[UPDATE] DIETPHARM IDEAL SLIM


Prije više od mjesec dana, najavila sam vam testiranje u ovom postu dodatka prehrani Ideal Slim proizvođača Dietpharm koji se odnedavno pojavio na policama ljekarni.
Na recenziju sam dobila dva paketa kapsula dostatno za mjesec dana. Naime, pakiranje sadrži 30 kapsula a koriste se dvije dnevno (ručak i večera) pa samim time jedno pakiranje traje 15 dana. 
OPIS PROIZVODA: dodatak prehrani koji sadrži inovativni dijetetski sastojak ID- alG TM iz ekstrakta smeđe morske alge Ascophyllum nodosum. Ekstrakt ID- alG TM prirodan je izvor mikronutrijenata i zato pomaže održavanju vitalnosti prilikom perioda smanjenja tjelesne mase te djeluje na smanjenje unosa kalorija. Dakle, ovo nije jedan od dodataka koji smanjuju apetit ili stvara osjećaj sitosti već utječe na smanjivanje apsorpcije ugljikohidrata i masti čime se smanjuje ukupan kalorijski unos.
SASTAV: ID-alg™ (suhi ekstrakt smeđe morske alge 50-60%, suhi ekstrakt sjemenki grožđa 40-50%, sulfiti), repičino ulje, želatina, tvar za zadržavanje vlage: glycerol, kokosovo ulje, emulgatori: mono- i digliceridi masnih kiselina i lecitini iz repice; bojila: željezo oksidi i hidroksidi.
MOJE ISKUSTVO: za početak, moj način života je popularno rečeno-stresan. Ujutro doručkujem, odlazim na posao gdje u neko doba ručam nešto "na brzinu" i to većinom neka salata "to go" ili sendvič s purećom salamom. Navečer stižem kući i tada najčešće jedem neka variva s povrćem, piletinu, razne pahuljice i moj neizostavni Dukan kruh.
Kapsule Ideal Slima sam nosila u torbici tako da sam koristila uz obroke gdje god se nalazila. Ne izazivaju nikakav neugodan osjećaj u želucu, crijevima, ne podriguje te se po biljkama (ako ste ikada konzumirali biljne pilule onda znate o čemu pričam:-)) ali treba popiti s dovoljno vode kao uostalom svaku kapsulu.

A sad o učinku: odmah na početku moram napisati da nisam smršavila ništa ali iskreno, nisam niti očekivala. Obzirom na moje debelo djetinjstvo i dugogodišnju borbu s kilogramima isprobala sam razne preparate koji nisu djelovali dok nisam pokrenula svoju stražnjicu i počela se više kretati. Tako je i sada, iako mislim da nitko nema zamjerke na moju prehranu, najveći je problem-premalo tjelovježbe i dok to ne promijenim nema čarobnog štapića. Dakle, Ideal Slim je samo dodatak prehrani i pomoć kada usvojite i počnete primjenjivati dvije stvari: reducirana prehrana+tjelovježba a ne lijek ili čarobnjak kojeg ćete piti i očekivati da kilogrami idu sami od sebe dolje. 
Koliko utječu na smanjenu apsorpciju ugljikoidrata i masti zaista ne mogu sa sigurnošću tvrditi, pa iako mnogi stručnjaci nutricionisti i doktori u tu svrhu preporučuju upravo ekstrakt smeđe morske alge- ne očekujte čuda.
CIJENA: 30 kapsula-80 kn
*PR PROIZVOD

Koristite li dodatke prehrani u svrhu mršavljenja? Jeste li probali Ideal Slim i kakva su vaša iskustva?

Oznake: , ,