CATRICE PREDSTAVLJANJE: PROLJEĆE/LJETO 2015.

 Brend tako dostupan a istovremeno kvalitetan koji se nalazi skoro svugdje: DM, Kozmo, Muller, Nama i Konzum a samo nas mami svojim LE kolekcijama, neodoljivim nijansama i novotarijama po vrlo povoljnim cijenama. Pogađate, radi se o Catrice Cosmetics.
Prije nekoliko dana, Catrice je organizirao  event u prekrasnom prostoru Zagreb Eye vidikovca. Osim što je okupio sve blogerice s kojima surađuje (nažalost, nisu mogle sve doći) organizatori su se potrudili da ovo bude još jedan događaj za pamćenje.Nakon uvodne riječi  Matilde Miličić, menađerice za marketing i odnose s javnošću i Alana Nikolića, brend menadžera za Catrice i Essence iz tvrtke VM2, prezentaciju je održala gđa Katharina Steier, Catrice menadžer za  odnose s javnošću iz Cosnove koja nam je usput predstavila nadolazeću kolekciju proljeće/ljeto 2015 inspiriranu Milanom, Parizom, Londonom i New Yorkom.

Noviteti koji nas čekaju su 12h mousse make up lagani puder u pjeni koji se stapa s kožom , Allround korektor za visoko prekrivanje, Illuminating rumenila, Prime and fine Anti-red korektor za neutraliziranje crvenila, Jet Lash Speed Volume mascara, Luxury nudes lakovi za nokte te Catrice Ultra stay&gel shine bazni lak i nadlak.
Nakon službenog dijela koji je završio riječima drage Matilde: pozivamo vas u free shoping, izaberite sa stalka sve što želite! Ovaj ogromni Catrice stalak ubrzo je postao glavna meta te smo izabirale sve što nam se sviđa. Sreća i euforija je zavladala cijelom prostorijom :))
Osim makeup-a koliko ti srce želi, Catrice se pobrinuo da ne ostanemo gladni i žedni ali vjerujte, hrana je bila u sasvim drugom planu jer osim Catrice kozmetike, imali smo tim vizažista na raspolaganju, te je svatko prisutan mogao isprobati novitete...
...odmor između šminkanja i razgledavanja, photo Beauty & Sweets 
                                            sa Sarom Sara's Magical World
Ja zapravo nisam znala kuda bih prije: čas sam bila na stalku, čas za stolom jer sadržaja je bilo u izobilju i taman kada sam pomislila to je sve, Matilda nas je okupila za stolom i pripremila još jedno iznenađenje: tombola u kojoj je jedna od nas mogla osvojiti cijelu kolekciju  lakovima za nokte 2015-te!
A sretna dobitnica je Silvija s bloga Ith’s Corner kojoj je taman dva dana prije bio rođendan te nije moglo bolje ispasti. Čestitke!
Matilda Miličić/Silvija Imbrišak
Potom rezanje torte...
Zajedničko fotkanje..
Za kraj, željela bih zahvaliti Catrice Hrvatska na vrhunskoj organizaciji, opuštenoj atmosferi a nadasve sadržajima i proizvodima kojima su nas počastili, a isto tako zahvaljujem svim kolegicama na još jednom prekrasnom druženju i voljela bih da se što češće okupljamo u ovolikom broju i s veseljem.
Kolegice Mashin' the Beauty i Ith's Corner napravile su vlog na kojima možete pogledati kako nam je bilo.

Jeste li već isprobale neki proizvod iz nove kolekcije? Ja sam posebno očarana rumenilima i lakovima!

Oznake: , ,