JANE IREDALE GOLDEN SHIMMER LOSION ZA LICE I TIJELO


Sjajna koža, šljokice i shimmer sinonim su ljeta i ako niste od onih koji su svoju sreću pronašli u raznim zlatnim uljima s krupnim šljokicama onda danas imam nešto za vas.
Nije tajna koliko volim šljokice, shimmer, sjaj i blještavilo ljeti a nije tajna niti koliko volim Jane Iredale mineralnu kozmetiku koja ima odličan sastav, kvalitetu i česte novitete kao i limitirane proizvode a između ostalog Golden Shimmer losion za lice i tijelo kojeg sam probala prošlo ljeto i pisala u ovom postu a ove godine na zahtjev klijentica ponovo je vraćen u ponudu.

OPIS PROIZVODA: "Golden Shimmer losion sadrži dijamantnu prašinu, jedinstven mineralni pigment koji reflektira svjetlost stvarajući suptilan veo sjaja, odajući topao i gladak ten. Prirodna formula pomlađuje i hidratizira kožu pomoću biljnih ekstrakata, te je dovoljno nježna da se može koristiti na licu i tijelu. Osvježavajućeg je i laganog mirisa koji stimulira osjetila.Nekomedogeno, hipoalergeno, testirano na osjetljivost, klinički testirano, dermatološki testirano Pogodan za upotrebu kod osoba osjetljivih na gluten, kao i za vegane."
TEKSTURA, MIRIS, KORIŠTENJE: Losion je vrlo lagane teksture, osvježava prilikom nanošenja i upija se skoro odmah. Na koži ne ostavlja ljepljivi ili masni sloj tako da ako ste alergične na takav osjećaj ovo bi vam se jako svidjelo. Iako na prvu izgleda rozo i prilično tamno, na koži ne ostavlja boju već suptilan zlatasti odsjaj, baš kako su ga opisali: kao dijamantna prašina na koži. Miris je također vrlo suptilan, moj nos detektira mandarinu: mješavinu voćnog i slatkastog mirisa koji upijanjem nestaje s kože tako da neće smetati niti jednom osjetljivom nosu. Namjena proizvoda je korištenje na licu i tijelu s tim da ga možete nanositi samostalno a možete ga umiješati u svoju omiljenu kremu ili puder za lice. 

SASTOJCI: voda, alkani kokosa polisilikon 11, Coco-Caprylate/Caprate, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Dimetikon/Peg-10/15 Crosspolymer, Raphanus Sativus (rotkvica) Root Extract, Pyrus Malus (jabuka) Fruit Extract, Pectin, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment (ekstrakt algi), Sambucus Nigra (bazgin cvijet) Extract, Rubus Fruticosus (kupina) Fruit Extract, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citrus Grandis (grejp) Peel Extract, Citrus Aurantium Dulcis (naranča) Peel Extract, Helianthus Annuus (suncokret) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Xanthan Gum, limunska kiselina, Lonicera Caprifolium (kozja krv) Flower Extract (And) Lonicera Japonica (kozja krv) Flower Extract (And) Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil.
Može sadržavati: mica (tinjac), okside željeza (Ci 77489, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Red 30 Lake (Ci 73360), Red 6 Lake (Ci 15850)(Aka 201)
EFEKT:  
sa blicom

bez blica
CIJENA: 199,00 kn za 50 ml u Dermacare centrima (popis) ili preko web shopa
ZAKLJUČAK: Kada je J.Iredale u pitanju vrlo sam subjektivna jer zaista cijenim ovaj brend skoro deset godina i to najviše zbog sastava. I ovaj put formula proizvoda dokazuje da uljepšavajući proizvodi mogu njegovati kožu bez parabena, mineralnih ulja i talka a krcata biljnim antioksidantima. Većinom ga koristim na dekolteu, vratu, ramenima i rukama a ponekad na licu i to na vrhovima jagodica ili pomiješanog s tekućim puderom. U one dane kada je zaista jako sparno i kada se sve topi s lica stavim samo kremu sa SPF zaštitom i preko nje malo ovog losiona koji na suncu daje topli odsjaj i ne klizi s lica. Pogodan je za sve tipove kože i za svaku put, mogu samo zamisliti kako divno izgleda na preplanuloj koži ali ako vam je put poput "Snjeguljice" ne brinite jer ne ostavlja brončanu boju niti flekove već laganu dijamantnu prašinu. Količina od 50 ml je vrlo izdašna jer radi lagane mazivosti i male količine za jedno korištenje može izdržati cijelo ljeto mada ako mažete cijelo tijelo uključujući i noge ne garantiram koliko može u tom slučaju potrajati.
*PR PROIZVOD
Volite li više uljne proizvode s shimmerom ili ste više od laganih i nemasnih proizvoda?

Oznake: , , ,