LAINO L'HUILE AUTHENTIQUE SUHO ULJE



Laino je brend koji dolazi iz Francuske i postoji već 30 godina a ja moram priznati da se s njim još nisam susrela i da sam se jako iznenadila kada sam dobila proizvod iz današnje recenzije. Odmah sam se bacila na istraživanje o brendu i našla podatak da je na stranim blogovima puno više zastupljen nego kod nas pa sam pročitala nekoliko recenzija koje su većinom pozitivne. Inače, radi se o brendu čije formule su bez parabena, fenoksietanola ili umjetnih boja, a dezodoransi ne sadrže aluminijeve soli. Proizvodi sadrže jednostavne sastojke, te su cijenom dostupni svakoj ženi.
Proizvod Laino kozmetike koji sam dobila je suho ulje  L'huile authentique.
OPIS PROIZVODA: Suho ulje za njegu i zaštitu kože lica, tijela i kose. Za sve tipove kože čak i osjetljiva. Hipoalergeno. 98% sastojaka prirodnog porijekla. Sadrži koktel 4 ulja: maslinovo, arganovo, jabuke i ulje slatkog badema.

AMBALAŽA, MIRIS, UPIJANJE: proizvod dolazi u plastičnoj bočici s raspršivačem i količini od 100 ml. Obzirom na multifunkcionalnost korištenja na tijelu, kosi i licu, raspršivač je vrlo koristan jer se njime lako dozira proizvod, posebno na većoj površini poput tijela i kose. Za upotrebu na licu ipak preporučujem raspršiti ulje na dlanove pa tek onda aplicirati na lice.
Miris ulja je vrlo blag, pomalo cvjetni a na koži ostavlja delikatni trag što će sigurno oduševiti one koji ne vole prejake ili teške mirise na koži ili kosi. Što se tiče samog upijanja, ja osobno sva ulja koristim na vlažnoj koži, konkretno nakon tuširanja i laganog brisanja pa se sva ulja brzo upijaju ali isprobala sam ga nanositi na suhu kožu i tada mu je potrebno nekoliko minuta da se potpuno upije. Jeste li ikada namazali kožu uljem koje se potpuno upilo? Ako je odgovor pozitivan, onda znate kako koža krasno sjaji i izgleda mladenačkija. Upravo takav efekt ostavlja ovo ulje na koži: prirodan sjaj, glatkoća i zategnutost, ali moram napomenuti da ulje nema nikakav shimmer ili šljokice već se efekt odnosi na onaj prirodan i nemastan sjaj.
Koristeći ga na kosi, primjetila sam također jako lijep sjaj, mada nikako ne smijem koristiti previše nikakva ulja jer moja kosa ne oprašta nikakva pretjerivanja. Isprobala sam i kao pakung prije pranja na vrhovima i primjetila da hrani suhe vrhove mada je kao konačni efekt na mojoj kosi zaglađenost i sjaj, a za obnovu i hidrataciju i dalje tražim neki the proizvod u obliku maske ili balzama. 

SASTOJCI:CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PYRUS MALUS (APPLE) OIL, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHERYL ACETATE.
CIJENA: 169 kn za 100 ml dobavljivo u Mulleru, Formasana trgovini (Teslina 13, Zagreb) a nadam se uskoro u Formasana web shopu gdje možete vidjeti ostatak asortimana Laino brenda.
ZAKLJUČAK: prvi moj doticaj s ovim brendom i odmah-bingo :) Sviđa mi se što nema prejak miris jer ponekad nisam raspoložena za teške ili intezivne mirise na koži i činjenica da se brzo upija pa se vrlo brzo mogu obući nakon nanošenja bez straha od tragova na odjeći.Voljela bih i da je bočica staklena jer plastika nije dobar izbor, ali kako je krenulo, ovo ulje ću vrlo brzo potrošiti jer ga svakodnevno koristim za hidrataciju tijela nakon tuširanja. Usput, do sada nisam imala pojma da postoji ulje jabuke?! Na licu sam ga probala samo jednom jer mi se ne uklapa u moju trenutnu rutinu i također se vrlo brzo upilo. Sviđa mi se i sastav, nema silikona a sadrži vrijedna biljna ulja koja su posebno korisna za suhu i osjetljivu kožu. Sve u svemu, dobar odnos cijene i kvalitete, a Francuzi ni ovaj puta nisu podbacili :)
*PR PROIZVOD


Jeste li probali nešto od Laino kozmetike? Koristite li suha ulja?



Oznake: , ,