy i Stela Sequin
Dakle, nominirani mora napisati sedam činjenica o sebi. Težak posao, ali nakon dugog razmišljanja evo mojih odgovora:

1. Veliki sam anti-talenat za kuhanje.
Mislim, volim ja kuhati ali nitko moja jela ne želi jesti :D Iz tog razloga, rado sam prepustila tu ulogu drugima :)


2. U stvarnosti sam puno glasnija i pričljivija nego virtualno. Svi koji me znaju kažu da puno pričam i da sam preglasna, a zapravo više volim pričati nego pisati:)


3. Vječiti sam utjerivač pravde. Otkako znam za sebe, stalno sam u konfliktu s nepravednim osobama i institucijama. Zanimljivo je da se jače borim za pravdu drugih nego za sebe :) Da ne mrzim politiku, vjerojatno bih se dobro snašla u njoj :)4. Užasno sam nestrpljiva osoba i mrzim čekanje: kada treba obavljati nešto što zahtjeva čekanje,doslovno moram popiti neki čaj za smirenje jer me redovi i sati čekanja dovode do ludila i vrlo često ne obavim što moram radi gužve i čekanja.

5. Obožavam bundevine sjemenke i već deset godina ih grickam svakodnevno ali moram priznati da me ostale grickalice nimalo ne privlače. Mislim da sam ovo nasljedila od oca koji ih stalno ima na stolu :)

6. Imam strahovito niski tlak i radi toga mi se često vrti u glavi. Iz tog razloga sam postala veliki kavopija i popijem po sedam-osam kava dnevno koje mi nimalo ne smetaju (za sada).

7. Položila sam A,A1, B i C kategoriju s 18 godina iako osim auta i skutera nisam nikada ništa vozila jer samtada  silno željala biti profesionalni vozač. Planiram položiti i D kategoriju i tko zna, možda vas jednom ja provozam u nekom autobusu ili taxiju, ali obzirom na činjenicu broj 4, možda ipak bolje-ne :)


Ovaj tag je nominiran skoro svim kolegama stoga ja neću nominirati ali bih voljela da mi napišete neke činjenice o sebi, možda dijelimo neku?

Oznake: