OLIVAL ZLATNO ULJE+DARIVANJE


Olivalova linija s uljem smilja odnedavno je dobila novog člana i logični slijed obzirom na trenutne trendove u prirodnoj kozmetici. Radi se o Zlatnom ulju smilja.

OPIS PROIZVODA Zlatno ulje smilja preporučuje se za intenzivnu prehranu kože jer može nadomjestiti njegu lica dnevnom ili noćnom kremom. U uljnoj podlozi jako se dobro iskorištavaju efekti eteričnog ulja smilja i njegov anti age učinak.  Sadrži 7 prirodnih ulja: jojoba,argan, neven, maslina, badem, ruža, sjemenke marelice, eterično ulje smilja Dubinski hidratizira ,štiti i  hrani kožu lica,vrata i dekoltea, pomlađuje i ublažava bore, smilje ima prirodni anti age učinak, obnavlja kožu i usporava starenje, čini kožu glatkom i mekom,  ne masti kožu i lijepo se upija.

AMBALAŽA, MIRIS, UPIJANJE: Čarobno Zlatno ulje dolazi u slatkoj bočici i količini od 15 ml s pipetom za doziranje. Pokušala sam ga slikati na suncu kako bih dočarala njegov doista zlatni sjaj koji je čaroban i nadam se da se to vidi iako kada ga prvi puta ugledate, primjetiti ćete sami njegov zlatan odsjaj već u bočici. Sva ulja pa tako i ovo se koriste na vlažnoj koži (nakon tonika ili hidrolata) i to svega kap-dvije. Količina koju ćete koristiti ovisi o vrsti kože. Mojoj mješovitoj koži dovoljne su dvije kapi za lice, okoloočno područje i vrat a ako vam je koža suha, slobodno dodajte koju kap više. Poanta je da osjetite hidratiziranost a da površina kože ne ostane masna. Kada smo kod toga, Zlatno ulje je skoro potpuno suho, ne ostavlja masni sloj, naravno, pod uvjetom da ne pretjerate s količinom. Ulje se može koristiti i na području oko očiju a svojim sastavom pogodan je za sve tipove kože. Slobodno ga možete kombinirati s ostalim kremama iz linije o kojima sam pisala u ovom postu na način da ga nanesete prije kreme ili jednostavno u dlanu pomiješate kap ulja s količinom kreme za jedno nanošenje.
Miris Zlatnog ulja je suptilan, svjež i cvjetan te prilično brzo nestaje s kože. Moj nos detektira ružu s laganim daškom mirisa smilja. Vrlo ugodno i neće smetati niti najosjetljivijim nosevima. 
Kada sam ga prvi puta nanijela na kožu, postalo mi je jasno zašto su ga u Olivalu nazvali zlatnim: prekrasan zlatni odsjaj koji se presijava posebno na suncu ali da ne bi bilo zabune, ulje nema nikakvog shimmera niti šljokica u sastavu već jednostavno ostavlja kožu prirodno sjajnom zlatnog odsjaja.
SASTAV: 
CIJENA: 129,90 kn za 15 ml u bolje opremljenim ljekarnama i DM-u.

Olival vas časti s jednim primjerkom prinove u smiljastoj kolekciji :) 

Kako osvojiti nagradu?.

 
Dobitnica zlatnog ulja je Snježana Drusany, molim podatke na mail u roku 48 sati, u suprotnom moram birati novog dobitnika.

Oznake: , ,