AVON SOLUTIONS DD KREMA ZA TIJELO + DARIVANJE


U poplavi raznih BB/CC krema, sljedeći po redu u abecedi je slovo D. Tako nam je stigla prva DD krema za tijelo i to među prvima upravo iz Avon-a.

OPIS PROIZVODA: Napredni kompleks aktivnih sastojaka sadrži kofein koji stimulira cirkulaciju, ulje babasu palme koje dodatno njeguje i vitamin A koji pomlađuje i obnavlja kožu. Učvršćivanje i njega koja dolazi redovnom upotrebom ove DD kreme za tijelo sa zaštitinim faktorom 15 djeluje na 4 područja:



AMBALAŽA, CIJENA: Proizvod dolazi u plastičnoj tubi i količini 150 ml. Tuba nije prevelika niti premala, ako nosite torbice srednje veličine stati će u svaku bez ikakvog problema mada većina nas drži ovakve proizvode na policama kupaone. Trenutno se može naručiti po promotivnoj cijeni s 30% popusta odnosno 59 kn (klik na katalog).
SASTAV:

TEKSTURA, UPIJANJE, MIRIS: Iako smo navikli da sve kreme koje počinju abecednim slovima imaju nijansu, ovaj proizvod ne ostavlja nikakvu boju već se radi o polugustoj teksturi koja se razmazivanjem odmah upija. Na koži ne ostavlja ljepljiv, mastan ili težak osjećaj a njezina svrha je poboljšati teksturu kože te ju zaštiti i hidratizirati. Miris je vrlo blag, ugodan i moj nos detektira pomisao na ljeto i plažu ali ne na onu foru kokosastih proizvoda za sunčanje već suptilan miris slanog povjetarca. Definitivno nas kontinentalce asocira na more.



MOJ DOJAM: Spadate li u one koji paze i na elastičnost kože tijela onda sigurno koristite slične proizvode. Iako se učvršćivanje postiže puno mukotrpnijem režimom osim samog mazanja kremama, dobro je kožu tretirati kako bi zadržala tonus. O ovom segmentu (učvršćivanje i elastičnost) ne mogu tvrditi koliko djeluje jer sam na početku korištenja ali sviđa mi se što nudi u opisu. DD krema nije anticelulitni tretman i nije mu svrha sagorijevanje masnoća na kritičnim dijelovima već održavanje tonusa kože te pomoć kod gubitka elastičnosti. Najveća prednost po meni je SPF jer sam tražila neki proizvod koji ga sadrži a pogodan je za svakodnevno mazanje do posla i natrag pa sam zato spomenula torbicu na početku. Naime, imam problem s pronalaskom proizvoda sa SPF-om za tijelo koji će biti onako za svaki dan, da nije premastan, da ne ostavlja tragove na odjeći i da nema miris specifičan za plažu a kada znam da još i djeluje na opuštenost kože, nitko sretniji od mene. Osim toga, DD krema je super i za ruke jer ne masti a rukama također treba svakodnevna zaštita. 

Kako vam se čini ova inovacija? Napišite mi u komentaru kako brinete o elastičnosti i zaštiti  kože tijela (do 26.05.2015,)  a najkreativniji odgovor dobiva upravo ovu DD kremu na poklon. Ne zaboravite se potpisati u komentaru, a darivanje je otvoreno za sve čitateljice.


Dobitnica Avon DD kreme je čitateljica s nadimkom Marya, molim podatke na mail.

Oznake: ,