[PREPORUKA] ESSENS PARFEMI



Mirisi su moja svakodnevnica. Vrlo često u svojoj jutarnjoj rutini više vremena potrošim birajući parfem nego odjeću koju ću tog dana nositi. Iz tog razloga parfeme biram vrlo pažljivo jer ostavljaju dojam na osobe u okolini kao što utječu i na raspoloženje tijekom dana.
Nedavno sam vam pisala kako je moja koža "proždrljiva" te se rijetko koji miris zadržava na njoj duže od dva sata i zato danas želim s vama podijeliti moje novo mirisno otkriće. 



Brend Essens sam nedavno otkrila preko prijateljice i na čiju preporuku sam kupila dva parfema o kojima vam danas tipkam. Naime, radi se o parfemima inspiriranim svjetski poznatim mirisima ali za razliku od mnogih sličnih brendova, Essens parfemi sadrže 20% uljne esencije što danas možete naći jedino u nekim ekskluzivnim mirisima i po cijeni od nekoliko nula.
Moram priznati da me upravo ta uljna koncentracija najviše privukla jer zaista tražim od mirisa da traje barem nekoliko sati.
Mirisi se pakiraju u kvalitetnim staklenim bočicama u dvije količine od 15 i 50 ml što je vrlo zgodno ako želite prvo isprobati neki miris a i bočica od 15 ml je jako praktična za nošenje u torbici mada vjerujte mi, neće biti potrebno obnavljati tijekom dana.
Kada smo kod postojanosti ukoliko ste "sretnica" s takvom kožom poput moje na kojoj niti najjači EDP traje minimalno, vjerujte prvi puta ćete u životu mirisati doslovno 24 sata. Trajnost na mojoj koži je nevjerojatnih 12 sati pa čak i nakon tuširanja osjetim trag parfema na mjestima gdje sam ga nanosila ali ono što je mene još više oduševilo je činjenica da se parfem širi, odnosno ima auru. Znate onaj osjećaj kada nanesete parfem a on se priljubi uz kožu i ne osjeti ga nitko osim vas samih. S ovim parfemom nema šanse da ne ostanete primjećeni i da vas svaka druga osoba ne upita koji to miris koristite.
Primjerci koji vidite na fotki su W139 (T.Mugler Womanity) i W115 (T.Mugler Angel) moji najdraži mirisi posljednjih 10 godina i u odnosu na originale primjećujem jedino puno bolju postojanost i auru.
Essens parfemi prošli su najstrožu kontrolu kvalitete a u ponudi je izbor od 40 ženskih te 20 muških mirisa. Nažalost, popis ne mogu pronaći online pa sam skenirala onaj koji ja imam a kako mi je rečeno, ponuda se sve više proširuje.


Svoje primjerke sam naručila putem maila:  essens.zgb@gmail.com gdje stručan i ljubazan djelatnik odgovara na svako pitanje i daje odlične preporuke.
Cijena 15 ml -65 kn, 50 ml-130 kn


ZAKLJUČAK: Isprobala sam mnoge parfeme i verzije mirisa inspirirane originalima, no kada želim kompromis za moje najdraže parfeme, onda želim da je to savršeno. Iskreno, što se tiče T.Mugler mirisa, kompromis sam pronašla jedino u Essens parfemima u kojima je svaka nota totalno pogođena te nema razlike između originala osim u postojanosti koja je puno duža i intenzivnija. Ukoliko tražite kvalitetne verzije svojih omiljenih parfema a istovremeno želite da omiljeni miris traje maksimalno, topla preporuka za ovaj brend.

Jeste li se već susreli s ovim brendom? Koji je vaš omiljeni proljetno-ljetni miris?

Oznake: