FLOP PROIZVODI #2


U moru proizvoda, naravno da se nađu oni koji nam ne odgovaraju potpuno, pa prije favorita, danas tipkam o proizvodima koji me nisu oduševili, što ne znači da drugima nisu odlični. 
Krenimo redom:

Dr. Hauscka tekući puder *

Novi puder prirodne i organske kozmetike Dr.Hauscka o kojem sam pisala u ovom postu je puder za kožu kojoj ne treba jače prekrivanje jer mu je prekrivna moć vrlo lagana, u mom slučaju skoro nikakva. Od tekućeg pudera tražim srednje do jače prekrivanje da prekrije većinu mojih nepravilnosti te da je koliko-toliko postojan.Dr Hauscka se može nadograditi još jednim slojem ali i tada moje kapilare, pms prištići i ožiljci trebaju brdo korektora. Uz to, vrlo je hranjiv pa je po meni najbolji izbor za suhu kožu bez nepravilnosti.
I Love...maslac za tijelo *

Britanski brend I Love...vratio nam se u punom sjaju i ruhu i tom prilikom na predstavljanju (klik), dobila sam nekoliko proizvoda. U nekima zaista uživam dok me maslac kojem sam se zapravo najviše veselila, razočarao. Teško se upija, miris borovnice na mojoj koži nikako ne funkcionira a od svega me najviše bodu u oči parabeni, tim više jer je brend predstavljen da ne koristi parabene. Moram naglasiti da ih u ostalim proizvodima nisam pronašla no u ovom maslacu se vjerojatno omaklo.

InstaNatural serum

Serum s bombastičnim sastavom i s veseljem sam ga čekala te velike nade polagala u rezultate. Kompletnu recenziju možete pročitati ovdje.
Vichy micelarno ulje*

O ovom cleasing ulju svoje mišljenje sam napisala u ovom postu.
Keune noćni serum za kosu*

Prije nekoliko mjeseci, pozvana sam u Keune akademiju i tom prilikom dobila proizvode za moj tip kose. Detaljne recenzije uskoro, no ovaj noćni serum me ostavio ravnodušnom. Prvi razlog je za mene nepraktično korištenje (nanosi se prije spavanja na kosu a potom ispire ujutro), a drugi razlog je slab rezultat na mojoj dehidriranoj i oštećenoj kosi.
Gumice za kosu THE O

Okej, znam da vas je masa oduševljena ovim gumicama, ali ja sam ostala razočarana. Na stranu to što ne drži visoki rep, nedavno mi se tijekom noći toliko zapetljala kosa da sam ujutro morala odrezati dobar vrh kose kako bih ju otpetljala. Užas.

Natura Siberica Vivid Vitamins-vitaminska formula za hidrataciju kože i kose.

Ovaj proizvodje drugi proizvod kojeg sam kupila iz asortimana ovog brenda i kada sam ugledala šljokice nisam mogla odoljeti. Ovo čudo služi kao nešto što se šprica po tijelu i kosi i zaista sam bila sretna da sam našla nešto što nije u formi ulja a da ima šljokice. Međutim, radi se o gustoj želatinastoj teksturi koja kad nanesete na kožu i pokušavate umasirati počinje se pjeniti. Iskreno, jako sam se iznenadila da sam morala provjeriti deklaraciju da se ne radi o proizvodu za čišćenje. Nakon upijanja, koža nije masna ali je vrlo malo hidratizirana a od šljokica ni š.


Reviderm Cellucur maska koja smiruje osjetljivost kože,hladi i smiruje crvenilo
Srećom, ovu masku sam kupila po puno manjoj cijeni jer njena cijena iznosi čini mi se oko 300-tinjak kuna. Nije toliko loša, lijepo hladi i daje osjećaj ugode no definitivno ne vrijedi toliko novaca jer isti efekt mogu postići s povoljnijim proizvodima.

*proizvodi dobiveni na recenziju

Dijelimo li mišljenje ili mislite da su neki proizvodi nezasluženo u ovom postu? Koji proizvodi su vas razočarali u posljednje vrijeme?

Oznake: , , , , , ,