[NAJAVA] RIO 60 SECOND FACE LIFT


Nakon 35-te godine ono što ćete najprije primjetiti je gubitak tonusa lica i vrata: obrazi i očni kapci se spuštaju, nazolabijalne bore produbljuju, podbradak i vrat postaju spužvasti i ono što najčešće želimo postići je čvrstoća.
Ukoliko ste poput mene primjetile ove neprijateljske znakove onda ste u bespućima interneta vjerojatno naletile na jedan od najpoznatijih svjetskih uređaja za lifting lica: Rio 60 Second Lift. 
Rio sam "otkrila" prije nekoliko godina i od tada redevito pratim recenzije uglavnom na stranim blogovima i skoro da nisam pročitala ili pogledala niti jednu koja nije vrlo ohrabrujuća. O čemu se radi?
Rio uređaj za lifting lica pomlađuje i učvršćuje lice već u prvoj primjeni. Djeluje na dva načina: elektrostimulacijom mišića lica učvršćuje opuštenu kožu lica, a poticanjem apsorbcije kolagena i retinola u kožu povećava elastičnost kože i smanjuje vidljivost bora.
Rio Beauty u svom asortimanu nudi zaista široku paletu proizvoda za kućne tretmane koje možete vidjeti na ovom linku a što se tiče samog uređaja za lifting, meni je ustupljen na recenziju najnoviji model  Rio 60 Second Lift Plus 

Što se sve nalazi u paketu:

Provodljivi gel (85 ml) koji se nanosi obilno na obje elektrode kako bi kontakt s kožom bio što bolji.
Torbica za uređaj u koju stane sav sadržaj paketa







Iontoforeza (postupak kojim se uz pomoć struje male jakosti duboko u kožu unose djelatne tvari pripravka) uz pomoć flastera koji sadrže kolagen i retinol pozitivnog naboja.
MJERE OPREZA:
CIJENA modela Rio 60 Second Face Lift Plus iznosi 1.150,00 kn a ekskluzivni distributer Medikor dok prodajna mjesta možete pogledati na ovom linku ili ga naručiti preko web shop-a.

Jako sam uzbuđena što ću ovaj poznati beauty uređaj isprobati te vam konačnu recenziju natipkati kroz mjesec dana, a način korištenja pokazati u videu na mom YT kanalu (klik).

Oznake: , , ,