[USPOREDBA] OLIVAL INTIMNI GELOVI ACTIVE I SENSITIV


Pišemo i pričamo o raznoj kozmetici, no koliko dotičemo temu o intimnoj njezi?
Intimne čistilice su proizvodi za koje će uvijek biti dvojakih mišljenja: od onih koji ih smatraju nepotrebnim do onih koji ne mogu zamisliti higijenu bez ovih proizvoda. O toj temi sam pisala u ovom postu, pa kako ja spadam u one koji koriste i trebaju sredstva za intimnu higijenu danas vam donosim recenziju dva proizvoda za ovu namjenu brenda Olival.
Za Olival gelove sam čula prije dvije-tri godine a gdje drugdje nego na forumu gdje ih je nekoliko forumašica pohvalilo što je meni bilo dovoljno da ih isprobam. Nedavno sam dobila paket od Olivala u kojem se nalazio upravo jedan od mojih omiljenih proizvoda s kojim sam jako dobro upoznata i s kojim se družim već duže vrijeme, pa iako kupujem i ostale slične proizvode, ovom se često vratim.  U asortimanu postoje dvije verzije :
Sensitive s mliječnom kiselinom i nevenovim uljem pogodnim za svakodnevno pranje muškaraca, žena i to od najranije djevojačke dobi.
Dolazi u praktičnoj ambalaži s pumpicom što eto meni dosta znači jer volim takve stvari koristiti pumpicom. U žaru tuširanja, zaista mi se ne okreću i tresu bočice nasred mlaza vode a osim praktičnosti, pumpica je higijenska i omogućava lakše doziranje.
Ovaj gel je vrlo blag, a kako ja koristim ovakve čistilice prema potrebi, uglavnom prije i za vrijeme mjesečnice, pokazao mi se preblagim. Nemojte me krivo shvatiti no kako sam već pisala da imam problema s osjetljivom kožom (klik) radi čega me iritiraju ulošci, intimni gel koji mi pomaže mora imati jači sastav da smiri situaciju. Dakle, Sensitive je blag gel, odličan izbor ako nemate posebnih problema.
SASTAV: 



Active verzija sadrži australski čajevac, nevenovo ulje i kamilicu pa kako znate sami, čajevac djeluje antiseptički a uz to super hladi. Poput Sensitive verzije, ima gustu teksturu i treba ga vrlo malo za jedno korištenje a dolazi u identičnoj ambalaži. Ovu verziju kada sam prvi put kupila i isprobala zaista sam ostala ugodno iznenađena efektom. Odmah umiruje sve vrste nadražaja i pruža olakšanje. Naravno, da ne bi bilo zabune, ako se radi o nekom većem problemu niti jedan čistač vas neće spasiti od posjete liječniku.
SASTAV: 
Vjerujem da znate, no nije loše ponoviti i nekoliko savjeta:

Olival intimni gelovi imaju 4,5 pH vrijednost što je ključna stvar kod ovakvih proizvoda. Cijena im iznosi oko 36 kn za 250 ml proizvoda a mogu se kupiti u DM-u i ostalim drogerijama te biljnim ljekarnama.
*PR PROIZVOD

Koristite li intimne čistilice? Koji su vaši favoriti?




Oznake: , , ,