USPOREDBA: OLIVAL ČAROBNO vs. NUXE ČUDESNO ZLATNO ULJE


Što je ljeto i žena bez sjaja, šljokica, glitera i pokazivanja njegovane i zdrave kože? Ja sam inače doslovno luda za svjetlucavim proizvodima i isprobala sam vjerojatno sve koji postoje na tržištu a neke od njih sam usporedila u ovom postu. 
Nedavno je Olival predstavio svoja čarobna suha ulja u običnoj i zlatnoj verziji a prije recenzije istih, danas zbog velikog broja pitanja vam donosim usporedbu zlatnih verzija dva najpoznatija ulja Nuxe i Olival.

NUXE ČUDESNO ZLATNO ULJE

OPISHuile Prodigieuse Or je suho ulje s jedinstvenom koncentracijom biljnih ulja i vitamina E od čak 30% koji hrane, obnavljaju i omekšavaju kožu lica i tijela. Zlatno ulje koži daje satensku mekoću, a kosi volumen i prirodan sjaj. Zlatne čestice blistaju na koži i pri svakom pokretu naglašavanju njezinu ljepotu. Jedinstvena kombinacija 6 dragocjenih biljnih ulja (makadamija, kamelija, slatki badem, lješnjak, borago, uljni ekstrakti gospine trave) i nježan miris koži daju baršunasti osjećaj, kosa postaje svilenkasta, a vidljivost strija se smanjuje. Zlatne čestice se čarobno prelijevaju dajući koži i kosi sjaj. 

NAČIN KORIŠTENJA: Primjenite na licu, tijelu i kosi ljeti i zimi. Idealno je nakon izlaganja suncu, da naglasite Vašu preplanulost. 

SASTAV: isopropyl isostearate, macadamia ternifolia seed oil, dicaprylyl ether, coco-caprylate/caprate, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, corylus avellana (hazel) seed oil, mica, camellia oleifera seed oil, silica, parfum/fragrance, tocopherol, ci 77891/titanium dioxide, borago officinalis seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, ci 77491/iron oxides, helianthus annuus (sunflower) seed oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, hypericum perforatum flower/leaf/stem extract, solanum
CIJENA I KOLIČINA: 50 ml-195 kn, 100 ml-305 kn
MOJ DOJAM: Prva asocijacija na suha zlatna ulja je upravo Nuxovo ulje jer ne pamtim niti jedan sličan proizvod kada sam ga otkrila prije 8-9 godina. Svako ljeto sam ga kupovala i potrošila vjerojatno na litre. Njegov miris je slatkast, cvjetni i vrlo sličan verziji bez šljokica ali puno intenzivniji, barem meni. Upijanje je ovisno o koži nekih 10-15 minuta a posebno se brzo upija ako se nanese na vlažnu kožu. Koristim ga uglavnom za tijelo i kosu, nešto manje na licu jer na njemu preferiram praškaste shimmere. 




OLIVAL ČAROBNO ZLATNO ULJE

OPIS: Namijenjeno je svim tipovima kože i može se koristiti svakodnevno. Zahvaljujući svom sjajnom sastavu,kombinaciji čak 5 prirodnih ulja njeguje vašu kožu te ju čini nježnom i mekom te istovremeno hidratizira vaše lice. Ulje se brzo upija. Kosa u dodiru s ovim uljem postaje sjajna i svilenkasta, a istovremeno hrani i štiti i vrhove kose. Svojim zlatnim sjajem daje koži za nijansu tamniju boju te posebno naglašava njezinu preplanulost. Prekrasnog je mirisa pa ga je moguće koristiti na vratu i dekolteu umjesto parfema. Sadrži čak 5 prirodnih ulja i vitamin E.
SASTAV: caprilic trigleciride, diethylhexyl adipate, isopropyl myristate, simmondsia chinensis seed oil, macadamia ternifolia seed oil, argania spinosa kernel oil, rosa canina fruit oil, prunus amygdalus dulcis oil, crambe abyssinica seed oil, stearalkonium hectorite, propylene carbonate, corylus avellana seed oil, parfum

CIJENA I KOLIČINA: 119,90 kn-50 ml

MOJ DOJAM: Iako prinova u mojoj kolekciji, novo zlatno ulje vrlo brzo je postalo jedno od najkorištenijih i vidim da ćemo imati zajedničko dugo toplo ljeto. Upijanje je jako brzo, naravno, sve ovisi o koži i količini koju nanesete a to je kod mene također 10-15 minuta. Miris je također slatkast i intenzivan, te se dugo zadržava na koži. Detaljna recenzija ovog kao i verzije bez šljokica slijedi u jednom od narednih postova.
SLIČNOST:

 Olival/Nuxe
Olival/Nuxe
RAZLIKE:
ZAKLJUČAK: Najviše uspoređivana ulja doista imaju velike sličnosti, posebno u mirisu no po meni nisu nikako ista. Olival je puno intenzivnijeg mirisa i efekta na koži, dok je Nuxe suptilniji ali i dalje ostavlja prekrasan naglašen sjaj i zlatne čestice. Oba ulja su jednako kvalitetna i za koje se god odlučite nećete požaliti. Moram napomenuti da su mirisi meni osobno prekrasni ali osjetljivima na mirise, posebno slatkastog bi mogli zasmetati stoga prije kupovine provjerite miris na vlastitoj koži putem testera na policama ljekarni (Nuxe) i DM-a (Olival). 


Jeste li već uspjeli usporediti ova dva ulja? Kakvi su vaši dojmovi?

Oznake: , ,