ROUGE BUNNY ROUGE LONG LASTING HAUL


Rouge Bunny Rouge ( u daljnjem tekstu RBR) je brend o kojem čitam godinama na forumima i dugo sam planirala isprobati neki proizvod te uvjeriti se u hvaljenu kvalitetu a ono što svi naglašavaju je dugotrajnost. Ova osobina me priznajem, najviše privukla i odlučila sam naručiti tri proizvoda. Naravno da je tome kumovala draga kolegica The Brush Stash  koja kao profesionalac koristi kako za svoje klijentice tako i za sebe mnogo proizvoda ovog brenda pa kod nje možete pročitati više recenzija. Uglavnom, za početak, odlučila sam naručiti Long Lasting Duo Eye Shadow, Long-lasting Lip Pencil te Long-Lasting Eye Pencil.


LONG LASTING DUO EYE SHADOW NIJANSA 038 A MAJOR-fis MINOR
U elegantnoj crnoj i čvrstoj ambalaži s ogledalcem, nalaze se dvije nijanse sjenila koje se mogu koristiti svaka posebno ili pomiješati.A Major -fis Minor je kombinacija zlatne nijanse i taupe-smeđe koja se presijava u mauve nijansu s zlatnim odsjajem. Jako neobična nijansa koju je toliko teško opisati ali nešto predivno, posebno na suncu. Što se tiče formule sjenila, odmah mi je bilo jasno zašto su toliko hvaljena jer ovakvu teksturu nisam nikada probala. Radi se o laganoj, mekoj i podatnoj teksturi koja se odlično blenda i savršeno prianja uz kapke bez rasipavanja okolo naokolo. Kako piše u samom opisu sjenila, dodir praha je kremasti i zaista ne znam kako su postigli da je sjenilo zapravo hibrid praškastog i kremastog proizvoda. Zaista izuzetno kvalitetno i posebno. Pigmentiranost je odlična, iako je tamnija nijansa mrvicu jače pigmentirana a ono što je najveći bonus: traju na kapcima više od 8 sati bez baze i uvlačenja u pregibe i bore. Moja koža na kapcima je normalna tako da ne znam što bi se događalo na masnijim kapcima pa za svaki slučaj stavite bazu ali ono što me oduševilo a što sam do sada jedino našla u Urban Decay sjenilima je postojanost i dugotrajnost a kao što vidite da imaju sjajan finiš, zahvaljujući njemu stvaraju efekt trodimenzionalnosti. Osim ove nijanse, može se izabrati samo još jedna kombinacija C Major-A Minor i cijena iznosi 26 eura a ako vam se ne sviđaju ove duo paletice, možete birati između mat i satin RBR sjenila u dosta nijansi. (klik).


LONG-LASTING EYE PENCIL NIJANSA LOLA

RBR u ponudi ima dvije vrste dugotrajnih olovaka za oči (klik) a ja sam se odlučila na automatsku iz praktičnog razloga oko gubitka šiljila ali kod nijansi sam se dvoumila no odluka je pala na nijansu Lola. Radi se o kremastoj, metalik tamno-smeđoj nijansi sa sitnim bakrenim i zlatnim česticama koje su toliko sitne da se zapravo na mojim očima ne ističu jako ukoliko nisam na suncu. Osim nijanse Lola, postoje još nijanse Salome (crna mat) i Calypso (crna s srebrnim i plavim odsjajem). 
Ja olovke koristim na unutrašnjoj strani donjeg kapka i zaista imam vječiti problem da mi prilikom suzenja očiju nestaju ili se nakupljaju u kutu oka ili još gore, razmazuju. Što se tiče postojanosti, našla sam sreću u Essence, Art Deco i Avon olovaka nakon što sam isprobala valjda najskuplje i najhvaljenije olovke tako da mi ova nije bila nužno potrebna ali drago mi je da sam ju kupila jer je također vrlo postojana. Ne razmazuje se, vrlo je pigmentirana a nijansa doista lijepa i prirodna.
Cijena olovke iznosi 22 eura.
gore olovka za usne/dolje olovka za oči


LONG-LASTING LIP PENCIL NIJANSA AMERIGO


Olovka za usne je kod mene važniji proizvod od ruža pa iz tog razloga posjedujem zaista mnogo olovaka za usne i već pronašla svoje dugogodišnje favorite ali čim ugledam oznaku "long-lasting" jednostavno ne mogu odoljeti. Razlog je što od olovaka za usne tražim posebnu postojanost jer tijekom dana jedem, pijem, pričam i zato se proizvodi s usana brišu i tvore jako neuredan izgled. Kada sam birala nijansu zaista je bilo teško odlučiti napamet koju odabrati pa sam išla nekom logikom kako piše u opisu cool brown pa rekoh, takve nijanse uvijek odgovaraju. Malo sam se zeznula jer mi je mrvicu pretamna ali srećom ima odličnu teksturu koja se može nanositi u tanjem sloju tako da ću ju ipak iskoristiti. Na rubovima usana super izgleda uz neko sjajilo ili balzam a preko cijelih usana traje i do 4 sata besprijekorno.
Cijena olovke iznosi 22 eura a dostupne su u šest nijansi (klik).
Što reći za kraj nego stvarno odličan brend i ne čudi me da je izbor mnogih profesionalaca i već vidim da nisam završila s njime :D Posebno sam oduševljena sjenilom i sigurno ću naručiti još koju teksturu i nijansu a kod The Brush Stash možete vidjeti swatcheve i recenzije nekih RBR proizvoda.
Mana je definitivno prilično visoke cijene i nedostupnost u našim zemljama što prisiljava na guglanje swatcheva i odabir nijansi online ali u odnosu na kvalitetu koju sam dobila, i više nego sam zadovoljna narudžbom.
RBR kozmetiku možete naručiti s RBR stranice ili Beautyhabit.

Evo jednog mog looka s ovim proizvodima. Nažalost, moji kapci su toliko mali da se ne vidi ljepota sjenila te definitivno ljepše izgleda uživo. 
blic
danje svjetlo





Jeste li probale Rouge Bunny Rouge kozmetiku? Preporuke?

Oznake: , , , ,