AURA GLORIOUS RUMENILO NIJANSA 210 CORAL CRUSH


Aura kozmetika dolazi iz susjedne Srbije a osim tamo dostupna je i u BiH dok je Hrvatsku za sada zaobišla ali nadamo se ne zadugo. Bez obzira na tu činjenicu, isprobala sam dosta Aurinih proizvoda a danas je riječ o rumenilu iz linije Glorious Cheek u nijansi Coral Crush. Rumenila su moj najdraži dekorativni proizvod i dugo planiram opisati jedan primjerak u mojoj kolekciji kojeg sam dobila prije nekoliko mjeseci putem kolegice Mrs Fox Beauty Box.

Pakiranje je vrlo jednostavno, plastična ambalaža bez ogledala i priloženih četkica te količini od 5 grama.


Nijansa 210 Coral Crush je koraljna nijansa sa sitnim zlatnim česticama koje se vide jedino na jakom suncu. Savršena proljetno-ljetna nijansa posebno za topli podton kože.
Pigmentiranost je brutalna stoga je neophodan oprez kod nanošenja jer se može začas pretjerati. Dovoljan je jedan prelaz četkicom i dobro izblendati na obrazima. Moram priznati da ja nisam vična nanošenju ovako pigmentiranih rumenila te su mi draža ona koja se nanose u slojevima ali to je stvar navike i svakako umijeća kod nanošenja.
SASTAV: talc, mica, magnesium stearate, dimethichone, ethylexil stearate, poybutene, sinthetic wax, paraffinum liquidum, methylparaben, propylparaben, CI77879, CI77499
ZAKLJUČAK: Nažalost, moram zaključiti da se meni kod ovog proizvoda sviđa jedino nijansa. Prvenstveno nisam fan tako pigmentiranih rumenila što je stvar mog osobnog ukusa a ono što mi se najmanje sviđa je sastav. Kao što vidite, sastav je prilično komedogen i potencijalno može začepljivati pore čemu sam ja osobno jako osjetljiva kod rumenila. Sličan sastav je prisutan kod mnogih proizvoda, posebno talc kojeg je jako teško zaobići ali ukoliko ste skloni prištićima uzrokovanih rumenilom dobro je napomenuti. Nažalost, tu su i parabeni za koje se nadam da će se u budućnosti zamijeniti nekim drugim konzervansima.

CIJENA: oko 3,5 eura dobavljivo u drogerijama u Srbiji i BiH.

Za kraj, evo kako izgleda nijansa Coral Crush na meni

Jeste li isprobali ova rumenila? Pazite li na sastav kod rumenila ili vam on nije bitan?

Oznake: , ,