THE BODY SHOP BEST SELLER: DROPS OF YOUTH, BODY BUTTER, HAND PROTECTOR,LIP BUTTER


Svaka ljubiteljica kozmetike vjerojatno je barem jednom čula za brend The Body Shop pa iako njihovih trgovina nema u Hrvatskoj nije nimalo manje popularan i na našim prostorima. Ako pratite beauty forume i blogove onda ste se načitali a vjerujem i probali barem jedan proizvod ovog brenda. Malo sam guglala i naišla na podatak da tvrtka postoji od 1976-te godine, ravno kada sam se i ja rodila :D
Nama najbliža trgovina je čini mi se u Austriji a srećom,tu su online shopovi pomoću kojih možemo uživati u ovim proizvodima. 
Nedavno me kontaktirala prelijepa djevojka koja radi u jednoj od trgovina u Švicarskoj i ponudila da mi pošalje njen najdraži serum za lice, međutim u paketu su se našli po jedan primjerak best sellera The Body Shop proizvoda. Ne moram ni pisati koliko sam bila uzbuđena jer upravo o ovim proizvodima godinama čitam hvalospjeve kako kod nas , tako na stranim blogovima. Hvala još jednom!
Danas vam donosim prve dojmove The Body Shop najprodavanijih proizvoda:

BODY BUTTER COCONUT
Maslaci za tijelo su vjerojatno najhvaljeniji proizvod ovog brenda. Imala sam dva maslaca (malina i vanilija) a ovaj puta sam dobila maslac za tijelo s kokosom. Primjerak na fotografiji je manja verzija od 50 ml, a osim nje moguće je kupiti veće pakiranje koje sadrži 200 ml.

Maslaci za tijelo obično asociraju na nešto masno, ljepljivo i teško no TBS maslaci su posebne teksture: tvrdi na dodir a u doticaju s kožom se potpuno upijaju. Usudila bih se reći da ovakvu teksturu i upijanje mnogi drugi brendovi pokušavaju postići. S ovim proizvodom ne morate čekati upijanje, bojati se mrlja na odjeći a koža će biti savršeno hidratizirana cijeli dan. Miris je mliječno-kokosast poput nekih proizvoda za sunčanje ali nimalo plastičan niti "izazivač mučnine" što se može dogoditi kada se ne postigne prirodan miris kokosa. Osobno sam velika ljubiteljica mirisa kokosa a posebno za ljeto, tako da ga čuvam za nadolazeće toplije dane.

HEMP HAND PROTECTOR

Radi se o kremi za ruke s konopljinim uljem namijenjenoj jako suhoj koži. Dolazi u slatkoj tubici i količini od 30 ml a moguće je kupiti i veličinu od 100 ml. Tekstura je gusta i hranjiva ali brzo se upija i zaista mi je jasno zašto se radi o best selleru jer je doslovno spas za jako zahtjevne, suhe i grube ruke. Jedini je nedostatak miris jer se osjeti konopljino ulje koje nije baš najugodnije ali brzo ishlapi a za ono što radi na koži opraštam pa da miriši na štalu :D

SHEA LIP BUTTER 

Preslatko pakiranje od 8,5 grama krije maslac za usnice sa shea maslacem. Miris je nešto što obara s nogu: slatkasto, gurmansko i mene malo podsjeća na kokos mada postoji poseban balzam s kokosom. Tekstura je vrlo hranjiva i masna a na usnama ostavlja sloj tako da je savršen noćni tretman za usne ili tijekom dana ako imate užasno suhe usne poput mene. Upija se relativno sporo ali napominjem da ga nanosim zaista debelo i pošteno. 

NUTRIGANICS DROPS OF YOUTH CONCENTRATE 




I došli smo do zvijezde ovog haula a to je serum za lice 98% prirodnih sastojaka a stvoren je kao pomoć kod prvih znakova starenja. Namjena mu je poboljšavanje površine kože, svježiji i zdraviji izgled te vlaženje. Mislim da će biti savršen dodatak sada ljeti ispod SPF krema.  Za sada sam ga samo isprobala a poštenu recenziju ću napisati nakon dužeg korištenja. Tekstura mu je vodenasta ali ne na onaj način kao da niste ništa stavili na lice već ostavlja lagani sloj koji traje dugi dio dana i na taj način hidratizira. Mislim da je odličan za sve tipove kože uključujući i masnu jer kako sam se već počela pojačano mastiti savršeno se ponaša na tim dijelovima lica. Bočica je staklena s pipetom a lice nakon korištenja preglatko. 

Ovo su prvi dojmovi četiri najtarženija proizvoda širom trgovina koji definitivno zaslužuju detaljne recenzije nakon dužeg korištenja. 

Jeste li već isprobali nešto od The Body Shop ili tek namjeravate?



Oznake: , , , ,