TOP STIL FRIZERSKI STUDIO


Nedavno sam dobila poziv da posjetim jedan od najpoznatijih zagrebačkih frizerskih studija Top Stil i moram priznati da sam se vrlo obradovala i odazvala. Najveći razlog je što taj isti studio posjećuju mnoge moje prijateljice pa i mama i dugo slušam vrlo pozitivne komentare.
Top Stil frizerski studio smješten je na Laništu 1H a osim na toj adresi, nedavno su otvorili još jedan studio u samom centru grada (Trpimirova 31). Skoro svakodnevno prolazim pored ovog salona uz kojeg je smještena i trgovina profesionalnim namještajem, frizerskim priborom i preparatima za kosu i njegu (klik).
U posljednje vrijeme ne posjećujem često frizerske salone pa se sama bavim kućnim bojanjem kose a kako ja nisam stručnjak, tako i kosa izgleda tako :D Neprestano bojanje doslovno je dehidriralo moju kosu plus moje "briljantne" ideje da svaki puta koristim neku drugu boju i nijansu rezultiralo je nejednakom bojom kose. Moja želja je da simpatična Ana iz Top Stila ujednači moju boju kose mada sam ja željela i daju malo posvijetli na neku nijansu lješnjaka ili slično. Nažalost, posvjetljivanje nije moguće u ovom trenutku jer mi je kosa jako porozna i pretamna, te svako posvjetlivanje bi ju dodatno uništilo. Ana je predložila da za sada ujednačimo boju te napravimo obnovu kose tretmanom.

Inače, Top Stil je uvoznik i distributer mnogih svjetskih brendova poput Moroccanoil, label.m, Balmalian Hair, Subtil i ostalih a cjelokupnu ponudu možete vidjeti ovdje, pa je tako moja kosa bojana Subtil bojama koje su profesionalne, permanentne boje, daje duboki intenzitet i bogat sjaj i postojana je i nakon više od 10 pranja, otporna na sunčeve zrake, pokriva sijede vlasi i čuva strukturu kose od oštećenja.Za ujednačavanje moje kose, Ana je morala upotrijebiti dvije nijanse, jedna na korijenu, druga na vrhovima. 
Nakon bojanja, napravljen je tretman čuvenom Moroccanoil maskom i to u light varijanti pošto je moja kosa tanka i bez volumena a za pranje je korišten šampon istog brenda namijenjen volumenu. 

Obično ne volim styling proizvode i nerado ih koristim, frizerka je upotrijebila dva proizvoda iz label.M asortimana: pjenu za kosu i jedan sprej koji tek stiže u ponudu pod nazivom label.m Texturising volume spray. Koliko sam shvatila, ovaj proizvod je nešto poput suhog šampona ali ne ostavlja onako brašnjav sloj na kosi već daje prekrasnu teksturu i volumen kosi. Ljubav na prvi pogled!

Moja kosa je nezahvalna za bilo kakve frizure i skoro da se niti ne trudim previše oko stiliziranja pa sam tako očekivala i da će rezultat nakon salona splasnuti već drugi dan te ću biti spremna na novo pranje kose. Međutim, uslijedio je za mene šok jer je moja kosa iduća tri dana izgledala svježa i čista kao prvog dana. Iskreno, o ovome sam već razgovarala s mojim prijateljicama i sve smo se složile da je vjerojatno stvar u pravilno odabranim proizvodima za moju kosu, naravno uz njihovu kvalitetu i stručno korištenje. 

Rezultate na mojoj kosi možete vidjeti na fotografijama a moram se  osvrnuti na moderno uređen prostor, osoblje vrlo simpatično i profesionalno a ja sam čitavih sat i pol uživala uz ugodan razgovor i kavicu. Ne znam da li bih trebala biti sretna ili ne, ali ovaj posjet Top Stil-u će me baciti u trošak jer želim što prije kupiti sve proizvode koje je frizerka koristila na mojoj kosi :)
Osim u trgovini, proizvode je moguće naručiti putem web shopa. Za kraj posjete, dobila sam i mali znak pažnje, čuveni Moroccanoil tretman za kosu i prekrasnu torbu.

Edit: nakon tri dana od posjete Top Stilu oprala sam kosu kod kuće svojim šamponom i iznenadila se kako prilikom pranja voda nije bila tamna što je znak ispiranja boje. Kosa je i dalje sjajna kao nakon bojanja ali moja lepršavost i zaglađenost nisu isti, dakle, da: treba mi Moracconoil šampon i light maska te label.m sprej a vjerojatno i stručne Anine ručice.

Jeste li posjetili Top Stil studio? Koristite li Moroccanoil ili label.m proizvode? Preporuke?

Oznake: , , , , , ,