LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX


Otkako je Lookfantastic uveo pošast zvanu beauty box  mnoge žene su počele peglati karticu na mjesečnom nivou. O čemu se zapravo radi? Na stranici lookfantastik, konkretnije na ovom linku možete naručiti čarobnu  kutiju koja sadrži proizvode namjenjene ljepoti i zdravlju vrijedne preko 400 kuna za "samo" 15 funti (cca 150 kn). Posljednjih mjeseci pokušavala sam ignorirati ovaj trend ali prošli mjesec moj karakter je popustio i naručila sam svoju prvu kutiju. Napomena: ne možete znati što se u njoj nalazi unaprijed već se radi o nekoj vrsti iznenađenja.
Nakon dva radna tjedna moja kutija je stigla i evo što se našlo u njoj:



balance me revitalising hand and body wash (100 ml)


Gel za tuširanje i pranje ruku s 99% prirodnih sastojaka. Guglajući o njemu, naišla sam na podatak da originalno pakiranje sadrži 300 ml i košta 17,62 eur. Ovo je neko putno pakiranje pa bi otprilike koštao 5,90 eur (cca 44 kn).


bamboo style boho waves (25 ml)

Radi se o spreju za kosu koji čini kosu razbarušenom kao da ste se vratili s plaže. Konkretnije, daje sjaj, volumen i teksturu kosi međutim, osim što ju zalijepi ne radi ništa. 
Originalno pakiranje sadrži 125 ml i košta 32,43 eura pa sukladno tome ovo putno pakiranje od 25 ml vrijedi cca 6,5 eur (cca 48 kn).


korres mini calendula soap (40 grama)
Korres mi je poznat brend i već sam neke proizvode isprobala. Ovaj puta dobila sam MINI verziju njihovog sapuna s nevenom. Inače, normalna verzija sapuna sadrži 125 grama i košta oko 5 eura, onda ova mini verzija dođe oko 2 eura (15 kn)

Sljedeći proizvod koji se našao u beauty box-u je cb12 safe breath oral care agent (50 ml)
Radi se o vodici za usta s 12-satnim efektom a vrijednost joj je 3,83 funti (cca 39 kn).


inika organic eyeliner 05 black caviar


Napokon nešto od makeup-a i nešto što nije putno pakiranje. Ovo je crna olovka za oči s organskim sastavom i vrijednost joj je 12 eur (cca 90 kn)

Na kraju, u kutiji se našlo pakiranje od 30 pilula forza diet multivitamin for dieters
Multivitamini dostatni za mjesec dana upotrebe a vrijednost im je 7,50 funti (cca 75 kn)

ZAKLJUČAK: Moja prva beauty kutija a pretpostavljam i posljednja. Ne samo da sam razočarana sadržajem već mi ni matematika ne štima. Kada sve zajedno zbrojim, ispada vrijednost sadržaja oko 320 kuna što je duplo više od 150 koje sam platila za kutiju no daleko od 400 kako navodi Lookfantastic ili čak 600 kn kako sam čitala na drugim blogovima. Definitivno ne umanjujem vrijednost dobivenih proizvoda i veseli me što se radi uglavnom o prirodnim brendovima no sad u ovom trenutku sigurno ne bih kupovala mini verzije čistača, crnu olovku koju ionako rijetko koristim ili multivitamine.
Ono što mi se jedino svidjelo je kutija u kojoj dolaze proizvodi. Elegantna, crna i čvrsta kutija koja će poslužiti za čuvanje nekih sitnica ili kao poklon kutija za neku priliku. Pretpostavljam da je Lookfantastic i nju uračunao u vrijednost paketa :)



Jeste li podlegle pošasti beauty boxova? Kako ste zadovoljne dobivenim?

Oznake: ,