CATRICE RUŽEVI I SJAJILA ZA USNE


Kada se Catrice kozmetika pojavila u Hrvatskoj, prvi proizvod koji sam probala bio je ruž za usne. Već tada mi je bilo jasno da ovi ruževi mogu konkurirati i deset puta skupljima! Vremenom su se kolekcije i ambalaža  mijenjale, ali kvaliteta i široka paleta nijansi ostala ista, barem kod onih koje sam ja isprobala.
Danas vam donosim skupnu recenziju trenutnih Catrice proizvoda za uljepšavanje usana različitih linija.

Luminous Lips nijanse 090, 100, 120, 130

Luminous kolekcija ruževa sadrži 14 nijansi a specifično je za njih vrlo lagana tekstura, niska pigmentacija i visoki sjaj. Ovo je moja najdraža kolekcija ruževa jer ja sam više tim "nježna balzamasta tekstura s malo boje", visoko-pigmentirane i mat ruževe nosim u posebnim prilikama ali u svakodnevnom makeup-u najčešće biram ovakve proizvode.
Na slikama vidite kako svaki sadrži sitne šljokice ali na usnama se one ne ističu previše i ne, ne morate se bojati da će vam usne blještati napadno i neprimjereno. Cijena ovih ruževa iznosi 33,90 kn.

Nijansa 090 Lovable me - nježna roskasta nijansa s zlatnim odsjajem.Najnježnija nijansa od svih u mojoj kolekciji i zapravo prolazi kao balzam/sjajilo.

Nijansa 100 Me, my Macaron & I- ružičasta, srednje intenzivna nijansa s plavičastim odsjajem. Savršena za žućkaste zube jer ih optički čini bijelijim.

Nijansa 120 Wood Rose Propose?- boja ružinog drva, visokog sjaja s malo sitnog shimmera

Nijansa 130 Brigitte loves Bordeaux- tamno crvena nijansa svježih bobica s sitnim shimmerom i najintenzivnija od svih nijansi koje imam.


090/100/120/130

Ultimate Colour nijanse 370 i 390


Za razliku od Luminus linije, ovi ruževi su puno intezivniji, visoko-pigmentirani i bogatije teksture. U liniji se nalazi 16 nijansi u kojima možete birati od nude do intenzivno crvenih  nijansi. Cijena ovih ruževa je 33,90 kn.

Nijansa 370 In A Rosegarden- ružičasto-bež nijansa, odlična za svaki ton kože. Nema shimmera, vrlo pigmentirana i kremasta.
Nijansa 390 On The Pink Side Of Life- ružičasta nijansa s primjesom breskvaste, prekrasna proljetna nijansa, izuzetno pigmentirana i kremasta. Moj favorit.
370/390

Pure Shine Colour Balzam za Usne nijansa Rose&Woody


Linija Pure Shine Colour je Catrice-ova verzija poznatih "debeljuca", hibrida sjajila, njege i boje za usne. Dolazi u sedam nijansi a moj primjerak je mješavina ružičaste i smeđe boje. Efekt na usnama je poput Luminus Shine ruževa samo puno slabije pigmentacije. Na usnama ostavlja vrlo nježnu boju s visokim sjajem i od svih mazalica iz ovog posta najbolje njeguje. Obožavam ovu debeljucu, daje boju taman koliko želim, usne uvijek izgledaju njegovano i lako se može popraviti bez ogledala i bojazni da ćete pretjerati preko ruba usana.

Cijena Pure Shine Colour balzama je 41,90 kn a nedavno sam vidjela da ga dijele uz kupovinu jednog od časopisa.

Beautifying Lip Smoother balzam za glatke usne, nijansa Sweet Caramel


Radi se o sjajilu za usne koje dolazi u tri nijanse i zapravo daje samo sjaj usnama uz dozu  sitnog shimmera. Nažalost, ovo je jedini proizvod iz posta koji me ostavio ravnodušnom jer nije postojano na mojim usnama. Cijena iznosi 27,90 kn.

Catrice je kao što znate dostupan u DM-u, Kozmu, Mulleru i većim Konzumima mada nije asortiman svugdje jednaki. Tražite li ruževe drogerijskog ranga s odličnim omjerom cijene i kvalitete, svakako bacite pogled na Catrice ponudu.
*PR PROIZVOD 

Koji su vaši omiljeni Catrice proizvodi za usne? 

Oznake: , ,