[DARIVANJE] VICHY IDEAL SOLEIL BRONZE


Činjenica je da su UV zrake štetne i da trebamo koristiti UV zaštitu ali što s preplanulom puti? Ovih dana, na policama ljekarni pojavio se novitet IDEAL SOLEIL BRONZE :novi hidratantni gel-fluid za optimalnu preplanulost osjetljive kože lica koji pruža visoku zaštitu te idealnu preplanulost jer stimulira prirodnu proizvodnju melanina za zlatni, blistavi i ujednačen ten.
Filter protiv „sivog tena“ i kompleks s glicerinom udruženi s Tirozinom C ( aktivatorom melanina) pružaju koži lica zlatni, blistavi i ujednačen ten. Proizvod također sadrži Aquabioryl za još više hidratacije.  Inovativna tekstura gel-fluida iznimno je svježa, vodenasta, nemasna, neljepljiva te prilagođena čak i za osjetljivu kožu. Ideal Soleil Bronze ne sadrži kremu za samotamnjenje te je dostupan sa zaštitnim faktorom SPF 30 za visoku te SPF 50 za vrlo visoku zaštitu. Informativna neobvezujuća preporučena cijena Ideal Soleil Bronze fluida iznosi  132,74 HRK.

Ovog tjedna i vi imate priliku isprobati nove proizvode!  Vichy Hrvatska nagrađuje dva čitatelja Dear Skin bloga s novim Ideal Soleil Bronze gel-fluidom 50 ml.
Kako osvojiti nagradu?.


Sretno :)

Oznake: ,